Zasměji se, když řekne, že jsem trdlo a jen ji pohladím po vlasech. Bylo mi to jedno, po dnešním dni jsem byl opravdu šťastný. Byl jsem tady s dívkou, kterou jsem miloval a byl jsem šťastný. Navíc budu moct na normální světlo a díky tomu bude můj život zase o trochu normálnější. Dojí palačinku a zbytek schová do ledničky, usměji se, když se ke mně rozejde s tím, že je ráda, že jsem šťastný a obejme mě. Omotám ruce kolem jejího pasu a dám ji pusu do vlasů. Byla vážně drobná a malinká oproti mě. Není divu, že jsem jí tak moc chtěl chránit.
"Jsem a to jen díky tobě," zašeptám a poté ji, jako dneska již po několikáté, zvednu do náruče a rozejdu se do ložnice. Byl to dlouhý den a přestože nevypadala unaveně, potřebovala se prospat. No, kdyby se jí moc nechtělo, dalo by se něco vymyslet. Navíc jsem se i já k ní chtěl prostě jen přitulit a být v její blízkosti. Opatrně ji položím na postel a okamžitě se svalím vedle ní, obejmu ji a přitáhnu k sobě. Spokojeně vydechnu a zavřu oči.
"Děkuji za dnešek..." zašeptám a po chvilce otevřu oči, abych se mohl na ni podívat.
"Jsem a to jen díky tobě," zašeptám a poté ji, jako dneska již po několikáté, zvednu do náruče a rozejdu se do ložnice. Byl to dlouhý den a přestože nevypadala unaveně, potřebovala se prospat. No, kdyby se jí moc nechtělo, dalo by se něco vymyslet. Navíc jsem se i já k ní chtěl prostě jen přitulit a být v její blízkosti. Opatrně ji položím na postel a okamžitě se svalím vedle ní, obejmu ji a přitáhnu k sobě. Spokojeně vydechnu a zavřu oči.
"Děkuji za dnešek..." zašeptám a po chvilce otevřu oči, abych se mohl na ni podívat.