"Hoho, tak můj bys byl rád?" zakřením se s úšklebkem a vypláznu na něj jazyk. "No to si ještě budu muset rozmyslet," dodám po chvilce a spokojeně se k němu přitulím. Užívala jsem si jeho blízkost, vlastně... nemohla jsem se ji nabažit, bylo to až siln návykové. Ty jeho očí, vypracovaný hrudník, silné svalnaté ruce, které mě pevně podpíraly... Mir! Odkdy jsem takhle uvažovala? Okamžitě si za to zanadávám a s povzdechem vzhlédnu k nebi.
"Pokud vím, kanálem chodí jenom krysy a ... vlkodlaci co jsem tak slyšela, odkdy se upíří řadí jako kanálovky?" zakřením se znovu a když Nate přidá na kroku, trochu jistěji se ho chytím. Vyšli jsme z lesa a já zahlédla kraj města, můj společník byl opravdu rychlý a dle všeho mě odmítal položit na zem. "Víš že mě klidně můžeš pustit? Chodit ještě umím," poznamenám, ale pravda byla, že se mi od něj vůbec nechtělo.
"Pokud vím, kanálem chodí jenom krysy a ... vlkodlaci co jsem tak slyšela, odkdy se upíří řadí jako kanálovky?" zakřením se znovu a když Nate přidá na kroku, trochu jistěji se ho chytím. Vyšli jsme z lesa a já zahlédla kraj města, můj společník byl opravdu rychlý a dle všeho mě odmítal položit na zem. "Víš že mě klidně můžeš pustit? Chodit ještě umím," poznamenám, ale pravda byla, že se mi od něj vůbec nechtělo.