pro Khora 26/5/2017, 19:43
Byla to příjemná chvíle, po dlouhé době jsem se cítila svolná a nijak nenucená být v situaci, která by se mi nelíbila nebo mi nějak nevyhovovala. Nemusela jsem si na nic hrát, nemusela jsem nic předstírat, pouze ukrývat tu krutou pravdu o svém původu. Jak bych ji vysvětlila že jsem succuba a vůbec, co by si potom o mě myslela? Každý přece věděl jak jsou succuby prezentovány, i když já byla tak trochu jiná. Dobře, ráda jsem si hrála a dělala si z lidí mazlíčky, ale to jenom občas, když jsem se cítila ohrožená a dokázala vycítit jejich zkažené touhy! Nové město, nový začátek, noví lidé. S tím jsem se zadívala na Mirys a znovu se usmála. Nedivila se mi, že mám s tím problém, což mě trochu zarazilo, ale rozhodla jsem se neptat. Možná se k tomu vrátím někdy jindy, teď nebyla ta vhodná chvíle. Opět se nadechnu čerstvého vzduchu a napiji ze skleničky, ze které do sebe kopnu i zbytek obsahu. Mlsně a chutně si olíznu plné rty a oddechnu si.
"To chápu, příroda je fajn, také mám potřebu cítit ten pocit volnosti a nevázanosti, běhat jako kůň po divoké pláni, hnát se po větru daleko za obzor a cítit vítr v zádech, to musí být fajn pocit," na chvíli se zamyslím. Opravdu jsem se ji nedivila že má ráda spíše klidné části na okrajích města, než město samotné. Ale pro mě to bylo jiné, já se tu skrývala, tak abych zapadla mezi ostatní, abych byla alespoň trochu v bezpečí. Démoni se jenom tak před zraky lidé neobjevovali a tak se mě snažili chytit nepřipravenou. Jenže já se snažila být připravena, vždycky a to pro mě znamenalo být vždy o krok napřed. Za žádnou cenu jsem se nehodlala vzdát. Byla jsem štvaná už dlouho, opravdu dlouho na to abych to vzdala.
Když zaslechnu že neměla nikdy moc šanci nosit šaty a že je jími fascinována, nadšeně poskočím, odběhnu od okna, hodím sklenici do dřezu a začnu se přehrabovat v edné z mých tašek.
"Kam jsem to jenom dala, určitě to bylo tady v téhle," hlesnu pro sebe a když vytáhnu velkou krabici, spokojeně se zakřením a položím ji na stůl.
"Pojď za mnou, něco si vyzkoušíš, mám tu spoustu elegantních šatů které jsem někomu chtěla dát, možná by jsi je mohla využít," zazubím se a vypláznu na ni jazyk. "a samozřejmě je v tom i moje čistá sobeckost tě v nich vidět, to nepopírám," ušklíbnu se a zakřením nad její poznámkou o tom že se jí nezbavím protože dělám tak dobré džusy.
"Potom si nezapomeň připomenout ty recepty," dodám a vytáhnu z krabice několik šatů. Od kratších po dlouhé, přes zdobené a elegantní až k vyzývavým a naopak jemným ženským. Opravdu jsem chtěla ať si je vyzkouší. Samozřejmě byly zachovalé, skoro jako nové. Spokojeně se narovnám a vřele se zadívám na dívku s modrýma očima. Měla tak ženskou postavu, určitě ji budou slušet a postavou se do nich vleze, o tom jsem nepochybovala, na to jsem měla oko.