pro Khora 23/6/2017, 13:45
Stála jsem tam a sledovala Nathaniela, kterého moje samotná reakce překvapila. Ohledně kamenu souhlasil, promluvíme si o tom doma. Poznamená že mám na něj špatný vliv a poté si ukradne jeden z mých polibků. Neměla jsem náladu na to mu oponovat a tak jsem se políbit nechala. Sledovala jsem jak se otáčí a se slovy že tu práci nechá být, zmizí ve dveřích. Lehce se pousměji, byla jsem za to opravdu ráda... Přeci jenom stále měl jednu práci, na kterou pravděpodobně zapomněl. Nedovedl mě muži, který si mě vyžádal... Hádám že na to už ani nepomyslel, za tu dobu co byl se mnou. A že jsem moc dobře věděla, jak se Night Stalker dokáže někomu vytratit a zmizet beze stop. S lehkým úsměvem se vydám ke stolu, na kterém jsem měla zbytek džusu, který vypiji. Za chvíli zaslechnu kroky na schodech a v dveřích se objeví Mirys. Hlesla mé jméno a chtěla vědět, jestli se něco děje. Pomalu k ní přistoupím a prohlédnu si její nádherné modré oči v barvě moře.
"Náš plán se ruší," vydechnu zamyšleně a nakonec se ohlédnu po místnosti. "Nevím jak to vysvětlit, já... jen mám pocit že... tohle sama nechceš," vydechnu a odmlčím se na nějakou chvíli, než párkrát přešlápnu na místě a upnu k ní znovu svůj pohled.
"Omlouvám se, že jsem se ti míchala do osobních věcí, neuvědomila jsem si, že možná to nebezpečí vyhledáváš, bylo sobecké chtít ti pomoct," odpovím a poté se zadívám z okna ven. Chvíli jsem pozorovala plující oblohu, na které bylo pár malých mráčků, než jsem se zahleděla na její nohy.
"Nate tu práci nechá být, mám ti vzkázat ať jsi opatrná," dovysvětlím a znovu zabloudím k jejím očím.