pro Balaur 20/5/2017, 00:24
Nakonec souhlasí, ale poprosí mě, abych se na nic neptal. Kleknu si za její záda a překvapí mě množství jizev, které na nich měla. Nijak to nekomentuji, místo toho se zaměřím na lopatku, na které měla.. Znak, který vypadal jako jizva a zdálo se mi, že pulzuje?
"To znamení... Je to to stejné, které bylo v knížce, to proto tě tolik zajímalo?" zeptám se potichu a nespouštím z ní oči.
"Vypadá čerstvě a zdá se mi... Jako by pulzovalo. Bohužel nevím, co je to zač, ale.. Cítím z něj magii, jen ji nedokáži zařadit," dodám po chvilce a natáhnu ruku, chtěl jsem se toho znamení dotknout, ale nakonec to neudělám a jen jí zlehka přejedu po jedné z viditelnějších jizev.
"Budeme muset zapracovat na tvé sebekontrole, ze začátku ses ovládala, ale poté se to velmi rychle změnilo. Pokud to je tak, jak říkáš, tentokrát se musíš připravit na to, že se to stane znovu a tentokrát bojovat o nadvládu. A o mě se neboj, jsem v pořádku, zažil jsem horší," odpovím a pokusím se o povzbudivý tón. Věřil jsem, že to zvládne.