Trénink jsem měla brzo za sebou a potom se donutila k odpočinku. Hodinový šlofík zněl jako dorbý nápad, až na to že jsem spala tak dvanáct hodin a vstala jsem tak trochu levou nohou z hrobu... tedy z postele. Chvíli jsem se rozkoukávala po pokoji než jsem do sebe hodial kávu a rozešla se projít po bratrstvu. Ani nevím proč mě moje blbá nálada docedla zrovna do nálady, snad jsem doufala, že si potrénuji, zaběhám... cokoli jen abych se necítila tak otrávená a znuděná jak jsem právě byla. Takhle dlouho jsem spát nechtěla a mě až teď došlo že je to asi následkem toho celonočního sexu, že by to bylo až tak namáhavé na tělo? Párkrát zamrkám a ušklíbnu se, když vejdu do arény, kde mezi seou bojovalo několik démonů. Bylo tu mnoho nováčků a tak je přejedu pohledem a zadívám se na ně. Chvíli jsem jenom stála opodál, než jsem se rozešla trochu rozespale doprostřed arény. Dlouze jsem si zívla a v mých očích se opravdu odrážel znuděný výraz, se kterým se zaseknu na místě, když mi před nosem proletí vlna temné magie. Hups, tohle mě málem trefilo... a až při pár nadávkách se zadívám na toho, komu element patřil. Pohled mi spadne na Arga, který mě propálí pohledem a zastaví Rage v tréninku, což ho očividně moc nepotěšilo.
"Jsi vážně blbá? Co se tady pleteš... nevidíš že trénujem tak táhni k nováčkům a nezavázej nebo ještě přijdeš k úrazu maličká," sdělí mi temný, který visel ve vzduchu a tak na něj upří svůj pohled. Z místa jsem se ale nehnula. Párkrát nechápavě zamrkám, než zvednu ruku a dlouze si zívnu, což temného ještě více naštve a se zavrčením sletí trochu níž. To už jsem slyšela pár nadávek rageho, který řval pro Argovi aby mě nechal být a věnoval se jemu, obzvláště když byl tolik zapálený do boje. Těkala jsem pohledem z těch dvou a místo slov jsem se naklonila na bok a zamávala Elinovy za ním.
"Jsi moc hlučný... nemohl by ses trošičku ztišit? Bolí mě z tebe hlava," vydechnu se smíchem a zatvářím se ublíženě. Elin se zasekne na místě a chvíli mě jenom nevěřícně pozoruje, než se rozejde blíž a zastaví se jenom kousek od Arga.