Balaur:
Vůbec nepanikařila, buď věděla, že to neudělám a tak absolutně neměla strach, nebo věděla, že pád z této výšky dokáže přejít bez zranění. Každopádně na mě pouze zavrčí, abych to zkusil. Nehodlal jsem to udělat, zdržovalo by to od mise a já chtěl do města dorazit včas. Jakmile jsme byli na zemi a já se zeptal, zda umí skrýt jednu část své magie, zastaví, ucítím z ní trochu bílé magie, která však hned zmizí. Nadzvednu obočí, než dojdu až k ní, položím jí ruku na rameno a sám zavřu oči. Chvíli jsem se soustředil na její magii a když opravdu neucítím žádnou bílou, spokojeně přikývnu a vydám se dál do města. Šli jsme bok po boku městem, kde už mnoho démonů nebylo, jelikož se začínalo stmívat a všichni už byli většinou doma. Khora se mě zeptá, o jakou misi jde a tak se ušklíbnu a vůbec nic neříkám. Můj úšklebek však nezmizel, ani když vejdeme do rušného hostince, kde bylo opravdu narváno. Pro jistotu si ještě před vstupem dám kapuci na hlavu a uvnitř chytím Khoru za ruku, aby se mi neztratila. Najdu klidnější místečko v rohu místnosti, odkud šlo vidět skoro na celý hostinec.
"Zahraješ si na succubu," ušklíbnu se a nenápadně pokynu směrem k jednomu démonovi, který už od prvního pohledu vypadal významně. Byl ve své lidské podobě, ve které vypadal jako postarší muž kolem čtyřicítky.
"Potřebuji, aby jsi ho svedla."
"Zahraješ si na succubu," ušklíbnu se a nenápadně pokynu směrem k jednomu démonovi, který už od prvního pohledu vypadal významně. Byl ve své lidské podobě, ve které vypadal jako postarší muž kolem čtyřicítky.
"Potřebuji, aby jsi ho svedla."