Stále jsem očkem pokukovala po Balaurovi a byla jsem překvapená jeho vystupováním. Byla to jenom večeře na úkor omluvy při misi, ale on se choval tak elegantně. Byla pravda že to k němu prostě sedělo, jen... mě to neustále překvapovalo. Když v dálce zaslechnu hlasy, zamračím se a ještě víc mě vyvede z míry když si mě Balaur přitáhne blíže k sobě. Ochotně se na něj nalepím, tím bych nikdy nepohrdla, ale co mě překvapí byla Nikka, která se vynařila zpoza rohu i se svou skupinkou démonek. Párkrát překvapeně zamrkám, klid... nevšimne si tě a nic by si nedovolila kdyby... Prý nevšimne, samozřejmě že všimne ale nepozná tě, nikdo tě tu nezná v téhle podobě, je to dobrý! Vydechnu a jakmile kolem nás démonka procházela se zděšeným a bledým výrazem ve tváři, tak nějak mě to potěšilo a tak neodolám a ohlédnu se na ni, než vypláznu jazyk a ušklíbnu se. Já... si prostě nemohla pomoct, chtěla jsem ji vrátit to, jak se mnou měla problém ještě když jsem nenastoupila ani do bratrstva. Balaur byl teď...můj, pro teď jem opravdu kráčela vedle něj a užívala si jeho přítomnost.
"Víš... je překvapivé že si na to nezapomněl," řeknu po chvilce ticha a ušklíbnu se na něj.
"Taky je překvapivé že jsi mě donutil jít... takhle. Nechtěla jsem aby mě kdokoli v téhle podobě viděl," usměji se na Xaphana a jak jsem tak sledovala jeho obličej, ucítím jak mě štípou tváře a tak se zadívám stranou.