Sledovala jsem Xaphana před sebou a když mi začal vyprávět svůj příběh, opřela jsem se více o dveře za sebou a zavřela oči, ovšem jenom krátce. Sdělí mi že jeho otec měl mnoho dětí a on se jim snažil pomáhat, pomáhat pro to aby žili alespoň trochu dobrý život. Nepomáhal ale jenom jim, ale i jejich matkám. Později na to jedna z nich zemřela a on slíbil že se postará o jejího syna, svého bratra. Tiše si povzdechnu a už teď se mi ten příběh přestával líbit. Přesto jsem mlčela, bylo nezvyklé aby Balaur mluvil o svých pocitech nebo o své minulosti, ale pro mě to byla šance jak se o něm dozvědět víc a tak jsem tiše poslouchala, zatímco došel k posteli na kterou se posadí. Já svou pozici nezměnila, jenom jsem ho stále pozorovala, než svůj pohled stočím ke svým nohám.
Vychoval svého bratra a naučil ho jak se o sebe má postarat, stejně tak by mu svěřil do rukou svůj život. Znělo to... hezky, moci někomu takhle věřit, spolehnout se na něj, ale cítila jsem bolest, bolest za tímhle příběhem a teď... jsem je cítila z něj. Hořkost na jazyku a smutek skrytý za vším tím nečitelným výrazem, to přede mnou neodkázal skrýt, před námi. Mluvil o ženě, Erise... Váhavě k němu zvednu oři a zjistím že se dívá do podlahy. Chtěl založit rodinu, požádat jí o ruku ale... zjistil že ho podvádí. Nadzvednu obočí ale dlouho mi to nevydrží a tak si povzdechnu a svěsim ruce podél těla.
Trpělivě jsem vyčkávala, mlčela a když zvedl hlavu a rozpovídal se zrdě svého bratra a jeho milované, zadívám se na něj zvláštním pohledem. Soucítila jsem s ním ale zároveň mi to bylo jedno. V pozadí mé duše se skrýval jakýsi neznámý pocit, který mě donutí stisknout ruce v pěst zrovna když se ke mě rozejde s tím, že ho tam nechali zemřít a zachránil ho Astaroth. To... jsem nevěděla a o to více jsem chápala jeho chování když jsem s Astarothem bojovala. Když se zastaví až u mě, sklopím pohled a chvíli mu hledím na nohy, než jej zvednu a v tu chvíli mě pohladí po tváři. Chtěl mi tím říci že má strach a že mu na mě začalo záležet. Netušila jsem jestli mám věřit těmhle slovům, teď a tady. Pochybovala jsem, přestože jsem věděla že není lhář. Nepochybovala jsem o něm, ale o svých pocitech a teď jsem se cítila hloupě. Nakonec si jen tiše povzdechnu a zadívám se mu do očí.
"Jak jsem řekla, prozatím neznám odpověď..." vydechnu těžce a zatvářím se sklíčeně, než chytím kliku za sebou a chtěla jsem odejít, ale zaseknu se. Co ode mě chtěl slyšet? Co chtěl abych mu řekla?
"Máš dobrý důvod se bát, mít strach... Ale nepřirovnávej mě k ženě kterou jsi znal, já jsem jiná... možná horší," vydechnu upřímně a nakonec se tiše rozesměji.
"Je mi líto co se ti stalo... je mi to opravdu líto," vydechnu nakonec a zavřu oči abych se uklidnila.
"Je mi líto co se ti stalo... je mi to opravdu líto," vydechnu nakonec a zavřu oči abych se uklidnila.