Vysvětlí mi, že se jmenuje Aoki a mám ho tak i oslovovat, dokud na sobě nemá brnění. Lehce nakloním hlavu na stranu, chtěl jsem se zeptat, proč má dvě identity, ale rozhodnu se s tím počkat, než domluví. Rozhodí ruce v jakémsi otráveném gestu, jako by mu právě něco zkazilo plány... Což se ukáže, že byli hned dvě věci - Já a počasí. To ale znamenalo, že zůstaneme přes noc tady a... Byl jsem za to rád. Odpočinek navíc nikdy neuškodí. Hned na to se mi dostane odpovědi na to, proč má dvě identity a hádal jsem, že Azarius je žoldák, zatímco Aoki... Prostě Aoki. Možná to dělal, aby ochránil svou rodinu a nemohl ji využít proti němu? Přikývnu a udělám si tiše poznámku o tom, že bych měl být opravdu na pozoru a nepolevovat na ostražitosti... Což bych neměl dělat za každých okolností, vzhledem k tomu, kde jsme. Jakmile se mě však zeptá, co jsem za rasu, trochu se zarazím a trochu nejistě se na něj podívám.
"Padlý," řeknu nakonec a povzdechnu si.
"Když už jsme u toho... Pořád jsi mi nevysvětlit to s tím, že jsi, i nejsi démon," ušklíbnu se a hned mě napadne další otázka.
"Kolik ti je? Jsi hodně mladý, pokud se nemýlím... Pochybuji, že se dá v podsvětí vést klidný život," druhou část věty zamumlám spíš pro sebe. Věděl jsem, že vzhled je zavádějící, jelikož nestárneme, ale já měl na posouzení ještě jeho duši. A pochyboval jsem, že se dá v podsvětí přežít dlouho dobu bez toho, aby jste zabíjeli. Nebo se o démonech možná mýlíme i v tomto, i když... Jeden nikdy neví.
"Padlý," řeknu nakonec a povzdechnu si.
"Když už jsme u toho... Pořád jsi mi nevysvětlit to s tím, že jsi, i nejsi démon," ušklíbnu se a hned mě napadne další otázka.
"Kolik ti je? Jsi hodně mladý, pokud se nemýlím... Pochybuji, že se dá v podsvětí vést klidný život," druhou část věty zamumlám spíš pro sebe. Věděl jsem, že vzhled je zavádějící, jelikož nestárneme, ale já měl na posouzení ještě jeho duši. A pochyboval jsem, že se dá v podsvětí přežít dlouho dobu bez toho, aby jste zabíjeli. Nebo se o démonech možná mýlíme i v tomto, i když... Jeden nikdy neví.