Mikoto měl pravdu, nosit je ven by bylo příliš riskantní a mohl jsem si to všechno zapamatovat. Vážně jsem děkoval své schopnosti, jinak bych se asi zbláznil i když i tak to znělo dost praštěně... Vlastně to mělo své pro i proti, nedokázal jsem však říci, čeho bylo víc. S povzdechem se zadívám na mého společníka, než přikývnu a sám se dám do čtení jednotlivých svitků a knih které tu byly. Nechám Mikota bay prozkoumával okolí a knihu si od něj vezmu. Nebylo tu toho zase mnoho, ale taky ani ne zrovna málo... naštěstí tu nebylo tolik knih jako svitků a dokumentů o pár stranách a proto jsem měl již větší část za sebou docela brzy.
"Myslím že až odsud odejdu... asi napíšu knihu..." řeknu jenom tak abych odlehčil situaci a nebylo tady takové ticho. Většinou jsem se snažil soustředit na text, i když sem tam jsem se ohlédl jestli je Mikotov pořádku, když jsme ho delší dobu neslyšel nebo v okolí nezaznělo žádné šramocení.
"Myslím že až odsud odejdu... asi napíšu knihu..." řeknu jenom tak abych odlehčil situaci a nebylo tady takové ticho. Většinou jsem se snažil soustředit na text, i když sem tam jsem se ohlédl jestli je Mikotov pořádku, když jsme ho delší dobu neslyšel nebo v okolí nezaznělo žádné šramocení.