Sledoval jsem jak ho plameny na ruce máchnutím poslouchaly a tiše přemýšlel. Mlčel jsem a nic neříkal, jenom sledoval jak mrtvá těla démonů hoří, aniž by by plameny poškodily cokoli jiného. Bylo to fascinující a hned jsem se ho chtěl na bílé plameny zeptat, ačkoliv mi stihl mnohem dříve odpovědět. Bílé plameny, které popálí jen ty, kteří nemají dobré srdce... Znělo to tak neuvěřitelně a tak pohádkově. Připomnělo mi to úryvek z jedné knížky, kterou jsem kdysi četl. Trochu váhavě se podívám na plameny mého společníka a povzdechnu si, než se mu zadívám do očí.
"Nejsem si jistý že mám dobré srdce, přeci jenom jak říkáš... jsem bytost temnoty," vydechnu a zůstanu stát na místě s jistýma pochybama. Na malou chvíli se mezi námi rozhostí ticho, ale brzy na to svou nejistotu spolknu a dříve než stačí cokoli říci, natáhnu ruku k jeho plamenům, do kterých strčím ruku. K mému překvapení opravdu nepálily a tak jenom vyvalím oči a zůstanu nehybně sledovat bílé plameny, které vskutku příjemně hřály.
"Nejsem si jistý že mám dobré srdce, přeci jenom jak říkáš... jsem bytost temnoty," vydechnu a zůstanu stát na místě s jistýma pochybama. Na malou chvíli se mezi námi rozhostí ticho, ale brzy na to svou nejistotu spolknu a dříve než stačí cokoli říci, natáhnu ruku k jeho plamenům, do kterých strčím ruku. K mému překvapení opravdu nepálily a tak jenom vyvalím oči a zůstanu nehybně sledovat bílé plameny, které vskutku příjemně hřály.