Aoki se probudí a rozespale mi popřeje dobré ráno. Pousměji se a sleduji, jak se pomalu vyhrabal z postele a pak se rychle přesune na balkón. Chvilku ho nechám být, než se vydám za ním a opřu se o zábradlí kousek od něj. Z pokoje měl výhled na celé hlavní město, které se za roky mé vlády ještě rozšířilo a už nevypadalo tak... Pochmurně. Trochu se pousměji, když si vzpomenu jak vypadalo před tisíci lety a až poté se otočím na Aokiho.
"O čem jsi chtěl mluvit? Jak ses dostal do problémů?" zeptám se tiše a když si vzpomenu, jak včera vypadal, zamračím se a tiše zavrčím.
"O tomhle... Ireth nesmí vědět, už by tě nikdy nikam nepustila a i já se teď zdráhám pustit tě z dohledu," povzdechnu si a přenesu na zábradlí skoro všechnu svou váhu.
"O čem jsi chtěl mluvit? Jak ses dostal do problémů?" zeptám se tiše a když si vzpomenu, jak včera vypadal, zamračím se a tiše zavrčím.
"O tomhle... Ireth nesmí vědět, už by tě nikdy nikam nepustila a i já se teď zdráhám pustit tě z dohledu," povzdechnu si a přenesu na zábradlí skoro všechnu svou váhu.