"V tom případě bys měl chápat mé důvody, proč tě nemohu jenom tak pustit a riskovat že by jsi to na nás hrál. Je to jednoduché, nevěřím ti ale pokud v klidu vyčkáš, nic ti nehrozí ani z mé strany," řeknu mu už klidně a přestanu na něj cenit své ostré zuby. Museli jsme jet opravdu velkou rychlostí, protože zaneldouho jsem ucítila, jak auto zpomaluje až jsme úplně zastavili. V momentě kdy Mikoto vyběhne z auta a dveře od dodávky se rozrazí. Byla tma, ale už teď jsem cítila jak se vzduch ochladil a tak zůstanu jenom strnule sedět na mladíkovi neschopná cokoli říci.
3 posters
Mikoto & Nyssa & Kael
Nyssa- Posts : 210
- Post n°226
Re: Mikoto & Nyssa & Kael
Sledovala jsem mladíka pod sebou a když si všimnu že mu pramínky mých vlasů vadí v obličeji, hodím hlavou tak aby se mi dostaly za záda. I tak mi pár z nich opět přepadne dopředu, ale už se nedotýkaly jeho obličeje. Kluk, kterého jsem držela pdo sebou... vypadal tak na dvacet ale v momentě kdy začne mluvit o tom že nám od něj nic nehrozí a že je napůl temný anděl po svém otci, nejprve mě popadne neuvěřitelný vztek se kterým se zaseknu. Zůstanu na něj civět a chvíli nic neříkám, než se donutím uklidnit. *Nysso klid, nejspíše za to nemůže, tak se neunáhli...* řeknu sama sobě a tak si jenom tiše povzdechnu a nespouštím z něj oči.
"V tom případě bys měl chápat mé důvody, proč tě nemohu jenom tak pustit a riskovat že by jsi to na nás hrál. Je to jednoduché, nevěřím ti ale pokud v klidu vyčkáš, nic ti nehrozí ani z mé strany," řeknu mu už klidně a přestanu na něj cenit své ostré zuby. Museli jsme jet opravdu velkou rychlostí, protože zaneldouho jsem ucítila, jak auto zpomaluje až jsme úplně zastavili. V momentě kdy Mikoto vyběhne z auta a dveře od dodávky se rozrazí. Byla tma, ale už teď jsem cítila jak se vzduch ochladil a tak zůstanu jenom strnule sedět na mladíkovi neschopná cokoli říci.
Kael Kuroshi- Posts : 313
- Post n°227
"Myslím, že víc v klidu už být ani nemůžu." odpovím jí a po chvilce ticha se ještě zeptám "před čím to vlastně utíkáte? možná bych vám mohl i pomoct, moc přátel nemám a tak pochybuji, že by vás pronásledoval právě někdo z nich."
Po další chvíli začne dodávka zpomalovat a poté i zastaví, jen okamžik se nic neděje když se najednou rozrazí zadní dveře a v nich stojí postava muže na kterého se podívám se slovy "Nechci být nezdvořilý po tak příjemném uvítání, ale mohl bys mě jí zbavit?"
Po další chvíli začne dodávka zpomalovat a poté i zastaví, jen okamžik se nic neděje když se najednou rozrazí zadní dveře a v nich stojí postava muže na kterého se podívám se slovy "Nechci být nezdvořilý po tak příjemném uvítání, ale mohl bys mě jí zbavit?"
Mikoto- Posts : 424
- Post n°228
Nyssa se nepřítomně dívala před sebe a na ty dva jsem viděl jen díky světlu, které v dodávce stále svítilo. Prohlédnu si mladíka, vypadal dost mladě, ale byl temný anděl, takže zdání mohlo klamat. Použiji svou schopnost a zadívám se na jeho duši, která byla téměř zcela čistá, mohl mít na svědomí jen pár životů. Takže bude opravdu asi velmi mladý. Nedokázal jsem si představit žádného temného, který by žil dlouho let bez toho, aby si ušpinil ruce. A navíc to znamenalo, že se jako temný narodil, nestal se jím vlastní vinou. Zadívám se na jeho srdce, které... Bylo průhledné? Překvapeně zamrkám, co to má znamenat? Že by používal nějakou magii, která blokuje mou schopnost? Ne to je blbost... Nic takového jsem ještě neviděl... Zeptá se mě, jestli bych ho mohl zbavit Nyssy a tak ostražitě vejdu do dodávky a položím Nysse ruku na rameno.
"Je to v pořádku, nedokáži vidět jeho srdce, ale jeho duše je čistá, je mladý a jako temný anděl se narodil, neměl na vybranou," vydechnu potichu, ale stále jsem mladíka ostražitě sledoval.
"Je to v pořádku, nedokáži vidět jeho srdce, ale jeho duše je čistá, je mladý a jako temný anděl se narodil, neměl na vybranou," vydechnu potichu, ale stále jsem mladíka ostražitě sledoval.
- Post n°229
Sledovala jsem ho a nespouštěla z něj oči, nemohla jsem už jenom kvůli Theovi. Nevěřila jsem mu, nedokázala jsem vidět srdce tak jako Mikoto a nikomu kdo v sobě nesl temnotu jsem nevěřilam nemohla jsem, nedokázala jsem. I s anděli jsme měla své problémy, už jenom protože jsem byla jenom prostředkem, zbraní v jejich hloupé válce. No... nevím jestli byla až tak hloupá, ale nebyla zrvna šťastná. Když se ale dveře roevřou, nebyla jsem schopná jediného slova. Jenom jsem hleděla na Mikota a pozorovala část krajiny pokryté tmou za ním. Ucítím mě až dobře známý příliv magie, ale vzpamatuji se až ve chvíli, kdy mi položí ruku na rameno a sdělí mi že je to v pořádku a že mladík pode mnou má čistou duši.
"D-dobře," řeknu ještě trochu otřeseně, než se nakonec odlehčím a postavím na nohy. Mladíkovi jsem ruku nepodávala, akorát jsem došla na kraj dodávky a paralizovaně se zadívala do dálky. Nervózně jsem se chytila za zápěstí a stáhla ocas více k tělu, rozhodně jsem neměla v plánu seskočit dolů, vlastně jsem se bála. Jenom sklopím pohled abych se zadívala na tu vysokou trávu pod dodávkou. Co se dělo za mnou mě najednou vůbec nezajímalo a už i na nějakého černého pasažéra jsem zapomněla.
"D-dobře," řeknu ještě trochu otřeseně, než se nakonec odlehčím a postavím na nohy. Mladíkovi jsem ruku nepodávala, akorát jsem došla na kraj dodávky a paralizovaně se zadívala do dálky. Nervózně jsem se chytila za zápěstí a stáhla ocas více k tělu, rozhodně jsem neměla v plánu seskočit dolů, vlastně jsem se bála. Jenom sklopím pohled abych se zadívala na tu vysokou trávu pod dodávkou. Co se dělo za mnou mě najednou vůbec nezajímalo a už i na nějakého černého pasažéra jsem zapomněla.
- Post n°230
Muž si mě nějakou dobu prohlížel a jelikož jsem cítil trošku magie asi ne jen svýma očima, pak ale řekl řekl co na mě vypozoroval a žena na jeho dotek na rameni zareagovala tím, že se ze mě konečně zvedla. Počkal jsem než poodstoupili a také jsem se začal protahovat a pomalu zvedat. Poté projdu kolem nich, zapřu se levou rukou o okraj dodávky a chci z ní seskočit, ale zradí mě pochroumané rameno a tak se tam rozplácnu o trávník hlavou napřed, zatímco moje nohy zůstanou v dodávce. Odrazím se nohama od okraje dodávky a udělám jakýsi kotrmelec a zůstanu ležet na zádech v trávě a pozoruju noční oblohu. Vzpomenu si co o mě říkal ten muž a řeknu směrem k němu "nedivím se, že ho nemůžeš přečíst... moje srdce myslím. O své emoce jsem byl nucen se vlastnoručně připravit už nějakou dobu zpátky."
Pak lehce zakloním hlavu a pozoruji zvláštní chování ženy, jako by nikdy neviděla přírodu kolem.
Pak lehce zakloním hlavu a pozoruji zvláštní chování ženy, jako by nikdy neviděla přírodu kolem.
- Post n°231
Sledoval jsem Nyssu, která vypadal úplně mimo a otřeseně. Nakonec však sleze z mladíka a postaví se na kraj dodávky. Ochranářsky se postavím kousek od ní a sleduji temného anděla, jak vstal a pokusil se z dodávky vystoupil. Nutno zdůraznit slovo 'pokusil,' jelikož se rozplácne na zem, udělá kotrmelec a zůstane ležet na zemi.
"Idiote, nemůžeš být opatrnější? Co kdyby se ti něco stalo?!" řeknu tak nějak automaticky a poté se otočím na Nyssu, která vypadala vystrašeně a byla úplně mimo.
"Nysso?" zašeptám potichu, než jí zezadu opatrně obejmu a opřu si bradu o temeno její hlavy. Po chvilce jí však pustím, seskočím na zem a natáhnu k Nysse ruku.
"Jsi volná," vydechnu a v tu samou chvíli zaslechnu mladíka, který mi vysvětlil, že jeho srdce nevidím kvůli toho, že se připravil o své emoce. Zamračím se a chtěl jsem se zeptat na to proč, ale Nyssa byla přednější a tak to prozatím nechám plavat. Byl jsem v jeho přítomnosti už klidnější, přesto jsem se snažil stát mezi ním a Nyssou, abych jí mohl ochránit.
"Idiote, nemůžeš být opatrnější? Co kdyby se ti něco stalo?!" řeknu tak nějak automaticky a poté se otočím na Nyssu, která vypadala vystrašeně a byla úplně mimo.
"Nysso?" zašeptám potichu, než jí zezadu opatrně obejmu a opřu si bradu o temeno její hlavy. Po chvilce jí však pustím, seskočím na zem a natáhnu k Nysse ruku.
"Jsi volná," vydechnu a v tu samou chvíli zaslechnu mladíka, který mi vysvětlil, že jeho srdce nevidím kvůli toho, že se připravil o své emoce. Zamračím se a chtěl jsem se zeptat na to proč, ale Nyssa byla přednější a tak to prozatím nechám plavat. Byl jsem v jeho přítomnosti už klidnější, přesto jsem se snažil stát mezi ním a Nyssou, abych jí mohl ochránit.
- Post n°232
Sledovala jsem přírodu okolo a díky mým zvířecím zorničkám jsem mnohem lépe viděla ve tmě, alespoň oproti těm dvěma... tím jsem si byla jistá. Rukou jsem se držela za kraj dodávky a v tom zaselchnu kroky. Zadívám se na mladíka aniž bych pootáčela hlavou a všimnu si jak... sebou sekl o zem? Nebo na zem? No... tak nějak napůl když jsem ho tak sledovala. *Jak to proboha udělal?* pomyslím si a nebýt tolik vystrašená, nejspíše bych se mu začala smát. Mikoto ihned zareagoval a i to jsem pro teď přešla. Jindy bych na to nejspíše reagovala ale teď... Sledovala jsem ho jak seskočil z dodávky a natáhl ke mě ruku s tím, že jsem volná. Chvíli jsem ho pozorovala velkýma zvědavýma očima a pomalu k němu natáhla tu svou, ale když mladík promluvil a má nejistota vystřelila do nebes, stáhla jsem ji k tělu a zacouvala jsem do dodávky.
"Já nemůžu... mám strach," vyhrknu rychle a vyplašeně rozhodím ruce kolem. Nohy se mi lehce roztřásly a zadívám se na krajinu za Mikota, která mi teď připomínala spíše džungli plnou nepřátel a tvorů, kteří mě jisto jistě zadupou do země.
"Já nemůžu... mám strach," vyhrknu rychle a vyplašeně rozhodím ruce kolem. Nohy se mi lehce roztřásly a zadívám se na krajinu za Mikota, která mi teď připomínala spíše džungli plnou nepřátel a tvorů, kteří mě jisto jistě zadupou do země.
- Post n°233
Pozoroval jsem jak žena znejistěla a na slova muže, že je volná zareagovala jen couvnutím dál do dodávky se slovy, že má strach. Pomalu se zvednu a rozhlédnu kolem, když v tom z temnoty vedle mě vystřelí Blackey a skočí mi radostně do náruče. Chytím ho, podrbu za ušima a v tom mě něco napadne. Pomalu se rozejdu směrem k muži, kterému poklepu na rameno a řeknu "pokud s tím nebudeš mít problém, možná bych jí mohl pomoci... teda, vlastně to nebudu já kdo jí pomůže" a otočím se směrem k ženě, položím na okraj dodávky Blackeyho, který se zjeví pouze pro ni a zalije ji teplým, uklidňujícím světlem, které zahání temnotu duše. "Před nějakou dobou jsem byl ztracen, nevěděl jsem co dál... ale tenhle malý tvoreček mě zachránil, je jenom správné abych se o něj podělil s někým kdo ho také potřebuje" řeknu a poodstoupím od dveří z dodávky abych jí uvolnil cestu ven.
- Post n°234
Sledoval jsem Nyssu, která zaplula zpátky do dodávky s tím, že má strach. Sednu si na okraj dodávky a jen ji tiše pozoruji, když najednou promluví ten mladík. Sotva však řekne, že jí chce pomoci, vyskočím na nohy a hlasitě zavrčím.
"Ty se k ní ani nepřibližuj!" zavrčím na něj rozzuřeně a když to vypadalo, že něco položil na kraj dodávky, propálím ho podezřívavým pohledem, než svou pozornost zase stočím na Nyssu. Až po chvilce mi dojde, že jsem možná reagoval trochu přehnaně, ale teď jsem to nehodlal řešit. Zkusím se omluvit potom...
"Nysso... Vím, že máš strach, ale je to v pořádku. Nikdo kromě nás čtyř tady není a nikoho nenechám, aby ti ublížil, dobře? Jsem tady a nikam nepůjdu, věř mi, prosím," řeknu uklidňujícím hlasem a znovu k ní natáhnu ruku. Nechtěl jsem jí do ničeho nutit, ale mohla být na svobodě, kterou si právě upírala jen ona sama... A chápal jsem ji.
"Ty se k ní ani nepřibližuj!" zavrčím na něj rozzuřeně a když to vypadalo, že něco položil na kraj dodávky, propálím ho podezřívavým pohledem, než svou pozornost zase stočím na Nyssu. Až po chvilce mi dojde, že jsem možná reagoval trochu přehnaně, ale teď jsem to nehodlal řešit. Zkusím se omluvit potom...
"Nysso... Vím, že máš strach, ale je to v pořádku. Nikdo kromě nás čtyř tady není a nikoho nenechám, aby ti ublížil, dobře? Jsem tady a nikam nepůjdu, věř mi, prosím," řeknu uklidňujícím hlasem a znovu k ní natáhnu ruku. Nechtěl jsem jí do ničeho nutit, ale mohla být na svobodě, kterou si právě upírala jen ona sama... A chápal jsem ji.
- Post n°235
Skoro jsem ani nevnímala o čem se baví, spíše jsem se snažila ztratit někde v rohu dodávky a nejlépe za sebou zavřít dveře. Slyšela jsem jejich hlasy ale nevěděla jsme o čem se bavili, prostě jsem je neposlouchala ale neuniklo mi že Mikoto zase křičel. S povzdechem si zaryji drápy do zápěstí a zamračím se. *Jsem vážně zbabělec* povzdechnu si a když mladík cosi položí do dodávky, upřeně se na to zadívám. Byl to nějaký druh tvora, kterého jsem si pozorně prohlédla. Upíral na mě své rudé oči a světélkoval jasnou modrou barvou. Zvědavě nakloním hlavu na stranu a udělám k němu pár váhavých kroků, než pusítm svoje zápěstí a zadívám se mu do očí. Hleděl na mě zpříma a vypadalo to, že i on sleduje ty mé. V jeho přítomnosti jsem se cítila mnohem lépe a i má nejistota a strach pomalu odplouval někam do pozadí, než k tvorovi přede mnou natáhnu ruku a jakmile zjistím že proti mému pohybu nic nemá, pohladím ho po dlouhém uchu, než se pousměji.
"Je nádherný..." vydechnu fascinovaně a nakonec tvora pohladím po hlavě. Byl roztomilý a něco takového jsem vlastně viděla poprvé v životě. Nakonec mi spadne pohled na Mikota, který ke mě natahoval ruku a tak se s nově získanou dávkou odvahy a sebevědomí rozejdu k němu, než mu ruku podám a nakonec seskočím dolů na travnatou zem, která mě okamžitě nepřirozené zalehtá na tlapkách.
"Je to... opravdu dlouho," vydechnu a do očí se mi okamžitě nahrnou slzy. Ne že bych chtěla, ale ono to šlo tak nějak samo. Okamžitě pustím Mikotovu ruku a začnu si je stírat z očí.
"Děkuji," zašeptám směrem na mladíka, na kterého se krátce zadívám, než se otočím na Mikota a skočím mu do náruče. "A hlavně tobě, za všechno," vydechnu do jeho trička ale ihned se od něj vzdálím a znovu si setřu slzy z očí, než se zadívám na temnou oblohu pokrytou hvězdami a stromy, které se táhly neznámo kam.
"Woah," vydechnu s úžasem a rozejdu se trochu dál od auta, ale pořád jsem se moc nevzdalovala. Nakonec se rozběhnu po louce kousek dál, než roztáhnu ruce a zhluboka se nadechnu čerstvého vzduchu, než sebou plácnu do trávy.
"Je nádherný..." vydechnu fascinovaně a nakonec tvora pohladím po hlavě. Byl roztomilý a něco takového jsem vlastně viděla poprvé v životě. Nakonec mi spadne pohled na Mikota, který ke mě natahoval ruku a tak se s nově získanou dávkou odvahy a sebevědomí rozejdu k němu, než mu ruku podám a nakonec seskočím dolů na travnatou zem, která mě okamžitě nepřirozené zalehtá na tlapkách.
"Je to... opravdu dlouho," vydechnu a do očí se mi okamžitě nahrnou slzy. Ne že bych chtěla, ale ono to šlo tak nějak samo. Okamžitě pustím Mikotovu ruku a začnu si je stírat z očí.
"Děkuji," zašeptám směrem na mladíka, na kterého se krátce zadívám, než se otočím na Mikota a skočím mu do náruče. "A hlavně tobě, za všechno," vydechnu do jeho trička ale ihned se od něj vzdálím a znovu si setřu slzy z očí, než se zadívám na temnou oblohu pokrytou hvězdami a stromy, které se táhly neznámo kam.
"Woah," vydechnu s úžasem a rozejdu se trochu dál od auta, ale pořád jsem se moc nevzdalovala. Nakonec se rozběhnu po louce kousek dál, než roztáhnu ruce a zhluboka se nadechnu čerstvého vzduchu, než sebou plácnu do trávy.
- Post n°236
Díky Blackeyho přítomnosti se žena trochu uklidnila a začala se k němu přibližovat. Potom co se ho lehce dotkla vydechla, že je nádherný a pohladila ho po hlavě. Pak se chopila nabízené ruky muže a seskočila ven z dodávky, kde se jí po rozhlédnutí kolem spustí slzy a tak si je začne otírat rukama. Její tiché děkuji přijmu s kývnutím a všimnu si, že Blackey už znovu neviditelný pro všechny kromě mě také seskočil dolů a sednul si mi na nohy. Dvojice se obejme a pak už vidím jak se žena odvažuje stále dál a dál od nás, když se nakonec rozběhne a po chvilce sebou s hlubokým nádechem plácne do trávy, ovšem mnohem elegantněji než se to povedlo mě před chvílí. Lehkým nadzvednutím nohy dám Blackeymu znamení, že se má zvednout abych mohl popojít a přistoupím blíž k muži se slovy "vlastně je docela hezká, když neprská a necení zuby" a zadívám se směrem k ženě ležící v trávě. Po chvíli se znovu podívám na muže a když už to nemůžu vydržet, řeknu "vy teď víte co jsem zač, ale já nevím nic o vás, tak co kdybychom se trošku představili? Já jsem Kael Kuroshi a jak už jsem říkal, jsem poloviční temný anděl". Pak si vzpomenu na dobu kdy jsem se potkal s Fen'linem a ostatními a dodám "a je mi pouze 19let".
- Post n°237
Vypadalo to, že je tady opravdu nějaký neviditelný tvor, kterého jsem nemohl vidět jen já. Tiše si povzdechnu, ale dle reakce Nyssy to nebude nic nebezpečného a dokonce jí opravdu pomohl. Vezme mě za ruku a vystoupí z dodávky, než si začne utírat slzy a poté mě krátce obejme a začne nám děkovat. Jen se usměji a nechám ji jít prozkoumávat okolí, stále jsem ji však pozoroval. Zaslechnu tiché kroky, ale stále jsem sledoval Nyssu a mladíka moc nevnímal. Poznamená něco o tom, že když necení zuby tak je celkem hezká.
"To ano," odpovím s úsměvem, stále trochu mimo, ale když začne znovu mluvit a představovat se, pootočím se na něj a věnuji mu více své pozornosti.
"Jsem Mikoto, anděl," odpovím jednoduše a natáhnu k němu ruku, abych jí mohl potřást.
"A neboj se, nezaútočím, pokud mi nedáš důvod," řeknu a s těmito slovy se pomaličku vydám za Nyssou, která ležela na malé mýtince v trávě. Díky hvězdám a měsíci bylo na mýtince alespoň trochu vidět, i když jsem z dálky dokázal rozeznat jen její bílé vlasy, černá srst jí dokonale splývala s okolím.
"Dneska nemá cenu kamkoliv chodit, přespíme někde tady a ráno můžeme zkusit najít lepší místečko," pousměji se.
"To ano," odpovím s úsměvem, stále trochu mimo, ale když začne znovu mluvit a představovat se, pootočím se na něj a věnuji mu více své pozornosti.
"Jsem Mikoto, anděl," odpovím jednoduše a natáhnu k němu ruku, abych jí mohl potřást.
"A neboj se, nezaútočím, pokud mi nedáš důvod," řeknu a s těmito slovy se pomaličku vydám za Nyssou, která ležela na malé mýtince v trávě. Díky hvězdám a měsíci bylo na mýtince alespoň trochu vidět, i když jsem z dálky dokázal rozeznat jen její bílé vlasy, černá srst jí dokonale splývala s okolím.
"Dneska nemá cenu kamkoliv chodit, přespíme někde tady a ráno můžeme zkusit najít lepší místečko," pousměji se.
- Post n°238
Sledovala jsem oblohu nad sebou a užívala jsem si měkké trávy pod mým tělem. Najendou jsem si uvědomila že mám Mikotovu mikinu a tak ryche vyskočím na nohy a zadívám se na ni jestli není špinavá. Nebyla a tak si povzdechnu a pousměji se. Znovu se ohlédnu na stromy okolo a dostala jsem chuť se rozběhnout ještě dál, ale nakonec se otočím na Mikota, který se tam bavil s tím divným mužem. Když zaslechnu jeho hlas, okamžitě se otočím jeho směrem.
"Dobře, nemám nic proti tomu," řeknu a pomalu dojdu zpátky k dodávce, než se dostanu dostatečně blízko k tomu mladíkovi, ke kterému natáhnu ruku.
"Jsem Nyssa, jedna z původních Elinek, ráda tě poznávám," vydechnu a čekám zda mou ruku přijme nebo ne.
"Dobře, nemám nic proti tomu," řeknu a pomalu dojdu zpátky k dodávce, než se dostanu dostatečně blízko k tomu mladíkovi, ke kterému natáhnu ruku.
"Jsem Nyssa, jedna z původních Elinek, ráda tě poznávám," vydechnu a čekám zda mou ruku přijme nebo ne.
- Post n°239
Muž se mi představil jako Mikoto... a Anděl. A přesto ke mě natáhl ruku, což jsem nečekal a tak ji stisknu a potřesu si s ním. Jeho slova, že na mě nezaútočí bez důvodu přejdu, jelikož to bylo celkem zřejmé když jsem tu volně stál a nikdo s tím neměl větší problém. Poté přišla i žena, která nás očividně zaslechla a představila se jako Nyssa, jedna z původních Elinek... a taky ke mě natáhla ruku, což bylo snad ještě nečekanější než u Mikota. Opatrně jí potřesu rukou a když ruku stahuji zpět, přejedu jí prstama po dlani, která byla pokrytá srstí, bylo to zvláštní.
Pak se vrátím k větě, že hodlají přespat tady. "Co máte v plánu pak? A pokud se bojíte, že to někomu vyzradím, můžu zůstat ještě nějakou dobu s vámi, doma se stejně nic zajímavého neděje a třeba bych vám mohl s něčím i pomoci" zeptám se a podívám se na Mikota, který zjevně určoval další směr jejich cesty.
Pak se vrátím k větě, že hodlají přespat tady. "Co máte v plánu pak? A pokud se bojíte, že to někomu vyzradím, můžu zůstat ještě nějakou dobu s vámi, doma se stejně nic zajímavého neděje a třeba bych vám mohl s něčím i pomoci" zeptám se a podívám se na Mikota, který zjevně určoval další směr jejich cesty.
- Post n°240
Nyssa se k nám připojí a také se představí, celou dobu jsem pozorně sledoval Kaela, kterému jsem opravdu nevěřil, ale... Možná nebude špatný a jeho nabídnutá pomoc by se mohla hodit. Jen jsem netušil, co je horší... Nechat Nysssu případně samotnou v lese, nebo jí nechat s ním. Tiše si povzdechnu, ale nakonec mě napadne třetí možnost.
"Umíš řídit?" ušklíbnu se a kývnu směrem k dodávce, než se vydám k nedalekému stromu, pod který si sednu a Nysse naznačím, aby šla ke mně.
"Ve městě z očividných důvodů být nemůžeme... Ale nějaké zázemí opravdu potřebujeme. Chci něco postavit v lese, najít vhodné místečko. Ale předtím budeme potřebovat jídlo a nějaké věci... Někdo bude muset zajet do města," povzdechnu si a pohodlně se opřu o strom.
"Umíš řídit?" ušklíbnu se a kývnu směrem k dodávce, než se vydám k nedalekému stromu, pod který si sednu a Nysse naznačím, aby šla ke mně.
"Ve městě z očividných důvodů být nemůžeme... Ale nějaké zázemí opravdu potřebujeme. Chci něco postavit v lese, najít vhodné místečko. Ale předtím budeme potřebovat jídlo a nějaké věci... Někdo bude muset zajet do města," povzdechnu si a pohodlně se opřu o strom.
- Post n°241
Sledovala jsem ho a když zvedne ruku aby si se mnu potřásl pousměji se. Jaksi z něj ale nevypadlo jméno a tak párkrát zamrkám a nakloním hlavu na stranu, než ho pustím. No... dobře. Nechala jsem to tak být a nakonec se ohlédla na Mikota, který k nám až po chvíli došel. Na nabídku podivína se zeptal zda umí řídit a potom tak nějak zběžně vysvětlil proč. Zhluboka se nadechnu než dojdu k andílkovi, kterému položím ruce na hrudník a zvednu hlavu abych se mu mohla zadívat do obličeje.
"Pochybuji," vydechnu za něj a zamyslím se. Nejspíše mě tu s ním nechtěl nechávat o samotě a chápala jsem ho, ale byla jsem rychlá, kdyby se o něco pokusil, utekla bych a nebo ho v případě nutnosti rozsápala, přeci jen... Nina se s nikým nepárala.
"Počkám tady, nikam nepůjdu a on se o nic nepokusí, ano? Můžu se schovat na kraji lesa, nikdo mě tu nenajde a sám si říkal že má čistou duši ne? Proč by si to měl kazit?" pousměji se, než mu sjedu po hrudníku dolů až k ruce, za kterou ho chytím.
"Kromě toho jsi jediný kdo tu umí řídit," dodám a šklíbnu se na něj, než si jeho ruku přitisknu k tělu.
"Pochybuji," vydechnu za něj a zamyslím se. Nejspíše mě tu s ním nechtěl nechávat o samotě a chápala jsem ho, ale byla jsem rychlá, kdyby se o něco pokusil, utekla bych a nebo ho v případě nutnosti rozsápala, přeci jen... Nina se s nikým nepárala.
"Počkám tady, nikam nepůjdu a on se o nic nepokusí, ano? Můžu se schovat na kraji lesa, nikdo mě tu nenajde a sám si říkal že má čistou duši ne? Proč by si to měl kazit?" pousměji se, než mu sjedu po hrudníku dolů až k ruce, za kterou ho chytím.
"Kromě toho jsi jediný kdo tu umí řídit," dodám a šklíbnu se na něj, než si jeho ruku přitisknu k tělu.
- Post n°242
Když se mě Mikoto zeptal jestli umím řídit chtěl jsem říct, že ne... ale byl jsem přerušen Nyssou, která řekla, že o tom pochybuje. Podívám se na ní a pak znovu na Mikota "Přesně jak říká, nikdy jsem se to nenaučil, takže pochybuji.".
"O co bych se měl taky pokoušet? Nevím nic o Temných Andělech, jelikož jsem téměř žádného nikdy neviděl, ale JÁ nejsem zlý člo... Temný Anděl" a podívám se směrem na Mikota, pak projdu kolem nich a jdu směrem ke stromům, kde se o jeden opřu a mávnutím ruky kolem sebe vykouzlím pár havránků, kteří v sobě mají tak málo magie jak jen to šlo abych je udržel, ale zároveň nevypadali jako útok a nechám je kolem sebe kroužit.
"O co bych se měl taky pokoušet? Nevím nic o Temných Andělech, jelikož jsem téměř žádného nikdy neviděl, ale JÁ nejsem zlý člo... Temný Anděl" a podívám se směrem na Mikota, pak projdu kolem nich a jdu směrem ke stromům, kde se o jeden opřu a mávnutím ruky kolem sebe vykouzlím pár havránků, kteří v sobě mají tak málo magie jak jen to šlo abych je udržel, ale zároveň nevypadali jako útok a nechám je kolem sebe kroužit.
- Post n°243
Nyssa mi odpoví jako první, že o tom pochybuje a Kael mi to také po chvilce odsouhlasí. Hned na to mě začne uklidňovat, že to zvládne a že by mu přinejhorším utekla, nebo ho zabila. A i temný anděl mi poskytne menší vysvětlení s tím, že není špatný. Nakonec si povzdechnu a přikývnu.
"Dobře," zamumlám a když mi přejede po hrudníku a natiskne se na mou ruku, lehce zčervenám a podívám se stranou, aby mi Kael neviděl do tváře. I když... Byla dost tma, takže by si nejspíš nevšiml. Dokonce kolem nás projde, usadí se pod strom a ucítím z něj trochu magie, pomocí které vyvolá jakési havrany, kteří kolem něj létali. Chvilku ho pozoruji, než si Nyssu stáhnu do klína, obejmu ji kolem pasu a na chvíli se předkloním, abych mohl vyvolat svá křídla. Znovu se opřu o kmen stromu a křídla kolem nás omotám. Přeci jen v noci nebylo až tolik teplo a bude to tak pohodlnější. Tiše si povzdechnu, než zavřu oko a ponořím se do jakéhosi polospánku.
"Dobře," zamumlám a když mi přejede po hrudníku a natiskne se na mou ruku, lehce zčervenám a podívám se stranou, aby mi Kael neviděl do tváře. I když... Byla dost tma, takže by si nejspíš nevšiml. Dokonce kolem nás projde, usadí se pod strom a ucítím z něj trochu magie, pomocí které vyvolá jakési havrany, kteří kolem něj létali. Chvilku ho pozoruji, než si Nyssu stáhnu do klína, obejmu ji kolem pasu a na chvíli se předkloním, abych mohl vyvolat svá křídla. Znovu se opřu o kmen stromu a křídla kolem nás omotám. Přeci jen v noci nebylo až tolik teplo a bude to tak pohodlnější. Tiše si povzdechnu, než zavřu oko a ponořím se do jakéhosi polospánku.
- Post n°244
Povzdechnu si na slova mladíka a trochu se mi uleví. Nezdálo se, že by byl špatný ale já moc dobře věděla že zdání může klamat. Nakonec odejde ke stromům, kde se opře se o jeden z nich. Okamžitě z něj ucítím magii a když si všimnu několika havranů, které poletovaly kolem jeho hlavy, pousměji se.
"Ty mladíku, kolik ti je?" zeptám se ho ale hned na to mě můj andělský společník stáhne do klína, posadí se na zem a nechá nás zase obklopit párem jeho nádherných křídel. Už zase jsem byla fascinována jejich barvou a tak jsem se k jendomu peříčku natáhla a zase si ho přitiskla k obličeji.
"Bože jsou tak heboučká!" vypadne ze mě znovu a ušklíbnu se, než se začnu smát sama sobě. nepřestanou mě fascinovat, opravdu ne. Po chviličce se pohodlně opřu o Mikota, než ho začnu hladit po peří. Usnout jsem ale nemohla, ani zavřít oči, nedokázala jsem to a tak jsem se rozhodla být vzhůru.
"Ty mladíku, kolik ti je?" zeptám se ho ale hned na to mě můj andělský společník stáhne do klína, posadí se na zem a nechá nás zase obklopit párem jeho nádherných křídel. Už zase jsem byla fascinována jejich barvou a tak jsem se k jendomu peříčku natáhla a zase si ho přitiskla k obličeji.
"Bože jsou tak heboučká!" vypadne ze mě znovu a ušklíbnu se, než se začnu smát sama sobě. nepřestanou mě fascinovat, opravdu ne. Po chviličce se pohodlně opřu o Mikota, než ho začnu hladit po peří. Usnout jsem ale nemohla, ani zavřít oči, nedokázala jsem to a tak jsem se rozhodla být vzhůru.
- Post n°245
Po chvilce co jsem si hrál s havránky jsem si všiml, že Mikoto zabalil sebe s Nyssou do svých křídel. Ve tmě kolem jsem je moc dobře neviděl, ale patřili k nejhezčím jaké jsem kdy viděl, což asi nebude taková poklona když to jsou teprve třetí. Vyvolal jsem svou loutku, kterou jsem se nechal vysadit do větví stromu a znovu ji nechal zmizet i s havránky. Sednul jsem si do větví, opřel se o kmen a během chvíle usnul.
Když jsem se probudil, teprve vycházelo slunce a když jsem se kouknul dolů, vypadalo to, že Mikoto s Nyssou ještě spí a tak jsem seskočil ze stromu, přešel kousek dál od nich abych je nerušil a vyvolal si znovu Shadow Puppet, se kterou jsem začal lehký trénink jako ranní rozcvičku.
Když jsem se probudil, teprve vycházelo slunce a když jsem se kouknul dolů, vypadalo to, že Mikoto s Nyssou ještě spí a tak jsem seskočil ze stromu, přešel kousek dál od nich abych je nerušil a vyvolal si znovu Shadow Puppet, se kterou jsem začal lehký trénink jako ranní rozcvičku.
- Post n°246
Sledoval jsem Kaela, který po chvilce vyvolá jakousi temnou bytost, která ho bez větších problémů vyzvedne do větví stromu, kde se uvelebí. Nevěřil jsem mu, ale na druhou stranu neměl žádné emoce, takže se musel rozhodovat na základě rozumu. Co by získal z toho, že nás zabije? Nic. Povzdechnu si a otočím se na Nyssu, která fascinovaně sledovala má křídla.
"Prospi se, dnešek byl opravdu dlouhý," řeknu jí potichu, než sám zavřu oči a ponořím se do spánku.
Proberou mě nějaké zvuky, jako by někdo bojoval a tak rozlepím oči a zadívám se na Kaela, který trénoval s tou stínovou bytostí. Chvíli ho sleduji, než trochu roztáhnu křídla a Nyssu opatrně položím do měkké trávy. Rozejdu se ke Kaelovi a zastavím se kus od něj.
"Vím, že se neznáme a tak nemám právo tě o nic žádat, ale i tak... Pohlídal by jsi prosím Nyssu a Thea, zatímco budu ve městě? Neznají tento svět a kdyby se vyskytly problémy... Byl bych rád kdyby s nimi byl někdo, kdo se tady vyzná," povzdechnu si a zadívám se na mladíka, kterému jsem moc nevěřil, ale byl jediný, kterého jsem o to mohl poprosit.
"Prospi se, dnešek byl opravdu dlouhý," řeknu jí potichu, než sám zavřu oči a ponořím se do spánku.
Proberou mě nějaké zvuky, jako by někdo bojoval a tak rozlepím oči a zadívám se na Kaela, který trénoval s tou stínovou bytostí. Chvíli ho sleduji, než trochu roztáhnu křídla a Nyssu opatrně položím do měkké trávy. Rozejdu se ke Kaelovi a zastavím se kus od něj.
"Vím, že se neznáme a tak nemám právo tě o nic žádat, ale i tak... Pohlídal by jsi prosím Nyssu a Thea, zatímco budu ve městě? Neznají tento svět a kdyby se vyskytly problémy... Byl bych rád kdyby s nimi byl někdo, kdo se tady vyzná," povzdechnu si a zadívám se na mladíka, kterému jsem moc nevěřil, ale byl jediný, kterého jsem o to mohl poprosit.
- Post n°247
Tato noc byla naštěstí klidná a bezesná, takže jsem mohla říci, že jsem se tak nějak vyspala. Navíc jsem se s Mikotem cítila mnohem bezpečněji a tak jsem spala snad celou noc. Ráno však otevřu oči a když kolem sebe neuvidím nic, než zelenou trávu, pomalu se posadím a první co udělám byla velká obhlídka okolo. Můj pohled se zastaví na Mikotovi opodál, který mluvil s tím mladíkem. Nebyli tam však sami, byla tam i nějaká loutka, ze které jsem cítila termnou magii a tak se trochu otřepu a rozhodnu se k nim nechodit blíž. Spíše jsem se postavila na nohy a rozešla se k dodávce, kde jsem zahlédla Thea, který už byl dávno vzhůru. Ihned co mě spatří se rozběhne ke kraji dodávky a tak ho chytím kolem pasu a vyhodím si ho do náruče, než se na něj pousměji.
"Promiň, byla jsem včera tak rozhozená, že jsem na tebe tak nějak zapomněla, ale slibuji že už se to nestane," řeknu a když přikývne a řekne že mu to nevadí, že to chápe, povzdechnu si a nakonec ho postavím zase na kraj dodávky.
"Jsme teď volní, můžeme jít kam chceme Theo," řeknu nadšeně a když se mladík pousměje a nejistě se zadívá na okolí za mnou, otočím se k němu zády a pokynu mu aby si na ně vlezl, což udělá a tak ho chytím za ruce a zasměji se.
"Mikoto by měl dneska vyrazit do města, takže sežene něco k jídlu...takže ještě vydrž ano?" řeknu mu a když se na mě malý Elin akorát nalepí, popojdu trochu dál od dodávky.
"Promiň, byla jsem včera tak rozhozená, že jsem na tebe tak nějak zapomněla, ale slibuji že už se to nestane," řeknu a když přikývne a řekne že mu to nevadí, že to chápe, povzdechnu si a nakonec ho postavím zase na kraj dodávky.
"Jsme teď volní, můžeme jít kam chceme Theo," řeknu nadšeně a když se mladík pousměje a nejistě se zadívá na okolí za mnou, otočím se k němu zády a pokynu mu aby si na ně vlezl, což udělá a tak ho chytím za ruce a zasměji se.
"Mikoto by měl dneska vyrazit do města, takže sežene něco k jídlu...takže ještě vydrž ano?" řeknu mu a když se na mě malý Elin akorát nalepí, popojdu trochu dál od dodávky.
- Post n°248
Chvíli jsem trénoval s Shadow Puppet, ale po chvilce se za mnou ozve hlas, za kterým se pootočím a málem schytám od své loutky ránu, které se taktak vyhnu a nařídím jí aby se zastavila. Hlas patřil Mikotovi, který mě požádal abych pohlídal Thea s Nyssou zatím co on se vypraví do města. Neviděl jsem v tom problém a určitě to nemohlo trvat dlouho "Jasně, spolehni se" odpovím mu tedy a při pohledu na dva Eliny, kteří se zdá se neměli k tomu aby k nám přišli blíž nechám svou loutku zmizet. Pak se pomalu vydám směrem k nim, obejdu Nyssu a pohlédnu na chlapce, který se jí držel na zádech.
"Ty budeš Theo, já jsem Kael... My tu k sobě budeme věkově asi nejblíž, tak doufám, že spolu budeme dobře vycházet" řeknu a vykouzlím na tváři co nejpříjemnější úsměv.
"Ty budeš Theo, já jsem Kael... My tu k sobě budeme věkově asi nejblíž, tak doufám, že spolu budeme dobře vycházet" řeknu a vykouzlím na tváři co nejpříjemnější úsměv.
- Post n°249
Vyruším ho ze soustředění a málem dostane ránu od vlastní schopnosti. Propálím ho pohledem, ale nakonec nic neřeknu, to bych udělal jen v případě, že by tu ránu opravdu schytal a ublížil si. Nechá loutku zmizet a odpoví, že se na něj můžu spolehnout.
"Jen kolem nich nepoužívej temnou magii, jsou na ni opravdu citliví," varuji ho a poté ho následuji. Začne mluvit na Thea a když poznamená, že jsou k sobě věkově nejblíž, zacukají mi koutky, svou pozornost však přesunu na Nyssu.
"Zajedu do města, zůstaňte s Kaelem, dobře? Do dvou hodin bych měl být zpátky," řeknu jí, než ji krátce obejmu, nastoupím do dodávky, kterou nastartuji, otočím se a vyrazím směrem k městu. Potřeboval jsem nakoupit zásoby jídla, které se jen tak nezkazí a nějaké oblečení, jak na Nyssu, tak na Thea... Jen jsem doufal, že správně odhadnu jejich velikost...
"Jen kolem nich nepoužívej temnou magii, jsou na ni opravdu citliví," varuji ho a poté ho následuji. Začne mluvit na Thea a když poznamená, že jsou k sobě věkově nejblíž, zacukají mi koutky, svou pozornost však přesunu na Nyssu.
"Zajedu do města, zůstaňte s Kaelem, dobře? Do dvou hodin bych měl být zpátky," řeknu jí, než ji krátce obejmu, nastoupím do dodávky, kterou nastartuji, otočím se a vyrazím směrem k městu. Potřeboval jsem nakoupit zásoby jídla, které se jen tak nezkazí a nějaké oblečení, jak na Nyssu, tak na Thea... Jen jsem doufal, že správně odhadnu jejich velikost...
- Post n°250
Vesele jsem si povídala s Theem a úplně jsem zapomněla na ty dva, na krátkou chvíli jsem se cítila bezpečně a to i přes to, že se mohlo kdykoli cokoli zvrtnout. Zhluboka se nadechnu a natáhnu ruku abych Thea pohladila po hlavě, než si všimnu mladíka, který k nám po chvilce došel a tak se na něj obrátím, zatímco Theo se trochu přikrčí a pevněji sevře mé tlapky. Mladík se ho na něco ptal a když začne mluvit o věku, ušklíbnu se a pousměji nad Kaelovým úsměvem.
"Theo je hodně stydlivý, ale určitě spolu budete vycházet," řeknu mu a povzbudivě se na něj zadívám.
"Neboj se, on tě nesežere," řeknu mu, čemuž se malý Elin zasměje a nakonec přikývne, než natáhne tlapku směrem ke Kaelovi. Udělám krok blíže, aby to neměl tak daleko. Za chvíli se vedle nás objevil i Mikoto a obejme mě s tím, že mám zůstat s Kaelem a že se tak za dvě hodinky vrátí.
"Konečně vím, jak se jmenuje," zasměji se, než se na něj ohlédnu a odstoupím od něj aby mohl zalézt do dodávky. "Neboj, budeme v pořádku a vrať se brzy," řeknu, než mu s Theem oba zamáváme, než mám dodávka zmizí z dohledu. V ten moment se otočím na Kaeala a oba si ho pozorně prohlédneme.
"Takže jak se zabavíme?" zeptám se po chvilce obou a sama začnu nad vším možným přemýšlet.
"Theo je hodně stydlivý, ale určitě spolu budete vycházet," řeknu mu a povzbudivě se na něj zadívám.
"Neboj se, on tě nesežere," řeknu mu, čemuž se malý Elin zasměje a nakonec přikývne, než natáhne tlapku směrem ke Kaelovi. Udělám krok blíže, aby to neměl tak daleko. Za chvíli se vedle nás objevil i Mikoto a obejme mě s tím, že mám zůstat s Kaelem a že se tak za dvě hodinky vrátí.
"Konečně vím, jak se jmenuje," zasměji se, než se na něj ohlédnu a odstoupím od něj aby mohl zalézt do dodávky. "Neboj, budeme v pořádku a vrať se brzy," řeknu, než mu s Theem oba zamáváme, než mám dodávka zmizí z dohledu. V ten moment se otočím na Kaeala a oba si ho pozorně prohlédneme.
"Takže jak se zabavíme?" zeptám se po chvilce obou a sama začnu nad vším možným přemýšlet.