Ezekiel + Laureen 18+
Laureen- Posts : 217
- Post n°101
Re: Ezekiel + Laureen 18+
*Přikývla.* No jo....to teda je, jsem tu poprvý. *Zasmála se a tukla svou sklenkouo o tu jeho.* Tak na zdraví? Nebo na štěstí spíš...ve válkách bývají zdraví všihni, to zda přežijou je dílo štěstěny. *Mrkla na něho a kopla do sebe pití. Objednala si hnedka další. Vzždy první kopla jako panák a další si vychutnávala.*
Guest- Anonymní
- Post n°102
„Asi spíš na to štěstí.“ Pak si s Laureen přiťukne a všimne si, jak to do sebe kopla a to by nebyl Ezekiel aby to hned nemusel zkusit taky. Není na to moc zvyklej, takže to v sobě ani málem neudržel tím stylem, že se málem zakuckal, objedná si hned další a zasměje se tomu. „Zkusit jsem to taky musel.“ Rozhlédne se ještě jednou kolem sebe. „Takže prostě je zbytečné přemýšlet nad tím, zda si dát toto nebo jít tam, prostě to zkusím a uvidím.“
- Post n°103
Přesně tak, musí se vždy zkoušet něco nového. Pro mne je dnes tento podnik novinka. *Rozhlédla si a opřela si zasněně bradu o dlaň.* Hmm...zajímalo by mě, na co jsou ta malá pódia...není tu tyč, aby to byl strip bar... *Povzdychla se.* Nyaaa....sem tak zvědavá. *Zamručela. Barmanka se k nim naklonila.* Počkejte hodinu a uvidíte, na co jsou. *Mrkla na Laureen. Ta se k ní natáhla a lehce jí přejela prsty po tváři.* Jestli tam budeš tančit ty, počkám klidně století. *Obě ženy se zasmály a barmanka šla dělat svou práci.* Počkáme hodinu? *Optala se Laureen Eze.*
Guest- Anonymní
- Post n°104
„Nevíš? Já taky ne, zvědavost je rozhodně moje.“ Chování Laureen k barmance ovšem nekomentuje, on sám takovej není, aby si takhle „hrál“ ne že by se mu ta představa příčila, ale prostě necítí takovou potřebu. Nyní si klidně popíjí a vychutnává whisky a spokojeně hledí na její obsah, pak ovšem přesune pohled na Laureen. „Věř nebo ne ale svou nesmrtelnost bych vyměnil za tvé zkušenosti v životě a toho co může nabídnout.“
- Post n°105
*Spokojeně upíjela, sice bylo ticho, ale Laureen věděla, že jí sleduje ta roztomilá barmanka. JEzdila ukazováčkem po okraji sklenky.* Hmm? Zkušenosti? Jen si užívám života, dokud to jde...neunáhluju se. Na druhou stranu, záleží na tom, co je výhrou. Pokud jde o ni. *očima naznačila že mluví o barmance.* Unáhlila bych se hned, ale o doopravdová životní rozhodnutí? Kdybych se měla ptát sama sebe, proč jsem odešla z domu, řekla bych, že z nerozvážnosti. Teď bych to znovu neudělala. Hodně věcí, které uděláš, budeš litovat i přes to, že jsi se z nich poučil. Jsi na zemi asi hodně krátkou dobu...a hned jsi zase pod nadvládou druhých. Měl by jsi se naučit být svým vlastním pánem.
Guest- Anonymní
- Post n°106
„Jsem ještě dítě hold, myslím, co se týče toho co znám a co ne. Měla jsi mě vidět při prvním půlroce na Zemi, jsem jen tiše seděl, popíjel různé nápoje a pozoroval lidi jako nějakej úchylák. Abych pochytil jejich chování.“ Poté zaměří svůj pohled na barmanku, při pohledu na ní se musí samozřejmě usmát. Kdyby se neusmál, připadal by si nemocně a divně, když je tak pěkná.
- Post n°107
Jako dítě...alkohol by ti měli zakázat, než přijdeš na to, jak si život užívat i bez něho. Už jsi zkusil nějaké drogy? *Optala se zcela vážně. Pomalu dopíjela, barmanka však pohotově dolila oběma.* Já jsme si byla schopná život užívat jen díky tomu, že jsem taková, jaká jsem. Běhala jsem po lesích a loukách jako zvíře..což ty nemůžeš. Ale i přes to, že jsi stále nový, bys měl spíše zkoumat toto město a jeho lidi zblízka, ne z dálky...jako předtím.
Guest- Anonymní
- Post n°108
„Drogy? To jsem nezkoušel, hlavně upřímně jsem ani neměl tušení jak se k nim dostat.“ Poučení že by měl, lidi zkoumat z blízka ho donutí, se zamyslet, pak se tváří natáhne přímo k Laureen a pozorně se jí podívá do očí. „Myslíš to takhle? Nebo to ještě nestačí? Říkáš poznávat lidi z blízka.“ Samozřejmě to myslí jen jako vtip, pak se zase vrátí do normálu a začne se smát, smích mu dlouho nevydrží, místo toho se zase napije.
- Post n°109
Drogy seženeš všude. *Zasmála se, sledovala svoje pitíčko, když zvedla oči, byl těsně u ní, lehce se zaklonila.* Ha, ha. *Sledovala ho trochu nafněně.* Nedělej hlupáka. *Zasmála se.* Zblízka, to je že s nimi navážeš kontakt...mít kontakty je důležité, ne okoukávat chování někhoo, každý člověk je jiný, jinak povahou, jinak tvarem aty svým pozorováním kopíruješ je, ale netvoříš své vlastní povahové rysy...jsi v podstatě kopií těch, které jsi někde viděl a to není dobře.
Guest- Anonymní
- Post n°110
„Hlupáka? Možná že i hlupák jsem.“ Znovu se napije, i když tentokrát dopije zbytek své skleničky a nechá si nalít další. Na alkohol ještě není tak úplně zvyklej, takže už začíná mít takový podivný pocit, jakoby se mu hnalo horko do tváří. „Co zajímavého jsi už takhle zažila? Je celkem o ničem, že nemám nic zajímavého, co bych zažil a o čem bych mohl vyprávět, ale ty jsi na tom určitě jinak.“
- Post n°111
Nejsi, jinak bys nemohl mít vlastní podnik. *Pokrčila rameny.* Zajímavého, záleží, co ti přijde zajímavé, moje zážitky jsou pro mne dost často už jen tuctové....víš jak, když jsi na něco zvyklý, nepřijde ti to zas tak mimořádné. Ale popravdě si myslím, že právě tahle sladká slečna za barem, bude za pár hodin mým dalším žhavým zážitkem. *Zasmála se. Napila a lehce si skousla spodní ret, aby z něj sesála zbytek alkoholu.* Hodně mých příjemných zážitkl začíná právě u alkoholu, nebo slabších drog nikdy, nikdy nechci pozřít něco jako heroin nebo lsd....ale taková marihuana nění na škodu...
Guest- Anonymní
- Post n°112
Docela dost Laureen závidí, rád by si taky trochu užil a ne se hned začal vázat ale na to je už pozdě tak v tom ohledu má celkem smůlu. „Nezbývá mi než ti tvůj život závidět jak koukám, musím se trochu sebrat a musím si začít trochu užívat.“ Kopne do sebe další skleničku, cítí velkou závist tak kde jinde to utopit než v pití a přejít na jiné myšlenky? „Už uběhla ta hodina? Zajímá mě, k čemu to podium slouží.“
- Post n°113
Heh, závist, jeden ze smrtelných hříchů. *Ušklíbla se.* Trochu jsem se o boží svět zajímala, když jsi řekl, kdo jsi. Je velice zajímavé, jaká pravidla máte...smilstvo. Představ si, že tě Pán Bůh zavrhne jen proto, že smočíš jinde než doma. *Kopla do sebe pití.* Ještě pár minut. Slečno! Ještě jednu rundu prosím. *Zavolala na barmanku, která jim ochotně nalila.* Snad to brzy přijde. Jsem jako na trní. *Ošila se. Počítala vteřiny jako do konce starého a začátku nového roku.*
Guest- Anonymní
- Post n°114
„Desatero přikázání je totální kravina. Člověk si myslí, že když to bude dodržovat tak skončí v nebi nebo podobně, přitom desatero je jenom jistej způsob diktatury. Je smutné jak oslavujete narození toho bastarda Ježíše nějakými vánoci, přitom je to úplná hovadina.“ Neřeší, že by ho někdo mohl klidně slyšet, prostě si myslí svoje a za tímto názorem si stojí. „Už jsi někdy viděla anděla? Nemyslím temné stvoření jako já ale přímo anděla.“
- Post n°115
*Smala se tomu.* Roztomile. Nicmene, ja vanoce neslavim.nemluv v mnoznem cisle. *Zamrucela a zamyslela se. Andela...toho si uprimne nepamatovala.* Radeji reknu, ze ne, nez abych lhala. V zivote sem se potkala s kde kym. Tak nevim uz. Nepamatuju se....co je na nich zvlastniho?
Guest- Anonymní
- Post n°116
„Aspoň někdo je normální.“ Příjemně ho překvapilo zjištění že Laureen vánoce neslaví. Otázka ohledně toho co je na andělech zvláštní ho donutí se usmát. „Jsou to kurvy, co si zabíjejí ve jménu světla, což je vlastně pravda ale jsou to arogantní svině, což není to zvláštní, zvláštní na nich je jak krásně dokážou křičet, když se jim snažíš odřezat křídla.“ Zasněně se zahledí před sebe a vzpomíná si na krásné vyvražďování andělů. Tyto vzpomínky a myšlenky zase rychle odstrčí stranou, nemůže je lovit, bohužel už ne.
- Post n°117
Rev...krev.. kridla. Pripomina mi to, kdyz jsem jako Liska ulovila sneznou sovu. Jak kricela a ja zrala jeji mlade. *Rekla zasnene. Mezitim se rozrazily dvere a svetlo vypalilo kuzel na podium. Ze dveri vysla kovbojka a mrskla bicem. Vsichni ztichli.* Juchuu. Je tady! *Zavolala Laureen a zacala tleskat.*
Guest- Anonymní
- Post n°118
Už se chtěl ptát na něco ohledně jejího lovení a žraní těch zvířat a podobně když se rozrazí dveře. Ihned se tím směrem otočí a kovbojce věnuje pozorný pohled. Samozřejmě jí ihned po vstupu zatleská a pobaveně se tomu zasměje, tohle si totiž rozhodně nechá líbit a určitě nelituje toho, že tu je, tohle bude ještě zábava. „Tak čekání se vyplatilo, ještě že jsi nakonec vybrala tohle místo.“
- Post n°119
*Kovbojka zacala s tancem, byl to velice sexy tanec, ale nesvlekala se. Kolem podia se nahromadilo obecenstvo. Laureen oprela lokty o bar a sledovala predataveni. Jk slehala bicem a tak.* To bych zvladla taky. *Zamrucela nafrnene, ne ze b si to neuzovala,.podivana dobra, ale zaklila na pozornost co tanecnici byla venovana. Dokonce i barmanka na ni mela nalepene oci.*
Guest- Anonymní
- Post n°120
„Zvládla? Tak jí běž teda pomoct ne?“ Neodpustil si to popíchnutí, ona představa že by tam šla i Laureen není zrovna nejhorší a kdyby řekl, že si to nepředstavil tak by akorát lhal. Prostě sleduje kovbojku a popíjí u toho svojí whisky. „Lhal bych, kdybych řekl, že bych si nedal říct.“
- Post n°121
Pff... *Zamrucela, radeji uz nic nerikala a popijela, pricemz sledovala divku. Ezekie rekl neco o tom, ze by si dal rict. Pokyvala.hlavou.* Tak jdi za ni ne? Uzivej si a poznej lidi zblizka. Jaci doopravdy jsou. Ona je urcite clovek. Neznam bytost, ktera by se snizila k takove praci. Mimochodem, tohle jsi v nebi urcite nevidel.
Guest- Anonymní
- Post n°122
„Nevím, ještě o tom popřemýšlím.“ Jeho chování by se Coře určitě nelíbilo, ovšem je to prostě člověk nebo spíš anděl, který nechce být vázáný žádnými pravidly a hlavně nevidí v tom nic špatného užít si i s někým jiným, jedna z výhod/nevýhod, která plyne z toho, že nemá morální zásady a celkově mu to nic neříká. Žije jen pro to, aby si dělal, co chce a dohnal to, co v nebi ztratil. „Mohlo by to být zajímavé poznat z blízka i někoho jiného. Ještě mě zkazíš nebo přetvoříš k obrazu svému musím si dávat bacha.“
- Post n°123
Kdybych te mela pretvorit, tak uz davno jsi nekde v byte a mas na sobe jak tu kovbojku, tak tu barmanku. *Zadivala se na nej.* Kdyz uz zit, tak plnymi dousky.
Guest- Anonymní
- Post n°124
„Jako představa to není špatná, všeho času.“ Zasměje se tomu a pak se zamyslí. „To by nešlo, abych měl obě. Pak bys neměla být s kým ty.“ Stále sleduje tu podívanou, očividně si právě vytvořil vlastně svou nezapomenutelnou vzpomínku, nebo možná tak moc zase ne, to teprve přijde ale je si aspoň jistý tím že dnešní večer bude opravdu zábavný.
- Post n°125
Ja jsem spis na chlapy. *Pokrcila rameny.* Urcite bych si nejsk poradila. Holky jsou jen takove...rozptyleni, abych nezapomnela, ze i ja mam nekomu rozdavat radost. Ne jen nekdo me. *Nechala si dolit.* Neni ti z toho zle? Nemas vycitky? Ze jen myslis na to, ze bys Core neverny? I to je hrich.