pro Guest 30/1/2018, 19:20
*Chvíli se s ní vášnivě líbal,jeho vzrušení rostlo a byl čím dal tím víc okouzlen její krásou,dokud nebyl plně v její moci. Ležel na zádech a slyšel co řekla.* J....já ti plně patřím paní* vyhrkl ze sebe a poté začal opět hlasitě vzdychat,cítil její jazyk na svém žaludu,hrála si s ním dokonale,přeci jen určitě v tomhle byla zkušená,poté ho vzala mezi své prsa,cítil její krásně měkká prsa,jeho penis se pohyboval do rytmu jejich pohybů,vzrušení a napětí rostlo tak moc,dokud Norman nevystříkl,jakmile vystříkl tak jí chytl za ramena a pokusil se prohodit pozice,aby ležela ona na zádech a on byl ten nahoře.* Js....jsi úžasná,je čas...abych se předvedl také.* dodal vzdychavým hlasem Norman a prohlédl si prsa Laureen. Už se ani nedržel zpátky a nechal projevovat svou submisivní stránku.* Zašpinil jsem vás má paní,nechte mě vás očistit* Jen to dořekl a začal jí olizovat prsa,aby z ní slízal sperma a také jí tím pořádně nažhavil a ukázal jí,že je pro ní schopný udělat cokoliv,začal jí jazykem kroužit kolem levé bradavky,poté jí začal olizovat a hned na to jí mírně stiskl mezi zuby a začal jí nasávat,cítil jak byla tvrdá,při nasávání ji i rychle v puse lízal,měl v plánu dostat její bradavky do stavu,kdy díky vzrušení a bolesti,budou její bradavky tak citlivé,že i pohlazení pro ní bude,jako kdyby jí dráždil klitoris.*