"Je těžké ji popsat, protože ať řeknu cokoliv, nevystihnu ji tak, jak bych chtěl. V mých očích je to to nejkrásnější stvoření na světě. Budeš si muset počkat, až se setkáte, ale neboj, určitě si tě oblíbí. Je vážně skvělá, je s ní zábava, i když si legraci dělá občas ze mě, nebo mě škádlí," zasměji se a podívám se Mirys do očí.
"Mám pocit, že mi celý život něco scházelo, aniž bych o tom sám věděl. Kousek mě, mé duše. Když jsem ji našel, bylo to, jako bych byl poprvé kompletní, jako bych našel to, co mi scházelo. Svět se stal mnohem lepším místem, než byl předtím a to jen díky tomu, že mi do života vstoupila jedna jediná osoba. Už si život bez ní nedokáži představit a upřímně? Bez ní bych tady opravdu nebyl," vydechnu a poté se tiše zasměji.
"Nějak jsem se moc rozpovídal," řeknu a prohrábnu si vlasy. Až teď si všimnu, že Theia roztopila růži z ledu a dívala se, jako by chtěla další hračku.
"Až doma, Theio, sníh ovládat neumím a stojí hodně magie ho rozpustit," řeknu jí a pohladím ji po hlavě.