Nevnímala jsem to, co mi říkal, byla jsem zrovna v tu chvíli dost mimo, nakonec se však vzpamatuji. To už mi ale položí ruce na ramena a stál přímo přede mnou. Znovu trošku zčervenám a prohlédnu si jeho vypracovanou hruď. Poté však raději odvrátím zrak, nechtěla jsem se znovu zaseknout. Stále mi hlavou běhaly vzpomínky, které mi byly tak cizí a zároveň tak známé. Všechny mé obavy však zmizí, když mě Zeke pohladí po zádech a tak se k němu trochu víc nakloním a spokojeně si povzdechnu. Cítila jsem však, že na mě po dnešním dni doléhala únava a tak si zívnu, než se natáhnu pro přikrývku, kterou si zakryji nohy a sednu si trochu víc k prostředku postele.
"Nejspíš si už půjdu lehnout..." zamumlám ospale a po chvilce váhání natáhnu ruku a dotknu se masky, kterou nechám zmizet a zadívám se na Zekeho. Přeci jen bylo pohodlnější spát bez ní a... Zekemu jsem věřila, nepotřebovala jsem se před ním schovávat.
"Dobrou noc," vydechnu s jemným úsměvem na rtech, než si lehnu a mikinu si potáhnu víc k obličeji, abych do ní mohla zabořit nos a pořádně si k ní přičichnout.
"Nejspíš si už půjdu lehnout..." zamumlám ospale a po chvilce váhání natáhnu ruku a dotknu se masky, kterou nechám zmizet a zadívám se na Zekeho. Přeci jen bylo pohodlnější spát bez ní a... Zekemu jsem věřila, nepotřebovala jsem se před ním schovávat.
"Dobrou noc," vydechnu s jemným úsměvem na rtech, než si lehnu a mikinu si potáhnu víc k obličeji, abych do ní mohla zabořit nos a pořádně si k ní přičichnout.