Doslova zamrznu na místě, když mi sdělí že jsem mág a že je to přirozené. Chvíli nepřítomně sleduju bar před sebou, než se otočím na Inori, která se opírala o bar a vypadalo to, že sama nemá na nic náladu. Její nechápavý pohled jsem měl stále před očima a nemohl jsem se zbavit jakéhosi pocitu, který mě tížil na hrudi. Už když jsem si myslel že mě záměrně ignoruje, vzala si ode mě papíry a chvíli si je prohlížela, než se dlouze odmlčí a poté mi řekne, že nechce abych odešel a už jsme se nikdy neviděli. Tahle slova ve mě vyvolají vlnu pochybností a také jakéhosi strachu. Zamyšleně se otočím k baru a povzdechnu si, než si opřu hlavu o ruce. Lokty jsem se zapíral do baru a hleděl na skleničku s alkoholem.
"Inori, nemohl bych s tebou zůstat i kdybych chtěl," odpovím ji zcela upřímně a povzdechnu si, než se tak nějak oklepu, vzpamatuji, kopnu do sebe skleničku a postavím se od baru. Na stůl hodím peníze a krátce se otočím na Inori.
"Dobře, neotvírej je, klidně si je nech. Najdu toho démona i jiným způsobem. Jsem zvyklý si všechno obstarávat sám," zavrčím naštvaně, ale něco v mém naštvání se zlomí a jenom sklopím hlavu, než se vydám z baru bez dalších slov pryč.
"Inori, nemohl bych s tebou zůstat i kdybych chtěl," odpovím ji zcela upřímně a povzdechnu si, než se tak nějak oklepu, vzpamatuji, kopnu do sebe skleničku a postavím se od baru. Na stůl hodím peníze a krátce se otočím na Inori.
"Dobře, neotvírej je, klidně si je nech. Najdu toho démona i jiným způsobem. Jsem zvyklý si všechno obstarávat sám," zavrčím naštvaně, ale něco v mém naštvání se zlomí a jenom sklopím hlavu, než se vydám z baru bez dalších slov pryč.