pro Mikoto 17/7/2018, 19:28
Už to byla nějaká doba, co jsme s Aokim skončili v hlavním městě, které... Se mi opravdu zalíbilo a začínal jsem přemýšlet nad způsobem, jak bych sem mohl dostat i Nyssu a Thea, aniž by jim to ublížilo. Určitě by si to tady zamilovali a myslím, že kdybych požádal Aokiho o laskavost, aby mi to zařídil u otce, souhlasil by. Každopádně jsem momentálně mířil do mé oblíbené hospody, kam jsem často chodil na jídlo a občas i popil s nějakými démony. Bylo to... Zvláštní, ale většina z nich byla vážně fajn a dokonce mě brali i přesto, že jsem býval holu... Andělem. Kdo by řekl, že to jejich oslovení také chytnu? Vejdu do hospody lomeno baru a usadím se k prvnímu volnému stolu, který najdu, po chvilce však na mě barman začne mávat, ať jdu k baru. Už párkrát jsem se s ním bavil a tak si jen povzdechnu a vydám se tam. Všimnu si, že tam již byly dvě osoby, drobná démonka, jejíž tělo pokrývala bílá srst a muž s kapucí na hlavě. Usadím se na bar a chci se otočit na barmana, když si všimnu značky na ruce toho muže a zcela se zaseknu. Znal jsem ji. Byla to značka andělů pro... Chvíli sleduji jeho záda, než mě přemůže zvědavost a tak znovu vstanu a dojdu k němu.
"Omlouvám se, že ruším, ale... Měl bych na vás pár otázek," řeknu a čekám, než se muž otočí.