Neunikne mi jeho nepatrný úsměv, který však ihned zmizí. Hned vypadal mileji a dokonce i roztomile. Pousměji se, ale v momentě, kdy zaskřípe zubama a zavrčí se jeho roztomilost i milý dojem okamžitě vytratí. Tiše si povzdechnu, ale jsem ráda, že konečně odpověděl, i když mi toho moc neřekl. Jen to, že hledá bezpečné místo na přespání. Vydá se pryč a tak ho i tentokrát následuji, ale šla jsem jen kousek za ním. Po pár krocích si však uvědomím, že by ho to mohlo štvát a tak udělám dva rychlé kroky, kterými ho doženu. Šla jsem teď vedle něj, al stále jsem si udržovala alespoň metrovou vzdálenost. Zeptá se mě, jestli tady žiji a tak přikývnu a rozhlédnu se kolem.
"Tenhle les je mi už dlouho domovem. Znám mnoho bezpečných míst na přespání, pokud chceš, můžu ti nějaké ukázat," nabídnu mu milým tónem a všimnu si nedalekého potůčku. Bylo to stejné místo, kde jsme se potkali poprvé a ani já jsem netušila, jak dokázal zabloudit natolik, že se po třech dnech cesty vrátil na to samé místo.
"Tenhle les je mi už dlouho domovem. Znám mnoho bezpečných míst na přespání, pokud chceš, můžu ti nějaké ukázat," nabídnu mu milým tónem a všimnu si nedalekého potůčku. Bylo to stejné místo, kde jsme se potkali poprvé a ani já jsem netušila, jak dokázal zabloudit natolik, že se po třech dnech cesty vrátil na to samé místo.