Cole:
Čekal jsem, že se začne smát, nebo si ze mě dělat srandu, místo toho ale zůstane chvilku potichu, než prohlásí, že na mě v boji bude muset dávat pozor, aby se mi nic nestalo, protože by jí to Nearra neodpustila.
"To ne... Jsem Aurin, válečník, matka to chápe, i když má o nás o všechny starost... Nezazlívala by ti to, pro nás je čest zemřít v boji, i když bych byl radši, kdybych si prožil ještě pár desítek let a udělal si jméno, než natáhnu bačkory," zasměji se a když začne něco počítat na prstech, pobaveně nadzvednu obočí, když mi však sdělí, kolik jí je, spadne mi brada.
"Wow, páni, tolik?" zeptám se překvapeně.
"Na svůj věk vypadáš dobře," zažertuji a vybaví se mi výraz mojí matky, když jsem jí tohle poprvé řekl a začnu se nahlas smát. Potom se ale zamyslím nad její otázkou.
"Ne, byl už v lidském světě, když jsem se narodil, ale matka mi o něm vyprávěla a když byl Mephistophelův generál, byl celkem slavný... Setkal jsem se s ním teprve před čtyřmi měsíci, když jsem ho šel požádat o pomoc..." na chvíli se odmlčím a pokusím se rychle vymyslet něco, čím změním téma.
"A taky to prý je můj skoro-otec, kdyby se věci staly jinak," zasměji se a podívám se přes rameno na Ireth.