"Konečně jsme tě našli, Generále," ušklíbne se jeden z nich, který k nám stál nejblíž. Zavrčím na něj a lehce se přikrčím, byli to nejspíš mí pronásledovatelé, věděl jsem, že mi někdo jde po krku, jen jsem netušil, jak už jsou blízko k tomu, aby mě našli. A teď jsem je dovedl k Miriam! Pohled jejich vůdce se zaměří za má záda a na chvíli ztuhne, netušil jsem, co vidí, ale chtíč v jeho očích se mi vůbec nelíbil. Teď už je nesmím nechat odejít, ani jednoho z nich. Z hrdla se mi vydere další hrozivé zavrčení a pootočím hlavu, abych viděl i na Miriam.
"Omlouvám se, vypadá to, že jsem je k tobě dovedl, ale hodlám to napravit," řeknu jí potichu a poté se s chladným výrazem zaměřím na své protivníky, kteří se již připravovali k boji. Většina z nich svírala v rukou meč, jen jeden z nich si pohazoval ohnivou kuličkou a arogantně se na nás zubil. Na rukou se mi objeví dlouhé drápy a prudce vyrazím vpřed proti nim. Nechtěl jsem přilákat další nežádoucí pozornost proměnou na démona, ale měl jsem špatné tušení, že to budu muset udělat.