Tiše přikývnu, když se mě zeptá, jestli bude v pořádku. Nevěděla jsem to, ale nechtěla jsem, aby Alex ztrácel naději. Věděla jsem, co pro něj bratr znamená. Najednou však ode mě odstoupí a zadívá se na mě očima plnýma děsu. Když mi řekne, že to on ho zabil, nechápavě se na něj podívám. Netušila jsem, jak to myslel, ale když můj pohled sklouzne na Sethara, dojde mi, že to myslel doslovně. To on mu způsobil ta zranění. Sledovala jsem, jak Alex schoval obličej do dlaní a upřímně jsem netušila, co dělat. Až když se sesune k zemi, rozejdu se k němu, posadím se vedle něj a obejmu ho. Hlavu si položím na Alexovo rameno a nic neříkám. Neměla jsem co. S tímhle jsem mu pomoci nemohla. Mohla jsem tu pro něj jen být. Zůstanu sedět vedle něj ještě asi dvě hodiny, než se otevřou dveře a vyjde z nich velmi unavená démonka.
"Je stabilní, pokud přežije do rána, měl by se zotavit. Je slabý a neprobudí se, ale můžete jít za ním," řekne nám, než se lehce ukloní a odejde. Podívám se na Alexe, hodlala jsem zůstat s ním, ale netušila jsem, jestli vůbec bude chtít jít dovnitř, zda vnímal rozhovor, nebo jestli bude raději chtít zůstat tady.