pro Balaur 5/7/2018, 21:54
Netušil jsem, co se stalo, myslel jsem, že mám svou zbraň pod kontrolou, už mě nechtěla... Zabít, pohltit mě. Jenže místo toho, abych vyslal slabou vlnu temné magie, můj útok nabude na síle a mě zamrzne krev v žilách. Ireth mě zabije! Dostanu chuť Equinox zaškrtit, ale nemohl jsem. Z očividných důvodů. Tiše se omluvím Samaelovi, kterému jsem nedával moc velké šance na přežití, proto mě překvapí, když se proti mě obrovskou rychlostí vyřítí. Jeho ránu zablokuji a zaryji drápy na nohou do země. Byla silná. Hodně silná a ta rychlost... Jindy bych se zamračil, ale teď se mi na tváři objeví úšklebek. Byl to silný protivník, proti kterému bych mohl jít naplno! Proč ale skrýval své schopnosti? Je to špeh z jiného království? Chytím démona pod krkem, než prudce máchnu křídly a ve vteřině jsme byli několik desítek metrů nad palácem. Hned na to ho pustím, minimálně měl levitaci na to, aby se ve vzduchu udržel. Měl jsem na jazyku plno otázek, ale místo toho, abych se na cokoliv zeptal, bez jediného slova zaútočím bez toho, abych se držel zpátky. Až teď si uvědomím, že z Equinoxu doslova sálá krvežíznivost, kterou se však nenechám ovlivnit. Tedy... Cítil jsem ji, podporovala mou touhu bojovat se silným protivníkem, ale neovládala mě.