pro Balaur 8/2/2018, 01:48
Alex mě konečně pustí na zem a jakmile se ujistí, že stojím na nohou,poté se oba zadíváme na Sethara, který nám řekne, ať se postavíme do kruhu naproti sobě a dá nám malé nožíky. Trochu nervózně si prohlédnu rituální nožík a skousnu si ret. Tak moc jsem doufal, že tohle vyjde. Dostaneme instrukce, co dělat a s Alexem si vyměníme poslední nervózní, ale také nadějný pohled, než se místností rozezní kocourova slova, která se změní v dlouhé věty. Pozorně jsem ho sledoval a poslouchal, ačkoliv jsem jeho slovům nerozuměl. Přeběhne mi mráz po zádech a jakmile dostaneme znamení, oba se zároveň řízneme do ruky. Sledoval jsem, jek naše krev kapala na zem, kde zčernala, poté se začala pohybovat a nakonec na zemi nakreslí velký, složitý, runový obrazec. Fascinovaně jsem se na to díval, ale hned na to se kolem nás rozprostře obrovské množství temné energie. Zatnu zuby, doufal jsem, že bude Alex v pořádku a zároveň jsem doufal, že ta energie jde z něj. V tom samém momentě však začne kolem mě vířit bílá magie. Zatnu zuby a pevně sevřu víčka k sobě. Bolelo mě celé tělo a bolest se stávala nesnesitelnou. Z krku se mi vydere hlasité zakňučení a málem spadnu na kolena. Do mého těla však začne proudit obrovská síla, díky které se udržím na nohou a postupně začne vyplavovat... Ne, ničit bílou magii ve mně. Okamžitě se mi uleví a magie kolem mě donutí změnit se do mé démonické podoby. Zaslechnu zvláštní zvuk, jako by praskaly kosti a další, které jsem nedokázal identifikovat. Ohlédnu se přes rameno a k mému překvapení uvidím, jak mi ze zad dorůstají má křídla, o které jsem přišel. Zazubím se a po pár vteřinách byl rituál u konce. Stáli jsme s Alexem naproti sobě. Bylo mi dobře, spíš přímo skvěle. Cítil jsem se silnější, než kdy předtím, ale magie mi přišla přirozená, ovladatelná. Rozhlédnu se kolem a s překvapením zjistím, že dokáži přečíst, nebo spíše rozumět runovému písmu. Hned na to se však obrátím na Alexe, právě teď mě nejvíc zajímalo, jestli to vyšlo i z jeho strany a jestli jsme mu náhodou nepřitížili.