Atreia

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Soukromá TRPG = Textová Role Play Game

4 posters

Alex & Mir

Alexander
    Alexander

Alex & Mir - Stránka 4 Empty Re: Alex & Mir

Příspěvek pro Alexander 26/6/2018, 22:39

Jídlo bylo za chvíli fuč a tak se na obě dvě pousměji. Jenže moje věta o překvapení se neukázala zrovna jako nejlepší nápad. Úplně jsem zapomněl že jsou moje slečny zvědavé a budou se to ze mě snažit dostat.
    "To by už nebylo překvapení zlatíčko, kdybych vám to řekl už teď. Je to jenom jeden den, to vydržíte," zasměji se a hned jak Mirys vstala a posbírala nádobí do myčky, poděkuji ji.
    "Každopádně jsem vám něco koupil, ale půjdeme tam až zítra, je to domluvené," zasměji se a čím dál více jsem si byl jistý, že se jim mé překvapení bude líbit. Tedy... doufal jsem v to. Nakonec jsem i já pomohl se zbytkem nádobím a zbylé jídlo jsem schoval do lednice aby se nezkazilo. Hned jsem se dal do úklidu sporáku, přičemž jsem se otočil na Aelin.
    "Jak bylo dneska ve škole?" zeptám se a natáhnu pro skleničku, kterou odnesu k myčce.
    Mirys Stellae de Caelo
    Mirys Stellae de Caelo
    Admin

Příspěvek pro Mirys Stellae de Caelo 26/6/2018, 22:44

"Hmm.. Pan tajemný nám to určitě řekl jen aby si užil tu naši nedočkavost." Zasmála jsem se směrem k Aelin a pak jsem připravila myčku a zapla ji. "Nepřizná to, ale je rád, že teď budeme ještě nedočkavější a to napětí... Hrozně si to užívá." Zasmála jsem se pobaveně a objala svého medvídka zezadu kolem pasu. "Viď?" Zavrněla jsem a zabořila si tvář do jeho zad a rukama jsem ho objímala kolem vypracovaného bříška a užívala jsme si ten dotek, když už nám odmítl říct, co to je za překvapení.
    Aelin se zasmála pobaveně a pak vypila svoje kakao. "Neřeknu ti jak bylo ve škole, když mi ty neřekneš, co to je za překvápko." Začala hned vyjednávat s uculením, až jsem se musela sama zasmát, jak jistá si byla.
    Alexander
    Alexander

Příspěvek pro Alexander 7/7/2018, 11:07

Nad tím co řekla Mirys se jenom ušklíbnu a na Aelin vypláznu jazyk.
    "Mirys má pravdu, hrozně rád vás nechávám v napětí, je totiž krásné jak se proti mě spojíte a snažíte se ze mě vytáhnout co to je," zašklebím se s úsměvem a když mě obejme a zabloudí ručkama k mému břichu, zabloudím já těma svýma na ty její a natočím se tak, abych ji mohl dát jednu zcela nevinnou pusu. Když ale Aelin vyděračně prohlásí že mi neřekne jak bylo ve škole, dokud ji neprozradím co je to za překvapení, vyvalím na ni oči než se začnu hlasitě smát.
    "Takhle mě vydírat, ale to se ti dneska bohužel nepovede zlato, jinak by to nebylo překvapení," ušklíbnu se a byl jsem si docela dost jistý že jim to neřeknu. Chtěl jsem jim to ukázat, jinak to snad ani nešlo a upřímně, už jsem se těšil. Možná bychom tam mohli jít už dneska, alespoň to bych pro ně mohl udělat.
    Mirys Stellae de Caelo
    Mirys Stellae de Caelo
    Admin

Příspěvek pro Mirys Stellae de Caelo 7/7/2018, 11:14

Spokojeně jsem se k Alexovi tiskla a drobnými pohyby jsem ho hladila teď už po zádech, když se ke mě otočil a dal mi pusu. "Hmm, myslím že tě přesvědčíme - když se proti tobě takhle spojíme." Uculila jsem se, když se i Alex zasmál nad Aelininým pokusem vydírat ho. Ta se uculila, jako by byla jen andílek, co slovo vydírání nezná. A pak přišla k nám a taky Alexe objala. "Ale já to nevydržím tatííííííí!" Začala a pak se na mě spiklenecky usmála. V tu samou chvíli ho taky začala lechtat a já se k ní tedy hned přidala se smíchem. Sama jsem byla zvědavá, možná i víc než Aelin. A to už bylo co říct. "Pověz nám to, nebo tě tu zlechtáme k smrti!" Culila se Aelin od ucha až k uchu a už přemýšlela, jak jinak to z Alexe ještě dostat.
    Alexander
    Alexander

Příspěvek pro Alexander 7/7/2018, 11:29

Hned jakmile jsem postřehl Aelinin úšklebek, věděl jsem že bude zle a taky že ano. Obě dvě se proti mě spojily a snažily se mě zlechtat, i tak jsem se smíchem držel svou hrdost a podařilo se mi jim odolat. Nakonec jsem oběma slíbil, že jim to prozradím už dneska.Brzy jsme douklízeli a já si šel neodkladně zatelefonat a vracel jsem se do kuchyně s úsměvem, než jsem holkám sdělil aby se oblékly do něčeho pohodlného a s tím jsme se také vypravili ven.

Byly to už dva týdny od mého překvapení a já byl nadšený jak se Aelin líbil můj nápad, byla nadšená a já si zase pro jednou užíval čas strávený s rodinou. Nakonec jsme byli schopni i hromadné vyjížďky a bylo to nostalgické. Zase jsem si s Mirys jendou zadováděl a bylo to super, miloval jsem tuhle její hravou stránku, nezkrotnou a divokou. Ze začátku jsem se bál, že nebude nadšená ale to se brzy ukázalo jako blbost a brzy jsme všichni našli společný kompromis a nějak to fungovalo. Zrovna teď jsem posedával doma u stolu a popíjel horkou kávu, přemýšlel a četl knihu, do které jsem se hlubocw ponořil.
    Mirys Stellae de Caelo
    Mirys Stellae de Caelo
    Admin

Příspěvek pro Mirys Stellae de Caelo 7/7/2018, 11:40

Alexovo překvapení bylo dost velké. Ani jedna z nás nečekala nic takového, rozhodně ne koně. Ale když nám je ukázal -. Aelin byla naprosto bez sebe radostí a hned musela vyzpovídat všechny kolem, aby zjistila co se a jak dělá a proč. Chudáci stájníci, ale vypadalo to, že když jim při tom pomáhala, rádi jí řekli co, jak i proč. No a já? Já byla naprosto beze slov. Myslela jsem, že nás třeba vezme na večeři, do kina nebo na pouť. Tak něco. Ale tohle mě ani ve snu nenapadlo. Takže jsem samozřejmě Alexovi dala najevo, jak velkou radost mi udělal a jak šťastná jsem. Možná jsem mu to dávala najevo trochu déle. No..vlastně dost dlouho. I když jsme se zprvu na něčem nedohodli, nakonec jsme došli ke shodě a dva týdny, které jsme trávili doma nebo u koní, utekly jako voda.
    Vždy když jsme zavítali do stáje - a že to byl díky Aelin skoro každý den alespoň na chvilku - bylo o zábavu postaráno. Ale dnes... Aelin neměla dopoledne školu a tak šla ke koním hned po snídani. S Alexem jsme usoudili, že by se měla naučit všechno, co bude chtít a sehnali jsme jí trenéry. A my na sebe alespoň měli chvíli času. Alex se zrovna ponořil do knihy, zatímco já nám chystala oběd, aby furt nevařil jen on. Pustila jsem si tišeji rádio, abych ho nerušila při čtení a vařila jsem u toho.
    Alexander
    Alexander

Příspěvek pro Alexander 7/7/2018, 11:48

Úplně jsem se v knize ztratil, ani jsem netušil jak dlouho u ní sedím ale brzy jsem v kuchyni cítil vůni lahodného jídla. Dneska vařila Mirys a tak se pousměji a už teď se mlsně olíznu nad jistě vynikajícím obědem, na který jsem se těšil. Její jídla jsem zbožňoval a tak jsem také brzy odložil knihu a otočil se na ni, abych ji mohl chvíli jenom tak tiše pozorovat a užívat si ten výhled na její krásný zadeček. Potichu vstanu od židle a přikradu se za ní. V momentě kdy nedělala nic důlěžitého ji lehce plácnu po zadku a uculím se na ni.
    "Nemohl jsem odolat," odpovím nevinně a vlepím ji pusu do vlasů. Nechtěl jsem ji při vaření moc otravovat a tak jsem nachystal alespoň nějaké ovoce, které jsem nakrájel do misky a mohl ho hodit doprostřed stolu, navíc jsem na něj sám měl chuť a tak jsem si hned jeden kousek ukradl a popošel k oknu, které jsem otevřel abych v domě trochu vyvětral. Venku bylo teplo, ostatně léto a napadlo mě, že bychom mohli zajít k vodě, pokud bude takhle krásně pořád.
    Mirys Stellae de Caelo
    Mirys Stellae de Caelo
    Admin

Příspěvek pro Mirys Stellae de Caelo 7/7/2018, 12:05

Už jsem to skoro měla hotové, jen jsem musela počkat, až se dovaří brambory a dosmaží řízky, takže jsem si potichu broukala melodii písničky, která v rádiu zrovna hrála a jen občas jsem zkontrolovala řízky, že se nepřipalují. A najednou mě Alex plácl po zadku. Ucukla jsem a potichu vyjekla leknutím. Popravdě řečeno vůbec jsem ho neslyšela ani nepostřehla, že za mnou přišel. Vzápětí jsem se tomu ale musela usmát a plácla jsem ho po rameni. "Tohle mi nedělej!" Zasmála jsem se pobaveně a vypla plotnu. Brambory i řízky už byly hotové a tak jsem připravila řízky na talíř a z brambor jsem udělala bramborovou kaši, zatímco Alex připravil nějaké ovoce, které nám určitě přijde k chuti. Nakonec jsem nám nandala a odnesla jídlo na stůl. "Přines prosím minerálku a skleničky." Požádala jsem Alexe, protože já už si sedla, než mi došlo, že jsem na pití zapomněla.
    Alexander
    Alexander

Příspěvek pro Alexander 7/7/2018, 12:23

Uculil jsem se, když se mi podařilo jí vylekat, což jsem původně ani nechtěl a nečekal jsem, že se mě opravdu lekne. Dostanu plácnutí po rameni a když se tomu zasměje, udělám to samé. Nejspíše byla do vaření tak zabraná, jako já do knížky a tak jsem to chápal. Omluvně se na ni zadívám, ale brzy zabloudím pohledem k jídlu, které už měla skoro hotové.
    Chvíli jsem se kochal pohledem na kolemjdoucí lidi, ale brzy jsem byl osloven a tak se ochotně vydám pro skleničky a vychlazenou minerálku, kterou nakonec rozleji do sklenek a když si všimnu že mám nabráno, spokojeně se usadím za stůl.
    "Děkuji krásko a přeji ti dobrou chuť," pronesu hravě a nakonec se natáhnu pro příbor a s chutí se pustím do jídla, které bylo jak jinak než vynikající. Oči mi zajiskří a spokojeně se zašklebím, chtěl jsem ji dát najevo že je to výborné ale měl jsem hlad a s plnou pusou se mi mluvit nechtělo a tak jsem do sebe házel jeden kousek jídla za druhým, až mi na talíři nezbylo vůbec nic.
    "Prostě, vynikající," ušklíbnu se a natáhnu pro skleničku.
    Mirys Stellae de Caelo
    Mirys Stellae de Caelo
    Admin

Příspěvek pro Mirys Stellae de Caelo 7/7/2018, 12:30

"Dobrou chuť." Popřála jsem i já Alexovi pobaveně a pustila jsme se v klidu do jídla. Upřímně, po tom, co jsem to vařila, jsem zase tak velký hlad neměla, ale jak se zdálo, Alex hlady snad umíral. Ani jsem nesnědla třetinu svého jídla a on už měl talíř prázdný. Překvapeně jsem zamrkala, ale pak se uculila a zasmála. "Jestli máš ještě hlad, tak si běž ještě přidat. Je tam toho dost. Aelin stejně asi na oběd nepřijde, když si vzala tu plněnou bagetu s sebou do stáje." Usmála jsem se na Alexe a napila se minerálky, než jsem se znovu pustila do jídla. Ale byla jsem moc ráda, že to Alexovi tolik chutnalo. Konec konců jsem to vařila hlavně pro něj. A když bylo opravdu vidět, že mu to chutná - naprosto mi to jako důvod k vaření stačilo. Spokojeně dojím své jídlo, napiju se a zobnu si i pár kousků ovoce, než se přemístím na gauč a prohlásím, že se už do mě nevejde ani drobek.
    Alexander
    Alexander

Příspěvek pro Alexander 7/7/2018, 12:56

Opravdu jsem byl hladový a tak když jsem dostal nabídku k přidání, nepohrdnu ji a natáhnu se pro další, abych si mohl nabrat a stejně tak rychle jako jsem snědl předchozí jídlo, i tohle jsem měl v sobě poměrně za krátký čas. Znovu se natáhnu pro skleničku a rozhodl jsem se počkat až dojí i má slečna, než jsem se vůbec zvedl od stolu, posbíral nádobí a hodil jej do myčky, zatímco Mirys zobala kousky ovoce na gauči v obýváku, ke kterému se nakonec vydám a posadím se vedle ní. Rozhodl jsem se počkat nějakou chvíli než mi slehne jídlo, chtěl jsem s Mirys něco pořešit a nechtěl jsem ji lhát, navíc jsem byl nervózní, netušil jsem jak zareaguje ale věděl jsem že nebude nadšená a tak na chvíli zavřu oči a pohodlně se opřu o opěradlo.
    Mirys Stellae de Caelo
    Mirys Stellae de Caelo
    Admin

Příspěvek pro Mirys Stellae de Caelo 7/7/2018, 13:03

"Děkuju." Usmála jsem se na Alexe, který hned sklidil nádobí a pak si sedl vedle mě. Natáhla jsem se přes gauč a položila si hlavu na jeho klín. "Nechápu, jak se toho tolik do tebe může vejít." uculila jsem se a lehce mu dala pusu na břicho. Pak jsem taky zavřela oči a spokojeně jsem podřimovala. To jídlo mě dost zmohlo a mě se najednou chtělo trochu spát. Na druhou stranu jsem nechtěla ten den bez Aelin promrhat spaním. Chtěla jsem si Alexe pořádně užít, než se o něj zase budu muset dělit. Pustila jsem nám tedy k tomu krátkému odpočinku po jídle film, ale už po půl hodině, kdy mi stihlo slehnout, jsem si sedla Alexovi obkročmo na klín a nevinně jsem ho začala líbat na krčku a oušku.
    Alexander
    Alexander

Příspěvek pro Alexander 7/7/2018, 13:13

Jídlo mi ulehlo velice brzy a tak jsem dále tiše odpočíval, zatímco se Mirys koukala na film a položila si hlavu na můj klín. Neprotestoval a tak nějak automaticky jsem ji začal hladit ve vlasech, po rameni a po zádech. Užíval jsem si její přítomnost a relaxoval. Brzy se ale slečna v mém klíně probudila a mě se dostalo nečekané pozornosti, čehož jsem hodlal využít a tak jsem se chopil iniciativy a zabloudil jsem ji rukama na záda, kde jsem ji 'maloval' obrazce a spokojeně si ji přitáhl blíž k sobě, než jsem si vynutil jeden zdlouhavý polibek, který jsem si opravdu vychutnával.
    "Já nechápu spoustu věcí, ale nezapomeň že sním tak třikrát tolik co ty," rozhodnu nakonec odpovědět na otázku, kterou jsem předtím tak nějak přešel a pousměji se na mou milou.
    Mirys Stellae de Caelo
    Mirys Stellae de Caelo
    Admin

Příspěvek pro Mirys Stellae de Caelo 7/7/2018, 13:29

Spokojeně jsem se k Alexovi tiskla víc a víc a stejně spokojeně jsem i vrněla, když se chopil iniciativy a začal mi na po zádech malovat. Vyloudil si i dlouhý polibek, který jsem mu neodmítla. Nikdy bych mu ho nemohla odmítnout. A pak mi taky konečně odpověděl na mou otázku, na kterou jsem už málem zapomněla. Pobaveně jsem vydechla a pohladila ho ve vlasech. "Potřebuješ hodně jíst, potřebuješ energii na Aelininu zvědavost...a taky na mě." Zavrněla jsem spokojeně a poposedla jsem si ještě blíž k jeho tělu a začala jsem ho vášnivě líbat. Najednou jsem si uvědomila, jak dlouho jsme spolu nebyli osamotě, tedy... Jak dlouho jsme spolu nebyli v intimnějším smyslu slova. Přetáhla jsem mu tedy přes hlavu tričko a odhodila jsem ho někam vedle gauče, zatímco jsem ho dál líbala. Jednou rukou jsem mu stále bloudila ve vlasech, zatímco tou druhou jsem mu sjela po hrudi a vypracovaném břiše až k opasku jeho kalhot.
    Alexander
    Alexander

Příspěvek pro Alexander 7/7/2018, 14:37

Užíval jsem si tuhle pozornost, kterou mi věnovala a když promluví že potřebuji pořádně jíst abych měl energii na Aelininu zvědavost a na ni, ušklíbnu se a položím ruce na její boky, zatím co si poposedne blíž k mému tělu a uvězní mě ve vášnivém polibku, kterým bych nikdy nepohrdl a stejně tak tomu bylo i teď. Jazykem ji hravě pohladím po rtech, když k tomu najdu příležitost a jakmile mě zbaví trička, já sám vklouznu rukama pod to její a přetáhnu jí ho přes hlavu. S úšklebkem jsem cítil její ručky, které putovaly po mém těle, holé kůži až k opasku kalhot, což mě vzrušilo a už teď jsem byl vhozen do nálady, která by mě jenom tak neopustila, kdyby zničeho nic přestala. Byla to dlouhá doba co jsme spolu naposledy spali a já ji nebyl takhle blízko, už jenom protože se toho stalo hodně a od té doby co s námi bydlela Aelin bylo času na tyhle příležitosti, kdy jsme mohli být oba dva osamotě, opravdu málo. Teď se mi ale nad těmito věcmi přemýšlet nechtělo a tak ji pohladím po holé kůži, než si najdu cestu k její podprsence, kterou ji jednou rukou začnu rozepínat, zatímco tou druhou ji pohladím po pevném sexy bříšku a spokojeně zamručím. Bože, jak moc jsem ji chtěl a s každou minutou víc a víc.
    Mirys Stellae de Caelo
    Mirys Stellae de Caelo
    Admin

Příspěvek pro Mirys Stellae de Caelo 7/7/2018, 14:45

Spokojeně jsem zavrněla, když mě Alex nezastavil a naopak mě ještě podpořil. Sundal tričko i on mě a kde skončilo mě už vůbec nezajímalo. Spokojeně jsem vzdychla, když mi přejel rukama k podprsence a rozepnul mi ji. Nechala jsem ho, ať si s mým oblečením dělá co chce, zatímco já jsem mu rozepla opasek. Pod kalhotami jsem už cítila, jak se mu rýsuje boule vzrušením, které stejně tak rychle narůstalo i ve mě. Zatáhla jsem za jeden konec opasku a když Alexovi vyklouzl z kalhot, nechala jsem ho dopadnout na zem před gauč. Celou tu dobu jsem ho líbala a teď jsem se k tomu i nadzvedla, abych mu mohla stáhnout kalhoty, což jsem taky hned udělala a samozřejmě jsem mu přitom i zavadila rukou o tvrdý penis, který se mu rýsoval pod boxerkami. Samozřejmě jsem o něj zavadila jen omylem, ale když jsem Alexe zbavila kalhot, dotkla jsem se jeho penisu přes boxerky zcela záměrně. A spokojeně jsem při tom vydechla do polibku.
    Alexander
    Alexander

Příspěvek pro Alexander 28/7/2018, 16:11

Byla tak neuvěřitelně sexy a já zase šíleně nadržený. Její přítomnost se mnou cloumala a já se tak tak držel zpátky. Přišel jsem si jako nedočkavý puberťák, což bylo poněkud vtipné a tak se k ní natáhnu a hladově ji políbím na rty a sotva se mi podaří rozepnout její podrpsenku, hodím ji někam stranou. Volnou rukou ji podepřu záda a tou druhou zabloudím k jejím ňadrům, se kterými si začnu pohrávat. Byla tak měkoučká a její tělo tak příjemně hřálo, že jsem je nepřestával mnout mezi prsty. Ani nevím jak dlouho jsem byl bez sexu a jak moc mi to chybělo jsem si uvědomoval až teď. Pomalu zabloudím k její bradavce, kterou chytím mezi dva prsty a začnu ji mnout, pohrávat si s ní a stejnou péči se po chvilce rozhodnu věnovat i druhé polovičce. Po chvilce se z hladového polibku přemístím na její krček, po kterém ji hravě olíznu až k její klíční kosti. Stále jsem si ji přidržoval rukou a jazykem sjedu až k jejím bradavkám, kterým se začnu věnovat. Nejprve ji jen lehce olíznu, než ji vezmu hravě mezi zoubky a volnou rukou sjedu na její zadeček, do kterého ji lehce štípnu a zvednu oči k těm jejím, abych se mohl zadívat na její svůdný výraz.
    Mirys Stellae de Caelo
    Mirys Stellae de Caelo
    Admin

Příspěvek pro Mirys Stellae de Caelo 28/7/2018, 16:21

Sotva jsme měla jeho penis přes látku boxerek v ruce, zapomněla jsem na okolní svět. Existovali jsme jen my dva a nic jiného. A Alex mě v tom podporoval jak jen mohl. Začal hladovými polibky, ale ty se brzy přemístily z mých rtů na můj krček a při tom se už zároveň věnoval i mým prsům. Ty nádherné pocity nešla jen tak popsat. A nevím o nikom, kdo by to zvládl. Bylo to zkrátka výjimečné a neuvěřitelně úžasné - dokonalé. Ano, bylo to dokonalé. A jak jsem se tam nad ním skláněla a užívala si jeho doteků, nedokázala jsme si pomoct a začala jsem mu rychle stahovat i boxerky. Chvilku na to mě štípl do zadku, na to jsem zareagovala hlasitějších vzdychnutím, po kterém jsem ho slabě kousla do ouška. Sakra! Ani v tuto chvíli jsem si neuvědomovala, jak moc jsem v Alexově přítomnosti bezbranná. Udělala bych pro něj cokoli, jen aby se mě takhle dotýkal. Byla jsem jím přímo posedlá. Byl mou osobní drogou, na které jsem byla závislá. "Dotýkej se mě, prosím." Vydechla jsem mu do ouška a sama jsem mu při tom obemkla prsty tvrdý úd a začala ho dráždit pomalými pohyby.
    Alexander
    Alexander

Příspěvek pro Alexander 28/7/2018, 16:52

Každé její zachvění, hlasitější povzdech nebo jen spokojené vydechnutí bylo přímo blaženným zvukem pro mé uši. Připadal jsem si z její přítomnosti zcela opitý a přitom jsem moc dobře věděl co dělám a co chci. Rychle mi stáhla boxerky, sotva se nad tím pozastavím a už jsem cítil její teplé prstíky na mém penisu. Její hlasitý sten ve mě vzedmul další vlnu vzrušení a já se tak tak držel od toho, abych se z ní neudělal hned teď. Když ale vydechla abych se jí dotýkal, ach bože! Musel jsem se zakousnout do vlastního rtu abych odolal tomu pokušení si ji vzít hned a tady.
    "Co bych pro tebe neudělal," vydechnu zcela spokojen a hravě začnu prozkoumávat její horké tělo, které mě dohánělo k šílenství. Projel jsem každý sval na jejím bříšku, vyhledával každý záchvěv na jejím těle a užíval si každý dotek na její jemné kůži. Stále jsem se však věnoval i jejím ňadrům, které jsem dráždil jazykem a zoubky, zatímco mé ruce prozkoumávaly celé její tělo. Velmi pyšný jsem byl ale na její zadeček, který byl krásně kulatý pevný a přesto měkkoučký a já se ho nemohl nabažit. Obě ruce jsem ji za chvíli přiložil na hýždě, které jsem hravě mnul, než jsem ji opatrně nadzvednul, abych ji mohl stáhnout kraťásky dolů a hned na to i kalhotky, abych ji mohl vidět v celé její kráse.
    Mirys Stellae de Caelo
    Mirys Stellae de Caelo
    Admin

Příspěvek pro Mirys Stellae de Caelo 28/7/2018, 17:06

Zprvu jsem jen přivřela oči, ale zanedlouho jsem je zavřela úplně, abych si mohla užívat Alexovi doteky, jeho prsty na mém těle. Bylo to, jako by mi každým dotekem pouštěl do těla elektriku, jako by každé jeho pohlazení exponenciálně zvýšilo mou touhu. Málem jsem ho začala prosit, aby si mě hned vzal, abych ho mohla cítit v sobě. Hned teď. Jenže i to, jak jsme se dnes rozhodli postupovat pomaleji v sobě mělo co do sebe. Cítila jsem svou rozpálenou kůži, která přímo žadonila o to, aby se jí Alex dotýkal. Zavrněla jsem mu do ouška ihned, jakmile mi stáhl kraťasy a následně i kalhotky. Byla jsem teď nahá stejně jako on a naše těla se na sebe tiskla, jako by měla svůj rozum avšak chtěla to samé co my dva. Pohladila jsem Alexe ve vlasech, za které jsem ho i slabě zatahala a skousla si ret. Milovala jsem když mě držel za zadek, ale nyní mi to přišlo ještě lepší než kdy dřív. Pevně jsem proto druhou rukou uchopila jednu jeho za předloktí a slabě si ji přitáhla k sobě, abych ho neomezovala v pohybu a přesto mu jasně dala najevo, že se mi to, co dělá, víc než jen líbí.
    Alexander
    Alexander

Příspěvek pro Alexander 28/7/2018, 17:55

Uvědomil jsem si že na nějaká slova není místo a tak jsem mlčel a jen dělal to co jsem uznal za vhodné a co jsem chtěl. Byla teď jenom moje a ničí jiná a já jí to chtěl dát co nejvíc najevo. Chtěl jsem to tak napořád a chvíli jsem si dokonce přál, aby tahle chvíle mohla trvat věčně. Když si mě přitáhne blíž k sobě, spokojeně vydechnu a zmáčknu její zadeček ještě o něco pevněji. Ne tak abych ji ublížil, ale rozhodně v tom bylo méně šetrnosti než předtím. Její vrnění do ouška mi vůbec nepomáhalo a můj chtíč vzrůstal každým okamžikem, co se její horká kůže dotýkala té mé. Brzy na to už jsem se opravdu neudržel a udělal jsem se na její bříško. I tak jsem pokračoval a zatímco si jednou rukou pohrávala s mým údem, rukou jsem zabloudil na její bok, za který jsem ji pevně uchopil a natáhl se pro hladový polibek, než jsem se ji doslova vkradl do úst a vyžádal si pozornost jejího jazýčku. A jak jsem tušil, stále jsem neměl dost. Znovu zabloudím k jejím ňadrům a začnu si s nimi znovu hrát, mnohem divočeji než kdy dřív.
    Mirys Stellae de Caelo
    Mirys Stellae de Caelo
    Admin

Příspěvek pro Mirys Stellae de Caelo 28/7/2018, 18:04

Netušila jsem, jak moc jsme vzrušení, tedy u sebe nejspíš ano, ale nečekala jsem to u Alexe. To jsem poznala až z toho, jak se mi udělal na bříško a to ve mě ještě ani nebyl. Potichu jsem zavzdychala a pokračovala s pohyby rukou, kterou jsem ho dráždila. Brzy jsem ho i objala nohama, abych si ho přitáhla ještě blíže k sobě. To jak se nade mnou skláněl bylo úžasné. Mohla jsem si prohlížet celé jeho tělo a také jsem si ho přivlastňovala. Už jen myšlenka na to, že by se ho měla dotknout jiná žena... Ne, to bych nedokázala překousnout. Byl můj. A já si pro tuto chvíli připadala jako majetnická žárlivka. Ale kdo by se mi divil?
    Laskala jsem ho po zádech a přitahovala k sobě blíž zatímco jsem mu věnovala pozornost svého jazýčku, kterou si vyžádal. Brzy jsem se ale sama neudržela a přitáhla si Alexe natolik blízko, aby se mi penisem otíral o rozkrok. Ihned musel pocítit jak moc jsem nadržená, jak moc ho chci a potřebuju. "Už to nevydržím - Alexi...Prosím." Špitla jsem mu do ouška, které jsem ihned na to hravě skousla a následně několikrát políbila a pak jsem s polibky přešla na jeho krček.
    Alexander
    Alexander

Příspěvek pro Alexander 28/7/2018, 18:33

Byla tak neskutečná a doháněla mě k šílenství. Kolikrát jsem si opakoval, jak něco tak dokonalého vůbec může existovat. Zhluboka se nadechnu a když zavrní že to nevydřží a dokonce mě poprosila, ušklíbnu se a okamžitě ji uchopím za boky, přithnu k sobě a přetočím nás. Byla tak lehoučká a tak jsem s tím neměl nejmenší problém, navíc jsem se stále více poddával svému chtíči a tak jsem se přemístil k jejímu vstupu. Byla vlhká a já zase nadržený, díky tomu jsem usoudil že nějaká otřepaná předehra nebude potřeba a taky to bylo z čisté sobeckosti a jednoduchosti, protože ani mě se nechtělo čekat. Krátce se otřu o její vstup, než do ni bez varování a nějakých servítek pomalu vklouznu a za boky si ji stáhnu níž. Srdce mi zběsile tlouklo a já si to neskutečně užíval, tu nadvládu kterou jsem nad ní teď měl a abych pravdu řekl i má nedočkavost měla co do sebe a ta narůstající rozkoš, když jsem se v ní začal pomaloučku pohybovat, byla k nezaplacení.
    "Omlouvat se nebudu," zavrčím po chviličce a zabořím ruku do jejich vlasů než se do ni ponořím úplně celý a natáhnu se k jejímu krčku, do kterého ji kousnu.
    Mirys Stellae de Caelo
    Mirys Stellae de Caelo
    Admin

Příspěvek pro Mirys Stellae de Caelo 28/7/2018, 18:41

Skoro jsem kňučela, když se o mě jen otřel penisem, než do mě pomalu vklouzl. Chtěla jsem ho tak moc, že jsem si ho málem sama vzala bez jakéhokoli varování nebo otázek. Ale nakonec jsem si přeci jen počkala, než mě za boky sám navedl tak, abych si na něj dosedla. Znovu jsem byla nad ním, ale přesto měl to všechno v rukou on. Zaklonila jsem hlavu a užívala si pocit, když byl ve mě. Opravdu jsem si nedokázala představit nic lepšího. Ale pak se ukázalo, že je Alex stejně nedočkavý jako já. Začal se ve mě hned pohybovat a nedal mi skoro žádný čas na to, abych si na jeho velikost přivykla. A to už se jednou udělal. Zavlnila jsem boky, abych ho taky trochu poškádlila, naštěstí pro něj jsem byla až moc nadržená na to, abych vnímala tu slabou nit bolesti, kterou hravě přebíjela vlna rozkoše. Opřela jsem se rukama o jeho svaly na hrudi a čím rychleji přirážel, tím hlasitěji jsem vzdychala a snažila jsem se mu při tom vycházet vstříc.
    Alexander
    Alexander

Příspěvek pro Alexander 28/7/2018, 19:21

Netušil jsem že je na tom stejně jako já a tak se na ni omluvně zadívám, než si ji přitáhnu blíž k sobě. Sotva však zavlnila bokama, spokojeně zamručím a hravě se se na ni zadívám. Provokovala mě, vracela mi to a to se mi líbilo. Znovu ji promnu boky a vytáhnu se z ní téměř celý, než ji nadzvednu a přirazím do ni opět celý. Mít ji takhle na sobě bylo nepopsatelné a doufal jsem že to pro ni není moc náročné, i když ne, moje zvěromágyně mi stačila a byl jsem překvapený že nemá nejmenší problém s tím pobrat mě celého. Čím efektivněji jsem dorážel, tím větší rozkoš mi to přinášelo, stejně jako její hlasité vzdychy, díky kterým jsem se opravdu dokázal odprostit od reality a sám jsem jich několik neudržel ve svém hrdle. Najednou jsem ale přestal a lehce ji podepřel hlavu, zatímco jsem do ni vplul celý.
    "Hmm, copak s tebou?" zeptám se hravě a donutím ji aby se mi zadívala do očí. Chtěl jsem ji dopřát cokoli si bude přát a nedělalo mi problém ji vzít pod sebe nebo na ruce, vlastně jsem byl schopný vyslyšet jakékoli její přání... až tak moc jsem ji miloval.

Sponsored content

Příspěvek pro Sponsored content

Právě je 21/11/2024, 11:07