pro Kael Kuroshi 16/2/2018, 15:59
Procházka prý zní jako dobrý nápad... takže to vzala tímto způsobem, to je dobře. Na zimu jsem dostatečně vybaven a procházka nočním městem by mohla přinést ještě nějaké zajímavé překvapení.
"Bezva" řeknu a také se zvednu a obleču. Když vyjdeme ven zjistím, že déšť už ustal a je vcelku klidná a ne příliš chladná noc a tak si ještě rozepnu bundu, než vyrazíme dál městem. V dálce slyším odbíjení hodin, jsou už dvě hodiny ráno... nečekal jsem, že už uběhlo tolik času. Podívám se na oblohu, na které je stále několik mraků, ale mezi nimi jde vidět i pár hvězd a přímo před námi krásně nad cestou po které jsme šli byl vidět obrovský měsíc v úplňku. "Je krásná noc" řeknu při pohledu na úplněk, pak stočím svůj pohled zpět k Ireth a mám v plánu říct, že se může ptát dál když mi dojde, že vlastně stále neodpověděla na mou otázku... mám takový pocit, že to dělá celkem často.
"Mám pocit, že mi stále dlužíš mou odpověď" řeknu tedy a všimnu si, že Blackey už je zase za námi, vypadalo to, že se mu Ireth líbí... možná to mělo co dělat s tím, že se mě zastala v baru a je to upírka a stejně jako Yamikui se zdržuje spíše ve stínech a temnu noci. Musel sem uznat, že i mě se tahle osoba zdála velice příjemná, pokud bych se s ní viděl ještě někdy, vůbec by mi to nevadilo.
Chvíli to vypadalo, že mi Ireth možná neodpoví a šli jsme jen potichu dál ulicí... vypadalo to také, že jsme snad jediní lidé v okolí, to ticho bylo až nepřirozené, když se Ireth nadechla a já se zasoustředil na ní v očekávání odpovědi.