pro Anonymní 15/6/2017, 22:58
Když mi Dale řekl, že se mýlím a že jsem, trochu jsem se zasmála, přičemž jsem jaksi taksi cítila, že rudá barva ne a ne zmizet. "Ještě mě úplně neznáš, třeba jsem strašná." Zazubila jsem se. Já se mu to prostě budu pokoušet vymlouvat, protože dokonalá jsem nebyla ani za mák. Kéž by, hh. "Ale nene, to ty jsi krásný." Následovalo další uculení. Nebyla jsem moc na takovou chválu zvyklá, takže jestli už jsem červená jako rajče, tak bych se ani nedivila. Chm, když ale bude pokračovat, tak snad červeností vybouchnu. Ale to už jsme pomalu díky bohu vyšli vstříc městu.
Poté se dostalo na to nadpřirozeno a odpověď mě překvapila, ale byla jsem ráda - nemusela jsem se bát, že ze mě někdy náhodou něco omylem vyletí. Něco... co by normální člověk neměl vědět. "Když si upír, v tom případě asi už víš, že já jsem mág." Poznamenala jsem v klidu. V podstatě jsem se ho ani moc nebála. Nepřišlo mi, že by byl jeden z těch, kteří patřili k tomu... nom, nevyjadřuji se, a používat schopnosti taky už celkem umím. Jediné co bylo na prd bylo to, že jsem je nepoužívala už delší dobu. Na jednu stranu jsem byla ráda, že jsem zatím byla v bezpečí, ale na druhou stranu bych si je zase ráda procvičila.
Městem jsme tedy šli dalších pár minut, než jsem měla pocit, že vidím siluetu lesa. "Nepůjdeme se rovnou kouknout tam?" Kývla jsem směrem k lesu. Bylo mi tak nějak jedno, že už je večer. Tím větší by to mohlo být dobrodružství, ne? I když, bůh ví, jak to tam vypadá, když tam člověk vejde. Přeci jen to tam mohlo být hodně strašidelné, ještě když je večer, ale tak uvidíme, tak či tak, můj pocit natěšení to nezmenšovalo, snad i naopak. "Jestli se teda nebojíš," trochu jsem ho popíchla s provokativním úsměvem.