pro Inori 24/2/2018, 17:36
Sdělí mi, čím chtěl být a okamžitě mi zacukají koutky, přestože mě upozornil, abych se mu nesmála.
"To... Hodně dětí, ale možná bych být tebou přišla s něčím... Jiným," zasměji se a když řekne, že bych byla dobrá učitelka, pokrčím nad tím rameny a pousměji se. Možná... Nabídne mi, že mě odnese domů, což ale okamžitě zamítnu.
"Zase tak lehká nejsem a je to celkem daleko," zasměji se, ale když se podívám na to, o kolik je vyšší a svalnatější... Nejspíš by to zvládl a ani se moc nezapotil. Dá mi své telefonní číslo a nadšeně souhlasí s tím, že půjdeme pozítří odpoledne. Pousměji se nad jeho nadšením a když mi nabídne, že mě doprovodí, zamyšleně se na něj zadívám.
"Pokud se ti chce... Stačí ke kraji města, dál už to zvládnu," pousměji se a vydám se směrem domů. Zase tak dlouhá cesta to nebyla a brzy jsme byli na kraji města, rozloučím se s Dalem, poté mu zamávám a vydám se dlouhými kroky domů. Byla jsem unavená, ale jakmile dorazím domů, osprchuji se a zalezu do postele, stejně ještě pár hodin neusnu, než konečně odpadnu jako mimino a probudím se až další den k večeru. Zkontroluji mobil, dám si něco k jídlu a poté si vytáhnu knížku a celý zbytek dne i noc strávím doma. Už jsem neplánovala někam v noci chodit, alespoň ne v brzké době. Druhý den dopoledne napíšu Daleovi přesný čas a že se sejdeme tam, kde jsme se rozloučili, jakmile mi dojde odpověď, že souhlasí, pousměji se a připravím se na dlouhou chůzi po přírodě. Měli jsme se sejít ve tři a tak vyrazím půl hodinky předem, abych tam byla trochu dřív a nemusel na mě čekat.