pro Zareth 21/11/2017, 22:38
"O sakra." Vydechl jsem, když mi další únikovou cestu zablokovali tři osoby, věděl jsem, že to jsou andělé, ta čistá síla z nich sálala dost jasně a někdo jako já neměl problémy ji vycítit. Sotva jsem se tak nějak dostal z jejich pasti, byla tu další. Oblečení už jsem měl celé od krve, jak od té jejich, tak od vlastní. Stále hlouběji do břicha se mi zarývala speciální dýka jednoho z nich, zatím se mi ji nepodařilo vyndat, už jen proto, že byla chráněna i poháněna tou jejich magii. Zabere mi trochu času, než se jí zbavím, zatím jsem si tedy nemohl dovolit to řešit a tak jsem se s tichým sténáním rychle vyškrábal na střechu jednoho domu. Přeběhl jsem na druhou stranu a v zádech ucítil prudkou bolest. Další dýka, no jistě, jakoby toho nebylo dost. Teď už jsem byl opravdu vážně zraněný a potřeboval jsem hned náhradní plán. Pode mnou naštěstí procházela skupina lidí, dlouho jsem se nerozmýšlel a skočil do hnědovlasé dívky, která šla dost pozadu, zdálo se, že má v hlavě dost vlastních problémů a nehodlá je řešit s přáteli. Sklopil jsem oči a vydal se v těle dívky rychlým krokem pryč, netroufl jsem se podívat, zdali mě andělé stále pronásledují, ale bylo to dost možné. I když dívka nijak zraněná nebyla, má skutečná zranění se na ni začala projevovat jako celek. Nejprve jsem ucítil, jak mi po její tváři teče krev z nosu. Jako další se mi rozostřilo vidění. Dal jsem se do běhu, abych se od toho místa dostal co nejdál, nejlépe do bezpečí a ani si nevšiml muže jdoucího proti mě. Otočil jsem se až když bylo příliš pozdě a plnou rychlostí do něj narazil.