pro Licht 16/9/2018, 14:11
Pozve mě dál a tak přikývnu a pomalu vejdu do bytu, který mi už teď přišel velký, navíc tu bylo strašně moc věcí, které jsem asbolutně nepoznával a já už teď přemýšlel jak jí to vysvětlím. Působila jako obyčejná dívka, která o nadpřirozenu ani neví a když se mě zeptá jestli jsem si nic nepřinesl, krátce ztuhnu.
"Po cestě mě potkalo pár nepříjemností, moje věci se někde ztratily, tak doufám že se mi to v dalších pár dnech podaří vyřešit," vydechnu rychle nějakou výmluvu, která by snad i mohla znít přesvědčivě, než zakroutím hlavou a zadívám se na její nataženou ruku. Představí se mi jako Aileen a tak se pousměji, chytím zlehka její ruku, než ji vtisknu pusu na hřbet ruky.
"Licht," vypadne ze mě dřív než bych si vůbec stačil uvědomit a nakonec se narovnám, než se rozhlédnu po místnosti. Odkud jsem, to byla dobrá otázka.
"Z daleka, jedné malé vesnice... kde ani nemáme elektřinu, tak omluv mé nedostatky v technologii, přišel jsem se tu učit zejména o venkovním světě, proto... na tebe mohu působit jako naprostý neandrtálec a nejspíše budu otravný s mnoha otázky a tak různě," vydechnu a doufám že neznm tak hloupě jak jsem si sám myslel že zním.