pro Mikoto 27/6/2018, 00:42
Odfrknu si, když řekne, že je škoda, že nejsem jedním z nejvyšších andělů. Neměl jsem ty idioty rád. A někoho jako jsem já by mezi sebe nikdy nevzali. A navíc jsem pochyboval, že bych sám udělal nějakou velkou změnu. A na to snažit se o něco takového bylo už teď pozdě.
"Svých křídel jsem se už vzdal. Takže to nehrozí," odpovím nakonec kousavě a když mi začne vykládat o své schopnosti, přikývnu, znělo to zajímavě a rozhodně jí to alespoň pomůže, když už byla tak přehnaně důvěřivá, neopatrná s informacemi a naivní, alespoň jí nikdo neoblafne. Ze dveří se najednou vynoří Mirys, která nám donese jídlo se slovy, že si máme dát pauzu.
"Děkuji," řeknu, jakmile dostanu talíř plný jídla a po chvilce se do něj pustím. Nějak jsem netušil, o čem mluvit a podle mě ani nebyla třeba. Hodlal jsem odsud zmizet, nebyl to můj problém a už tak jsem se do toho dost zapletl. Nakonec však stejně přijdu s návrhem.
"Řekla jsi mi hodně informací s tím, že jsi byla zvědavá a doufala jsi, že ti také něco řeknu... Zítra nejspíš odejdu a už se nejspíš neuvidíme. Pokud tedy máte nějaké otázky ohledně andělů, zodpovím vám je. Což ale neplatí o osobních otázkách... Na ty odpovím jen možná," řeknu oběma poté, co dojím své jídlo a znovu se pohodlněji opřu o gauč.