Ležel jsem na zemi a věděl, že v této formě dva démony nezabiji, ne když o mě vědí. K mému překvapení však do jednoho z nich uhodí blesk, spadne na zem a už se nezvedne, přestože jsem věděl, že ještě dýchá. Vyskočím na nohy a kousnu ho do krku, aby už opravdu nevstal, než se otočím na posledního, který škrtil Aelin. Vypadala, že každou chvíli omdlí a já věděl, že přeměna bude trvat moc dlouho. S vrčením se proti démonovi vrhnu, vyskočím a zakousnu se mu do ramene ruky, ve které svíral krk Aelin. S bolestným vyjeknutím ji pustí na zem, což ale neznamenalo, že ho pustím i já. Zacouvá trochu dozadu, snažil se mě chytit za kůži za krkem a strhnout mě, ale stále jsem mu visel na zádech a držel ho. Občas sebou škubnu, ale nakonec se démonovi přeci jen podaří chytit mě za kůži s strhnout mě ze sebe. I tak jsem sebou vzal dost velký kus jeho masa. Opět skončím na zemi, ale tentokrát se vymrštím na nohy téměř okamžitě, poháněn vztekem a chutí krve v mé tlamě. Znovu se na démona vrhnu, jednu ruku měl nepoužitelnou, tou druhou se pokusí bránit, ale tentokrát jsem to čekal. Místo toho, aby mě odhodil, se mu do ruky zakousnu a zavrčím na něj. Snažil se mě setřást, ale neměl jak, proto spadne dozadu na zadek a pokusí se mě skopnout. To byla chyba, jelikož uskočím dozadu, než se vrhnu na jeho krk. Snažil se mě držet dál, tím, že se zapře rukama o mé plece, ale měl je poraněné a tak ho brzy přetlačím a zaryji své bílé tesáky do jeho krku. Ucítím v tlamě velké množství horké krve, trhnu hlavou se zavrčením do strany a démona ještě chvíli držím, než se otočím na Aelin a pomalu se k ní rozejdu.