Elias se mi vysmekne a obratně dopadne na zem. Přistanu hned kousek od něj, ale když si všimnu s jakou vervou je začal trhat, rozhodnu se, že pomoc opravdu nepotřebuje. Jen jsem ho sledoval a dával pozor, jestli se mu některá nedostala za záda. Brzy je však všechny zabil a otočí se na mě. Propálí mě pohledem a když už čekám, že se vrhne na mě jako na dalšího, poděkuje mi. Překvapeně zamrkám, než se pousměji a rozejdu se k němu.
"Taky děkuji, kdyby nebylo tebe, nedostali bychom se odtamtud," pousměji se a prohlédnu si ho, jestli nemá nějaké větší zranění, které by chtěl ošetřit.
"V pořádku? Jsi zraněný?" zeptám se po chvilce a poté se zamyšleně zadívám na to, jak vypadá.
"Hádám, že tohle je tvá pravá forma... Celkem mě to překvapilo, myslel jsem, že tvá pravá je ta, ve které jsi nejčastěji, ta... nejlidštější," zamumlám zamyšleně.
"Taky děkuji, kdyby nebylo tebe, nedostali bychom se odtamtud," pousměji se a prohlédnu si ho, jestli nemá nějaké větší zranění, které by chtěl ošetřit.
"V pořádku? Jsi zraněný?" zeptám se po chvilce a poté se zamyšleně zadívám na to, jak vypadá.
"Hádám, že tohle je tvá pravá forma... Celkem mě to překvapilo, myslel jsem, že tvá pravá je ta, ve které jsi nejčastěji, ta... nejlidštější," zamumlám zamyšleně.