pro Ryeowook Kim 13/11/2017, 17:25
Ten kluk přede mnou byl hotový smíšek a jeho kobylka dost živá, nebo spíše, taky taková bujarná a veselá. Usmál jsem se a projel rukou v kštici hřebce, který už se smířil s tím, že dnešní útěk mu nevyšel. Jo, má prostě smůlu! Usmál jsem se, když svoji kobylku označil za truhlíka, ale jakmile jsem zaregistroval otázku, tak jsem se mu podíval lehce do očí s přívětivým úsměvem. ,,Přijel jsem na kole z druhé strany asi před patnácti minutami, chtěl jsem si vyrazit na vyjížďku, když už je takhle pěkně, proč to nevyužít," lehce jsem se zazubil, ale pak se jen usmál jako hotový andílek, i když bych si za to označení nejraději nafackoval, protože slovo anděl bylo tam dole jako bomba... ,,Já si tě taky předtím vůbec nevšiml, asi jsem byl moc zaměstnaný do svých myšlenek, protože takhle krásně blonďaté hlavy bych si určitě všiml," uculil jsem se a pak po poznámce o tykání jsem zavrtěl hlavou. ,,Ne, nevadí, myslím si, že jsme tak nějak věkově stejně staří," uculil jsem se. Jo, možná jsi jen tak dvacetkrát starší milý Wookie, ale to je detail, ne? ,,Tak mě tak napadá... co máte v plánu? Mohli bychom... jet na vyjížďku spolu," usmál jsem se až docela sladce, ale přesto klidně a rozvážně.