Atreia

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Soukromá TRPG = Textová Role Play Game

2 posters

Ryeowook & Minseok

Ryeowook Kim
    Ryeowook Kim

Ryeowook & Minseok Empty Ryeowook & Minseok

Příspěvek pro Ryeowook Kim 28/7/2018, 19:34

Počasí: Podvečer, letní počasí, pár červánků na obloze
    Místo: Atreia kousek na kraji města, kde se koná dnes velká pouť, je zde naprosto všechno
    Pořadí: Wookie & Seokie
    Ryeowook Kim
    Ryeowook Kim

Ryeowook & Minseok Empty Re: Ryeowook & Minseok

Příspěvek pro Ryeowook Kim 28/7/2018, 19:59

Zrovna jsem jel spolu s mým novým svěřencem rovnou k místu, kde se konala pouť. Můj paint, vysoký hřebec ryzák overo, hleděl kolem sebe velice chytrým pohledem. Stříhal ušima a sledoval děti a lidi, co se na nás otočili. Byl ve westernovém a mě napadlo, že bychom mohli povozit pár dětí, nebo si jen tak projít celou pouť. Byla to přeci jen doba, co jsem byl naposledy tady. V Atreie a pak jsem ztratil svůj poklad. Obrátil jsem svůj pohled k nebesům a přejel rukou v hřívě hřebce. ,,Tak jo, kamaráde, měli bychom jít pěšky," pousmál jsem se, kdy on frkl, ale to jsem už seskočil a otěže mu nechal přes krk, kdy jsem se rozešel mezi stánky a hřebec mě klidně následoval.
    Minseok
    Minseok

Příspěvek pro Minseok 28/7/2018, 20:20

Seděl jsem zrovna na lavičce a užíval si výhledu na dnešní město které bylo plné lidí, děti a všemožných lidí. Necítil jsem se tu ale zrovna nejlépe a nejraději bych někam utekl, přeci jenom být mezi tolika lidma pro mě bylo obtížnější. Ani nevím jak dlouho jsem byl odvolaný do nebe, ale byl jsem rád že můžu být zase tady a nemusím řešit záležitosti tam nahoře. V nebi to bylo čím dál horší, můj domov se mi rozpadal pod rukama a nikdo s tím nic nedělal a král... nevypadal že by se tím zrovna trápil. Na chvíli zavřu oči a otevřu je až ve chvilce, kdy něco dopadne do mého klína. Sotva se podívám níž, spatřím malou chlupatou kouli a popravdě mi chvíli trvalo než jsem si uvědomil že je to ... kočka. Kočka! Okamžitě vyskočím na nohy a rychle se rozejdu pryč. Měl jsem z koček hrůzu a tak jsme se po chvilce chůze otočil někam za sebe, jenže.... ona šla za mnou. Párkrát zamrkám a vyvalím na ni oči, ona mě snad pronásledovala?! Urychleně přidám do kroku, div jsem neběžel a bylo mi jendo že si to mířím přímo přes trh kdo ví kam. Stále jsem se ohlížel za sebe a brzy jsem se dostal někam na kraj města, jenže to zvíře šlo pořád za mnou a já chvíli dostal pocit že mě chce určitě zabít. Ach ano, je to sice tak desetkrát menší než já, ale třeba se to umí proměnit v dvoumetrovou vraždící bestii no... ne? *Jistě Minseoku, určitě tě to chce zabít, už jenom protože jsi anděl a ty nikdo nemá rád,* zasměje se mi mé vlastní svědomí a na malou chviličku se zastavím abych si oddechl. Sotva se opřu o lampu, otře se mi o nohu a já v tu chvíli málem vyletím z kůže a hlasitě vyjeknu aniž bych si to uvědomil. Já vážně nesnášel kočky!
    Ryeowook Kim
    Ryeowook Kim

Příspěvek pro Ryeowook Kim 28/7/2018, 20:48

Nevím, jaká doba uběhla od té chvíle, co jsem odešel. Kurz pod profesionálními trenéry byl nutný, pokud jsem se chtěl zlepšovat. A navíc... mám teď více možností. Jako právě Diabla, kterého tedy jsem nechal ve stáji. Teď tu mám tohohle krasavce Bloody Jacka. Nebo prostě jen Jack. Procházel jsem se mezi stánky a usmíval se. Stejně mi přišlo, že nikdo moc na koně nechce. No, viděl jsem kolotoč, tak proč nejít s dětmi tam, že jo? ,,Bráško, dneska máš klidný den," ušklíbl jsem se na hřebce, který pohodil hlavou a zafrkal. Zrovna jsme šli do menšího ruchu, kdy najednou někdo zaječel. Hřebec za mnou podrážděně zaržál a pohodil hlavou, kdy jsem stačil chytit jeho otěže. ,,Klid... klid kluku, nic se neděje," usmál jsem se a podíval se po tom někom, kdo má takový křik v hlasivkách. Neunikl mi pohled na blonďáka u lampy a na... kočku? Vážně? To kvůli té kočce? Zašklebil jsem se a rozešel se jejich směrem, kdy hřebec vedle mě sklopil uši a podíval se na to ďáblovo zvíře na zemi.
    Minseok
    Minseok

Příspěvek pro Minseok 28/7/2018, 21:08

Vážně jsem netušil co mám dělat, to zvíře mě nechtělo nechat být a já nemohl za to že jsem měl panickou hrůzu z koček. Do očí se mi nahrnou slzy, sám jsem netušil proč, prostě jsem jenom zpanikařil a tak jsem se ohlédl okolo abych mohl někam vypadnout. Najednou mi dav lidí v dálce byl naprosto ukradený a byl to ten nejmenší problém co jsem měl.
    "Čiči, běž pryč já... omlouvám se ale huš," vydechnu potichu a snažil jsem se to zvíře od sebe odehnat což se mi ani za mák nedařilo. Když jsem ale zaslechl hlasité zaržání koně, lehce jsem sebou cukl a na chvíli jsme ztuhl na místě, vzpamatoval jsem se až když se mi ta kočka zase otřela o nohu a já znovu vypískl s tím, že jsem uskočil do strany, jenže... to už jsem do někoho narazil a málem jsem ho strhnul k zemi. Takhle jsem se jenom zavěsil na jeho tričko a bůh ví jak jsem to vlastně ustál. Ani jsem se neodvážil zvednout pohled k muži do kterého jsem vrazil a už jsem od něj zase odskočil a omluvně sklopil pohled k zemi.
    "O-omlouvám se," vykoktám ze sebe a až teď si všimnu že má po svém boku nádherného hřebce, jehož kopyta jsem si se zájmem pozoroval, než konečně zvednu hlavu a prohlédnu si ho celého. Brzy se můj pohled přesune na jeho majitele a v tu chvíli jsem měl pocit, že mi srdce vynechalo několik úderů a já přestal dýchat.
    Ryeowook Kim
    Ryeowook Kim

Příspěvek pro Ryeowook Kim 28/7/2018, 21:18

Jak se někdo může bát koček? No, pokud si vzpomenu na život v podsvětí. *V podsvětí jsou kočky ale větší, milý Ryeowooku,* napomenu se v hlavě a zasměji se, kdy jsem se podíval na hřebce a pohladil ho po hlavě, kdy ten frkl a pohodil hlavou.
    Když jsme došli blíž, mladík akorát vypískl a uskočil do strany. V tu chvíli do mě narazil a já udělal menší krok dozadu, abych to vyrovnal a taky trochu pomohl vítr sám, abychom oba nesletěli k zemi. On se mi tak zavěsil jen tak za triko.
    Uculil jsem se a prohlédl si jeho vlásky. Měl je blonďaté... jako to moje štěně. On znovu odskočil a sklopil pohled k zemi, kdy se mi omluvil a já se lehce zarazil. Ten hlas... ten tón hlasu mi byl... zatraceně moc povědomý. ,,To je v pořádku, to se prostě občas stane a ne každý je miláček koček," zasmál jsem se, ale můj smích přešel o dobrých osm oktáv víc, když... zvedl pohled... jeho hlavu a...pak se jeho oči zadívaly do mých.
    Měl jsem pocit... že se nacházím v jiné dimenzi... že... že jsem se propadl do pekel a sám velký král, vládce podsvětí... císař... na mě zkouší veškeré triky, jak mi ublížit... Nadechl jsem se, abych popadl ztracený dech a pustil hřebcovy otěže. Oči mi přešly do něčeho... já nevím... do štěstí? Opravdu... nejsem si jistý.
    ,,Minnie... Minseokie... jsi to ty?" zašeptal jsem a skousl si lehce ret. Jen moje štěně... jen moje štěně mělo tak nádherné vlásky... oči... tváře... a hlásek.
    Minseok
    Minseok

Příspěvek pro Minseok 28/7/2018, 21:37

Netušil jsem jak dlouho jsem na dotyčného hleděl, ale ty oči, ta tvář... Nemohl jsem prostě uvěřit vlastním očím, nemohl to být on, nebo ano? Až když promluví, donutím se zhluboka nadechnout a párkrát jen tak zamrkám očima abych se ujistil že předem nou opravdu stojí.
    "Wookie?!" vydechnu nejistě a stále jsem cítil jak mě od setkání s kočkou štípou slzy v očích. Když ale vyslovbil mé jméno, byl jsem si naprosto jistý tím že je to on. Ten hlas, ty nádherné oči... nemohl to být nikdo jiný než on. Paralizovaně jsem zůstal stát na místě a hleděl na něj jako na boží zjevení, jak to... ja kto bylo dlouho co jsem ho neviděl. Už jsem ani nedoufal, nevěřil že ho zase někdy spatřím a teď... teď tady stál přede mnou v celé své kráse.
    "Tak dlouho..." vykoktám ze sebe ale nezmůžu se ani na celou větu, jak jsem byl stále omámen tímto okamžikem a touto chvílí. Byl to Wook, byl to on... Byl to můj okouzlující démon...
    Ryeowook Kim
    Ryeowook Kim

Příspěvek pro Ryeowook Kim 28/7/2018, 21:44

Bože... on... jo... byl to on. Teď jsem to věděl už na sto procent! Prostě... cítil jsem to. Když vyslovil mé jméno, zaplavila mé srdce vlna něčeho... něčeho úžasného. Euforie a radosti. Končeně mám zase svého anděla před sebou. Ten čas bez něj. Byl jsem jako tělo bez duše... počkat, kde mají démoni duše? Ti je přeci žerou... *Vážně na to musíš myslet zrovna teď, ty tupče?!* Okřikl jsem se v mysli a zamrkal rychle očima.
    ,,Andělíčku můj... já..." nedořekl jsem to, prostě jsem... zdolal jsem tu vzdálenost, těch pár kroků, co nás dělilo a pevně jsem ho objal a přitiskl do své náruče. Stiskl jsem ho, snad aby mi zase neutekl, kdyby to byla představa, iluze, aby mi hned tak nezmizela. ,,Seokie... můj malý Seokie..." zašeptal jsem a pohladil ho po zádech. Je to on... na mou... duši ne... na mou čest! Jo, na mou démonickou čest, skutečně to byl on!
    ,,Chyběl jsi mi..." nadechl jsem se jeho vůně a přivřel oči.
    Minseok
    Minseok

Příspěvek pro Minseok 28/7/2018, 22:04

Stále jsem se nezmohl na nic než pár nádechů a flouhé, tupé zírání se slzami, které jsem držel jenom na krajíčku. Až teď jsem se nějak probral a odhodlaně si je setřel z tváře. Pamatoval jsem si, jak jsem mu slíbil že nebudu pořád jenom brečet, ale budu za něj bojovat,m za nás oba... a já svá slova držel. Nadechl jsem se v očekávání když udělal těch pár kroků pro to aby mě mohl objat a tak nějak automaticky se k němu přitisknu a obmotám mu ruce kolem pasu.
    "Hrozně moc jsi mi chyběl Wooku," vydechnu potichu a sevřu v rukou jeho oblečení, zatímco jsem ho objímal a sobecky držel u sebe jako kdyby mi měl každou chvíli zmizet. Nechtěl jsem, nechtěl jsem být bez něj. Wookie mi dodával odvahu, sebevědomí a nepřipadal jsem si po jeho boku jako neschopná troska, která se všeho jenom bojí. Dokonce i kočka která seděla kousek od nás mi teď nepřišla tak děsivá, zvláště když jsem měl po boku svého démona, jehož objetí mě zavalilo tím krásným pocitem bezpečí. Sotva zašeptá mé jméno, ten nádherný zvonivý hlas se mi rozezní v uších a já si zkousnu ret, než ho pevně zmáčknu a odtáhnu se od něj tak trochu abych mu viděl do očí.
    "Stále nemůžu uvěřit tomu že jsi to ty," vydechnu potichu a uculím se na něj co nejvíce jsem uměl. Byl jsem tak šťastý, najendou jsem si připadal tak nabitý energií a chtělo se mi křičet, brečet a smát samou radostí...
    Ryeowook Kim
    Ryeowook Kim

Příspěvek pro Ryeowook Kim 28/7/2018, 22:22

Když v démonovi přeskočí tolik šťastných jisker, může ho to asi zabít. Mě to teda nezabilo, mě to posílilo, sílilo mě to více a více! Musel jsem ho cítit víc. Potřeboval jsem. Chtěl jsem, aby byl u mě co nejvíce. Vdechoval jsem jeho vůni a pohladil jej po zádech. Byl to on. Moje zlatíčko.
    Očkem jsem se podíval na kočku, nejspíše ho za mnou zavedla? Kdo ví, ale každopádně... nechtěl jsem ho pustit. Ne, když jsem ho měl u sebe. Usmíval jsem se, šťastně, když to ani jinak nešlo. Můj dokonalý Minseok byl přímo u mě.
    ,,Ty mně taky... snažil jsem se tě najít... ale nikdo o tobě nic nevěděl... naprosto nic..." vydechl jsem a přejel rukou po jeho tváři, než jsem ho k sobě přitiskl a lehce se zahihňal, když mě pevně zmáčkl a odtáhl se ode mě jen malinko.
    Jeho další úsměv a já myslel, že se naprosto rozteču. Vydechl jsem a natáhl ruku, kdy jsem ho lehce štípl do tváře a usmál se. ,,Už věříš?" zamrkal jsem a pak jemně přitiskl své rty na jeho čelo, kdy jsem mu věnoval jemný polibek a zadíval se zase do jeho očí, kdy jsem ho znovu pohladil po tvářích.
    ,,Nezměnil ses... i když..." odmlčel jsem se a prohlédl si ho. ,,Jsi krásnější mnohem víc... každou minutou... vteřinkou..." usmál jsem se a dal mu pusu na nos, kdy jsem projel rukou v jeho vláscích.
    Minseok
    Minseok

Příspěvek pro Minseok 28/7/2018, 23:09

Nedokázal jsem slovy popsat své štěstí protože by to nejspíše ani nešlo. Užíval jsem si každý jeho nádech, tu blízkost a když mi sdělí že se mě snažil najít, povzdechnu si a zadívám se mu do nádherných čokoládových očí.
    "Byl jsem v nebi... musel jsem odejít protože mě zavolali a trvalo to než jsem dokončil svou práci a mohl zase odejít, i když... i teď tu mám práci," vydechnu smutně, ale nakonec se opět pousměji. Teď na to nezáleželo, zeď jsem měl u sebe svého Wookieho a na ničem jiném nezáleželo. Kdyby v nebi zjistili že mám k někomu pro ně "nečistému" tak blízko, pravděpodobně by mě zabili. Ne pravděpodobně, určitě by mě zabili. Poté se ale zahledí do mých očí a tak zůstanu jenom stát a chvíli ho pozoruji, to jak zvedl ruku aby mě pohladil po tváři, kde mě lehce štípne a ujistí mě o tom, že se mi to nezdá. Zakřením se na něj a znovu ho pěvně obejmu.
    "Neříkáš to jenom protože jsi ěm dlouho neviděl?" zasměji se a zhluboka nadechnu abych se od něj odtáhl a mohl si ho celého přeměřit pohledem. Když tam ale tak stál a já si vybavil jeho letmý polibek na čelo, nemohl jsem jinak než k němu udělat jeden rychlý krok se kterým jsem natáhl ruce k jeho ramenou a stáhl si ho blíž k sobě abych ho mohl políbit na rty. Nic se nezměnilo, pořád byl pro mě důležitou... ne, nejdůležitější částí mého vesmíru a já prostě musel cítit jeho rty na těch svých, musel.
    Ryeowook Kim
    Ryeowook Kim

Příspěvek pro Ryeowook Kim 28/7/2018, 23:24

"Já jsem byl na pár závodech... vyhrávali jsme... prohrávali... změnilo se toho hodně... jen my dva ne..." usmál jsem se a prohlížel si ho. Prohlížel jsem si svoje zlatíčko, někoho, koho jsem tak zatraceně poztrácel, koho jsem tak zatraceně moc chtěl držet znovu ve své náruči.
    Minseok, někdo, kdo mi chyběl. Chyběl mi tak moc, že bych si nejraději vyrval cokoliv z těla pro to, abych zemřel a on mohl žít. Jenže já vlastně nevím, jestli srdce mám... jestli mám nějakou duši. Vlastně jsem to nikdy nezkoušel. Zamrkal jsem a podíval se znovu na něj, když mě pevně objal.
    "Já? A říkat to jen kvůli tomu, že tě vidím po tak dlouhé době?" zatvářil jsem se uraženě, ale zasmál se a lehce ho povzdedl do vzduchu, než jsem mu dal polibek na čelo. Usmíval jsem se a sledoval ho, když se ode mě odtáhl a pak jedním rychlým krokem ke měn přišel, natáhl ruce k ramenou a stáhl si mě k sobě, kdy mě políbil na rty. Musel jsem se zakřenit, ale pevně ho k sobě přitiskl, sklonil se a láskyplně polaskal jeho rty.
    Byly stále tak úžasné, stále tak okouzlující a sladké. Pohrál jsem si s nimi a pohladil ho po zádech. V tu chvíli k Minseokovi přišel hřebec a přejel pysky v jeho vláscích, kdy zastříhal ušima a zafrkal.

Minseok
    Minseok

Příspěvek pro Minseok 28/7/2018, 23:52

Užíval jsem si jeho blízkost, jeho polaskání rtů a sám jsem se nemohl toho pocitu nabažit. Bylo to něco co jsem opravdu dlouho nezažil a toužil udělat znovu a znovu. Jeho blízkost byla opíjející a přitom jsem všechno vnímal tak jasně. Realita byla nádherná a jeho rty chutnaly tak výjmečně, že jsem se nechtěl odtahovat a udělal jsem to jenom protože mi jeho hřebec zašmátral ve vlasech a mě to rozesmálo. Na chvíli jsem Wookieho pustil a otočil se na jeho hřebce, kterému jsem také věnoval několik pohlazení a dal mu pusu na čumák.
    "Chápu. Jezdíš s tímto krasavcem?" zeptám se po chviličce a zadívám se svému démonkovi do očí. Lehce mi při tom pohledu zčervenají tváře a tak se zadívám stranou a nervózně si prohrábnu vlasy. Byl tady... opět jsme se našli.
    Ryeowook Kim
    Ryeowook Kim

Příspěvek pro Ryeowook Kim 28/7/2018, 23:56

Myslel jsem, že v tu chvíli toho ďábla překousnu. No, jeho jméno je sice jiné, ale i tak! Kvůli němu se můj Seokie odtáhl, až jsem lehce našpulil rty, ale uculil se, když hřebci věnoval pusu na čumák a pohlazení.
    "Teď jezdím trochu více koní... tohohle mám na western," usmál jsem se a ukázal na hřbet hřebce. "Je to Bloody Jack, trochu zvláštní jméno, ale alespoň je to zlatíčko a ne jako ten uličník Honesty," zasmál jsem se a podíval se zpět do jeho nádherných očí. Očí mého anděla. Musel jsem se uculil, když se mu začervenaly tváře a prohrábl si vlásky.
    ,,Seokie... můj milovaný Seokie... pověz mi, co jsi dneska chtěl dělat? Nechceš jít se mnou na pouť? Nebo... jít kamkoliv?" usmál jsem se a pohladil ho po tváři, kdy jsem ho na ni jemně políbil. ,,Pořád se červenáš... a pořád jako roztomilé rajčátko," zašeptal jsem mu do ouška a políbil ho na ušní boltec.
    Minseok
    Minseok

Příspěvek pro Minseok 29/7/2018, 00:27

Sotva sem se otočil na Wokkieho, všiml jsem si jeho zvláštního výrazu, který mě rozesmál. Na mou otázku mi odpoví tím, že jezdí na více koních a že tohohle má na wester. Také mi představil jeho jméno a tak se pousměji sotva co se zahledí do mých očí. Stále jsem však cítil jak mě štípou tváře, ale to už mě osloví tím krásným sladkým způsobem a zeptá se mě co jsem chtěl dělat. Projede mnou vlna radosti, chtěl jsem s nim strávit co nejvíce času a tak přikývnu a nadšeně přešlápnu na místě.
    "Půjdu s tebou... kamkoliv, to přeci víš," vydechnu a znovu ucítím jak mě štípou tváře. On byl prostě úžasný a já si nemoh pomoci, strašně mě rozptyloval a jeho pozornost pro mě byla opravdu důležitá. Když se ale opět natáhl k mé tváři a jemně mě políbil, chytil jsem jeho ruku dříve než ji stačil spustit dolů a lehce ho políbil na hřbet ruky. To už ale řekne že se stále čevrnám jako rajčátko a tak se na něj nasupeně zadívám a nafouknu tváře.
    "Je to tvoje vina a od rajčete mám daleko," zavrčím na něj a složím ruce na prsou jako kdybych chtěl aby se mi omluvil teď hned a tady.
    Ryeowook Kim
    Ryeowook Kim

Příspěvek pro Ryeowook Kim 29/7/2018, 00:35

Jeho smích byl pro mě vším, tedy, nemusel by se smát zrovna mně! To tedy jako ne! To neplatí! Zasmál jsem se a zavrtěl hlavou. Miluji jeho smích a jeho samotného. Usmál jsem se, když mi řekl, že půjde kamkoliv. Byl jsem rád... jen jsem nevěděl, kam jít. Nejraději bych šel s ním na samotný kraj světa. "Chci s tebou až na samotný kraj světa," vyřknu s úsměvem své vlastní myšlenky, kdy náhle chytil moji ruku a políbil mě na její hřbet.
    Musel jsem se uculit. Ale v další chvíli se na mě nasupeně zadíval a nafoukl tváře. Začaly mi cukat koutky. Nafoukl se jako malé dítě, zavrčel a složil ruce na prsou. "No no... co je to? To je mi trochu jiný Seokie, než jsem ho znal," zasmál jsem se, ale odkašlal si a hluboce se uklonil, kdy jsem si poklekl na jedno koleno a podíval se dozadu ke stánkům, kdy se kolem nich prohnal vítr a v další chvíli mým směrem se po větru neslo jedno perníkové srdce, aniž by si toho majitel všiml, kdy jsem ho vzal do rukou a podal ho Seokiemu. ,,Mianeyooo~~" pronesl jsem a udělal ten nejvíce cute kukuč, který jsem jako démonek uměl.

Minseok
    Minseok

Příspěvek pro Minseok 29/7/2018, 02:03

Když pronesl, že chce jít se mnou až na samotný kraj světa, zapomenu na všechno co jsem chtěl říct a roztáhnu koutky do spokojeného úsměvu. Ta věta byla nádherná a její význal ještě krásnější.
    "Opravdu mě rozptyluješ," vydechnu spokojeně a znovu se zadívám do jeho očí. Sotva na to jsem se ale urazil nad rajčetem a tak jsem i nadále nafouknutě držel ruce na prsou a čekal co udělá. Jenže to co udělal... jsem opravdu ale opravdu nečekal. Nikdy by mě to nenapadlo. Se smíchem si odkašlal a uklonil se, zatímco si klekl na jendo koleno. Zamyšleně jsem k němu stočil svůj pohled a sledoval ho s nadzvednutým obočím. Vůbec jsem netušil co chce udělat, jenže když se kousek od něj objeví perníkové srdce, které mu po větru přistane v rukou, vyvalím na něj oči. Tohle prostě nebylo fér... stačilo se na něj podívat a to co udělal, ne to co... Úplně to pokazil! Já... nedokázal jsem se na něj zlobit po tom co udělal tohle a ten způsob jakým se na mě podíval... Úplně jsem mu podlehl!
    "Awwwwww," zavrním spokojeně, než si od něj perníkové srdce vezmu a skloním se k němu pro oppravdu dlouhý polibek. "Jsi hrozný, tobě se prostě nedá odolat," zavrčím po chviličce a se smíchem se mu vrhnu kolem krku. Já z něj prostě nemohl, byl jsem úplně na větvy a... on to se mnou prostě uměl.
    Ryeowook Kim
    Ryeowook Kim

Příspěvek pro Ryeowook Kim 29/7/2018, 10:31

Nevěděl jsem, čím to je, ale hrozně rád jsem mu střihal ty nejlepší poklony a byl k němu ohleduplný. Prý ho rozptyluju... musel jsem se uculit, avšak pak se rozohnil, když jsem ho nazval rajčetem. Kdyby nevypadal jako rajče, tak mu to neřeknu! Vážně to je štěně.
    Lišácky jsem se usmál, ale pak se mu uklonil a klekl si na jedno koleno. On ke mně zamyšleně zvedl svůj pohled a sledoval mě s pozvednutým obočím. Uculil jsem se, ale přivolal si po větru perníkové srdce, až jsem si vysloužil vykulené oči.
    "Jsi moje zlato, ty se nedovedeš zlobit," usmál jsem se a nakonec spokojeně zavrněl. Uculil jsem se a vychutnal si jeho dlouhý polibek. Přivřel jsem oči a polaskal jeho rty jazýčkem, kdy jsem ho políbil.
    Zasmál jsem se, když zavrčel a vrhl se mi kolem krku se smíchem. "Miluju tě," usmál jsem se, zašeptal mu do ouška a políbil ho na rty. "Jsi moje štístko, víš o tom?" Mrkl jsem a postavil se, kdy jsem ho vzal do náruče jako svoji princeznu. "Moje princezna jsi," zazubil jsem se. "Chtěl bys vystřelit růži? Plyšáka?" Naklonil jsem hlavu na stranu a mrkl.
    Minseok
    Minseok

Příspěvek pro Minseok 29/7/2018, 16:59

Musel jsem se zasmát nad tím jak reagoval a když mi zašeptal do ouška že mě miluje, blaženě jsem se pousmál a líp mu pusu na tvář. Jakmile mě zvedl do náruče, chtěl jsem zaprotestovat a při oslovení princezny trochu nakrčím nos a měl jsem nutkání se zase nafouknout. Přišlo mi že to trošičku přehání, ale to by nebyl můj Wookie, kdyby to nepřeháněl a já se za to na něj nemohl zlobit.
    "Pako... jsi pako víš o tom?" usměji se jakmile mi sdělí že jsem jeho štístko a zeptá se mě jestli bych nechtěl vystřelit růži nebo plyšáka.
    "Jsi si oravdu jistý že jsi démon? Posledních pár minut, o tom docela začínám pochybovat," vypláznu na něj jazyk a natáhnu se k jeho nádherným vlasům, které mu rozcuchám. Byly tak heboučké jako jsem si pamatoval...
    "Ty jsi můj velký plyšák," usměji se nakonec a na jinou odpověď jsem se opravdu nezmohl.
    Ryeowook Kim
    Ryeowook Kim

Příspěvek pro Ryeowook Kim 29/7/2018, 17:51

Zakřenil jsem se a políbil ho. Jeho smích byl balzám pro mé uši. Miloval jsem jeho smích. Byl pro mě vším. Pak jsem si ho vzal do náruče a oslovil ho jako svoji princeznu. Musel jsem zasmát, když se znovu nafukoval. Takový můj kulíšek.
    "Za to můžeš ty... jsem zamilovaný pako kvůli tobě," mrkl jsem a políbil ho na nos.
    "A démon jsem, jen ho ušlapávám, abych ti neublížil svojí temnotou," zasmál jsem se a kousl ho rychle do toho vyplazeného jazýčku. "Za všechno můžeš jenom ty, kdyby nebylo té tvé roztomilosti, jsem pořád stejný démon," zasmál jsem se a potřásl hlavou, abych si trochu vlásky upravil.
    "Jsem... takže tě tvůj plyšák odveze k sobě domů, co ty na to?" Usmál jsem se, ale vysadil ho nahoru do sedla a sám jsem si vyskočil za něj, kdy jsem ho objal a políbil na krk. Hřebec zastříhal ušima a frkl dlouze.
    Minseok
    Minseok

Příspěvek pro Minseok 29/7/2018, 22:13

Usmíval jsem se od ucha k uchu a když mě kousl do jazyka, zůstal jsem nějakou chvíli zamteně hledět před sebe a sotva jsem se otrkal, už jsem seděl na hřbetě koně a Wookie kousek za mnou. Spokojeně jsem se o něj opřel a na chvíli zavřel oči.
    "Také jsem zamilovaný... a i kdyby jsi mi ublížil nevadilo by mi to, odpustil bych ti totiž úplně všechno," vydechnu a natočím hlavu tak abych mu ji mohl zabořit do oblečení, které nádherně vonělo.
    "Se svým pakem pojedu kamkoli, navíc jsem zvědavý jak to vypadá u tebe doma," přiznám nakonec a dál jsem se spokojeně tulil k mému démonkovi, kterého bych samou roztomilostí nejlépe snědl. Samozřejmě že to bylo jenom obrazně řečeno, lidi se nejí... teda... *Jsi vážně pitomec... Minseoku!* zanadávám na sebe abych nad takovýma blbostma nepřemýšlel a jenom jsem si i nadále užíval přítomnost svého Wookieho. Ano svého, znělo to tak... krásně.
    Ryeowook Kim
    Ryeowook Kim

Příspěvek pro Ryeowook Kim 29/7/2018, 22:36

Musel jsem se uculit tomu, když se zmateně díval před sebe. V tu chvíli jsem si myslel, že ho snad někdo posedl, někdo kromě mě, ale já bych ho neposedl. Proč kouká tak před sebe? Asi ho posedly moje zuby, nebo já nevím. Zahihňal jsem se, ale vyhodil si ho do sedla, kdy jsem si vyskočil za něj a objal ho.
    Usmál jsem se a nechal ho, aby se opřel, kdy jsem ho jemně políbil na čelo, než zabořil hlavu do mého oblečení. Usmál jsem se a stiskl holeně, kdy se Jack rozešel vpřed.
    "Můj domek se ti bude líbit, slibuji," usmál jsem se a pohladil ho po bocíh, kdy jsem lehce zavrněl, když se ke mně tulil.
    "Víš, že se tulíš teď jako kočka, nebo spíše koťátko?" zasmál jsem se, políbil ho a hřebec šel živým krokem vpřed.
    "Není to moc daleko," pousmál jsem se, přejel s hřebcem do parku a nechal mu volné otěže, kdy jsem pohladil Seokieho po bříšku a nadechl se jeho vůně, kdy jsem přivřel oči a zabořil hlavu do jeho krku, kdy jsem ho jemně políbil a pohrál si s prstíky na jeho bříšku.

Sponsored content

Příspěvek pro Sponsored content

Similar topics

-

Právě je 21/11/2024, 12:26