pro Ryeowook Kim 28/7/2018, 22:22
Když v démonovi přeskočí tolik šťastných jisker, může ho to asi zabít. Mě to teda nezabilo, mě to posílilo, sílilo mě to více a více! Musel jsem ho cítit víc. Potřeboval jsem. Chtěl jsem, aby byl u mě co nejvíce. Vdechoval jsem jeho vůni a pohladil jej po zádech. Byl to on. Moje zlatíčko.
Očkem jsem se podíval na kočku, nejspíše ho za mnou zavedla? Kdo ví, ale každopádně... nechtěl jsem ho pustit. Ne, když jsem ho měl u sebe. Usmíval jsem se, šťastně, když to ani jinak nešlo. Můj dokonalý Minseok byl přímo u mě.
,,Ty mně taky... snažil jsem se tě najít... ale nikdo o tobě nic nevěděl... naprosto nic..." vydechl jsem a přejel rukou po jeho tváři, než jsem ho k sobě přitiskl a lehce se zahihňal, když mě pevně zmáčkl a odtáhl se ode mě jen malinko.
Jeho další úsměv a já myslel, že se naprosto rozteču. Vydechl jsem a natáhl ruku, kdy jsem ho lehce štípl do tváře a usmál se. ,,Už věříš?" zamrkal jsem a pak jemně přitiskl své rty na jeho čelo, kdy jsem mu věnoval jemný polibek a zadíval se zase do jeho očí, kdy jsem ho znovu pohladil po tvářích.
,,Nezměnil ses... i když..." odmlčel jsem se a prohlédl si ho. ,,Jsi krásnější mnohem víc... každou minutou... vteřinkou..." usmál jsem se a dal mu pusu na nos, kdy jsem projel rukou v jeho vláscích.