pro Khora 13/8/2018, 20:24
Sotva přistanu, Kael se na mě otočí ale zasekne se. Nčekal žeto bude tak rychlé a já zase chvíli netušila proč se na mě dívá tak jak se na mě dívá. Hledala jsem v tom nějaký smysl a jakmile mi sdělí o co se jedná, uvědomím si, že jsem se nezměnila zpátky...
"Hups, promiň," zasměji se a brzy na to máchnu rukou a opět se změním do podoy kterou jsem využívala pro bratrstvo. Usměji se na něj a zadívám na Xerase v kleci, které si prohlédnu. VYpadali tak mile a přesto z nich mohly vyrůst tak skvělé vražedné zbraně.
"V bratrstvu nevyužívám svou pravou podobu, je výhodnější když tě nikdo nepozná a kdybych chtěla, zakryju svou magii a dotyčný bude v háji. Hodně mi to pomáhá při misích..." zasměji se a prohlédnu si mladého společníka. No mladého, byl starší než já.
"O to přeci jde ne? Zmást protivníka," zašklebím se a dojdu až k němu, než si ho zlatýma očima změřím a uculím se na něj. Nebyl zase tak špatný společník na mise a já už teď věděla že ho vezmu sebou na víc podobných a také bojových.
"Někdy bych ráda viděla tvé schopnosti v akci," mrknu na něj, než se zadívám kolem jestli nás někdo nesleduje.