Poslouchala jsem ho a cestou dávala pozor i na své okolí. Naučila jsem se to od Balaura, vnímav všechno a všechny kolem, což vyžadovalo maximální pozornost. Sdělí mi že vbratrstvu je delší dobu než já, což bylo očekávatelné, neviděla jsem ho postoupit při tréninku, za to jsem si moc dobřepamatovala ty tři, co prošli se mnou.
"Není to trochu škoda? S vyšší pozicí příchází lepší možnosti a taky mise, ze kterých má člověk požitek," odpovím a zadívám se na mladíka v kapuci. Stále jsem netušila co si o něm mám myslet, ale když mi sdělí že rád zkouší nové věci, zasměji se.
"Jsme na tom tak nějak podobně. Co baví mě? Kromě zabíjení? Vlastně skoro nic... Ráda se bavím na účet ostatních, prostí démoni mě nudí a umím ocenit sílu a vůdcovské schopnosti. Ráda hazarduji, pouštím se do věcí které nemusím na první pohled zvládnout a... řekla jsem že mám ráda zabíjení?" zasměji se pobaveně a když se kolem nás mihne pár démonů zpozorním ale poslouchám hlas svého společníka.
"Ah, tak to jsme dva. Dostala jsem se do bratrstva také náhodou, byla jsem zvědavá na Balaurovo jméno, ale nechtěl mi ho říct dokud jsem se nezúčastnila nějakého boje v aréně a... já výzvy miluju," ušklíbnu se a jakmile vyvolá svá křídla s tím, že můžeme letět a bude to o něco ryclejší cestování. Přikývnu a chvíli se soustředím, než si na zádech vytvořím dvě velká démoní křídla, jejich blány měly krvavou barvu a na koncích byly trochu potrhané, než se vznesu do vzduchu a mávnu jimi.
"Můžeme, nemám nic proti," zasměji se a byl to lepší nápad a tak se brzy přemístíme o kus dál a nechávali jsme za sebou pěknou vzdálenost. Chvíli jsem letěla a bylo mezi námi ticho, než se zadívám na svého společníka.
"K těm vyšším pozicím... nedávno jsem byla na misi s Balaurem a měla jsem svést jednoho velmi významného démona, který měl u sebe mnoho dokumentů co jsem si musela zapamatovat, abych pravdu řekla byly to užitečné informace pro bratrstvo, občas se jeden dozví zajímavé věci," ušklíbnu se a hravě olíznu své rty.