Atreia

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Soukromá TRPG = Textová Role Play Game

2 posters

Kael - Temné bratrstvo

Admin
    Admin
    Admin

Kael - Temné bratrstvo Empty Kael - Temné bratrstvo

Příspěvek pro Admin 24/4/2018, 21:09

Kaelovi byla schválena prví část zkoušky. Následuje zkouška druhá v podobě hry s různými NPC.
    ---------------------------------------------------

Balaur přelétl pohledem šest osob, které před ním stáli. Nejnovější členové Bratrstva. V duchu přemýšlel nad tím, jak dlouho vydrží a který z nich zemře jako první. Stálo před ním pět démonů a překvapivě i jeden mladý, temný anděl, který se zúčastnil až dvou posledních kol. Cítil z něj silnou magii a zaujal ho už jen proto, že jako jediný se na jeho tváři nezračila spokojenost, ale spíše překvapenost. Jako by se na toto místo dostal zcela náhodou.
    "Následujte mě," řekne prostě a vydá se od arény pryč. Brzy byla celá skupinka znovu v ulicích Atreii a Balaur se znovu zastaví a otočí se na nové rekruty.
    "Proč jste se chtěli přidat k Bratrstvu?" položí na začátek jednoduchou otázku a všechny znovu přelétne pohledem, jako by snad něco hledal.

Naposledy upravil Admin dne 24/4/2018, 21:25, celkově upraveno 1 krát
    Kael Kuroshi
    Kael Kuroshi

Kael - Temné bratrstvo Empty Re: Kael - Temné bratrstvo

Příspěvek pro Kael Kuroshi 24/4/2018, 21:24

Balaur nás všechny přelétl pohledem a zdálo se mi, že na mě zůstal očima o chvilku déle než na všech ostatních, nakonec však jen řekl ať ho následujeme a vyrazil do ulic Atrei. Nevypadalo to, že by mířil na nějaké specifické místo, jelikož se najednou bez varování zastavil a znovu se na nás otočil s otázkou proč se chceme přidat k Bratrstvu. Nebyl jsem si úplně jistý co tím myslí, ale že jde o nějakou větší skupinu temných bytostí mi už došlo a tak jsem počkal co mu odpoví všichni ostatní. Když jsem slyšel cíle jako podmanění všech ostatních ras a vraždění lidí, měl jsem trošku v úmyslu vycouvat, ale když jsem slyšel další jak říkají, že chtějí zesílit a získat mocné spojence a artefakty, znovu mě to zaujalo a tak když se Balaur podíval na mě, řekl jsem "Chci pouze sílu... nic víc, nic míň" a podíval se mu neústupně do očí.
    Admin
    Admin
    Admin

Příspěvek pro Admin 24/4/2018, 21:31

Klasické důvody, síla, moc, postavení, podmanění, nadvláda. Ta samá ohraná písnička. Balaur celou dobu bedlivě sledoval výrazy všech, to jak mluví, co říkají, zda jsou nervózní. Neuniklo mu, že Kael vypadal, jako by odsud chtěl chvíli zmizet, ale po chvilce se uklidní a nakonec odpoví, že chce sílu, nic víc, nic míň. Bělovlasý démon pomalu přikývne, než se znovu vydá ulicemi Atreii, ale pokyne Kaelovi, aby přišel blíž.
    "Jak ses dozvěděl o Bratrstvu? Jako jediný vypadáš trochu ztracený... Co jsi zač?" zeptá se Balaur zcela klidně. S mladým temným andělem kráčeli v čele skupiny, zatímco je pět démonů následovalo. Tiše se bavili mezi sebou a nebylo těžké si všimnout, že se na Kaela dívali se záští a závistí. Viděli, jak je silný a teď měl pozornost Spectera. A přitom byl nováček stejně jako oni.
    Kael Kuroshi
    Kael Kuroshi

Příspěvek pro Kael Kuroshi 24/4/2018, 21:42

Balaur jen přikývnul, ale nic neříkal a nakonec se znovu rozejde ulicí dál. Mě si však z nějakého důvodu přivolá blíž a tak zrychlím krok a přidám se k němu. Jakmile se zeptá jak jsem se o Bratrstvu dozvěděl a dodá, že vypadám trochu ztracený je mi jasné proč si mě k sobě zavolal. Vypadal jsem podezřele a lhaním ať už sebelepším bych si určitě moc nepomohl a tak jsem mu zběžně popsal vše co se mi ten večer přihodilo a doufal, že to není nic špatného. Přeci jen, pokud jsem to správně pochopil hledají silné rekruty a já už svou sílu dokázal.
    Admin
    Admin
    Admin

Příspěvek pro Admin 24/4/2018, 21:49

Celá situace byla velmi komická, nejnadějnější rekrut přijde s tím, že se sem dostal náhodou. Balaurovi zacukají koutky, ale nakonec se pousměje a zadívá na mladíka.
    "Tvá upřímnost ti právě zachránila život," sdělí mu a zamíří do jedné z dalších úzkých postranních uliček. Skupinka pokračovala dál a bělovlasý démon si po chvilce všimne stínu, který se jim mihl nad hlavami. Nijak na něj nereagoval a ani jeden z pěti démonů si jej nevšiml. Chvilku na to někdo seskočí ze střechy a přišpendlí jednoho z démonů k zemi.
    "To jsou nováčci? Vedeš nám další odpad?" zasměje se elin a přimáčkne bezmocného démona ještě více k zemi, než se nahlas rozesměje.
    "Ragi..." povzdechne si Balaur a když se ho následně mladý elin zeptá, kdo z rekrutů je nejsilnější, Balaur bez zaváhání mávne směrem ke Kaelovi. Chtěl vidět mladíka znovu bojovat, ale zároveň doufal, že ho Rage hned neroztrhá na kusy.
    "Nezabij ho," řekne nahlas, ale nebylo poznat, na koho je tato věta mířená.
    Kael Kuroshi
    Kael Kuroshi

Příspěvek pro Kael Kuroshi 24/4/2018, 22:02

Neuniklo mi jak Balaurovi zacukali koutky a když se nakonec pousměje je mi jasné, že pravda byla tou správnou cestou což mi hned na to potvrdí.
    Pokračujeme dál noční Atreiou do malé postranní uličky, když se nad námi něco mihne, ale když si všimnu, že o tom Balaur ví, také si ho nevšímám až do doby než seskočí dolů a přistane přímo na jednom z pětice démonů, co šli za námi. Uskočím ještě o metr od něj, ale když si prohodí pár vět s Balaurem, dojde mi, že to není nepřítel a tak se znovu uvolním. Pak se ale rozhovor stočil směrem, kterým jsem si vážně nepřál aby se ubíral a vypadalo to, že se mnou bude chtít bojovat.
    Balaur ještě řekl nezabij ho, nebyl jsem si jistý na koho z nás to bylo, ale doufal jsem, že na mě. Ještě neuběhlo dost času od doby co jsem zrušil svou loutku a tak jsem ji ještě chvilku nemohl znovu vyvolat a tak jsem kolem sebe vytvořil bariéru z temné magie, začal uskakovat směrem dozadu a před sebou vyvolal asi deset Flesh Eaterů, které jsem na něj poslal.
    Admin
    Admin
    Admin

Příspěvek pro Admin 24/4/2018, 22:14

Sotva Balaur ukázal na nejsilnějšího rekruta, Rage vyrazil kupředu a v jeho očích se zračila čistá touha po krvi. Kael už však uskakoval dozadu, vyvolal svou temnou magii a několik Flesh Eaterů, po kterých se Rage ohnal drápy, které však neškodně prošly skrz. Překvapeně zamrká, když ho havrani poškrábou a znovu se je naštvaně pokusí zničit. Balaur vše pozorně sledoval a když se elin rozhodne havranům raději utéct a zaútočit přímo na mladíka, povzdechne si. Věděl, že magie by zabrala, což ale Rageovi očividně nedošlo. Dál sledoval celý boj a tiše přemýšlel, jak dlouho bude trvat, než to elinovi dojde. Až o pár hlubokých škrábanců a klovanců ho napadne použít magii a havrany zničí. Hned na to se naštvaně vrhne na mladíka, přesto však na něm bylo vidět, že se nehorázně baví.
    Kael Kuroshi
    Kael Kuroshi

Příspěvek pro Kael Kuroshi 24/4/2018, 22:22

Elin se pokusil mé havránky zničit svými drápy což se mu samozřejmě nepovedlo a utržil několik škrábanců což jsem považoval za úspěch, ale nečekal jsem, že se o to samé pokusí znovu a nechá se zranit znovu. Zdálo se, že můj protivník není moc na přemýšlení, ale spíš na rychlé a přímé útoky. Když se nakonec pokusil havranům utéct, což se mu ne úplně dařilo, já toho využil abych si vytvořil křídla a vznesl se do vzduchu. Po pár dalších utržených ranách se však ohnal nějakou magií a mé havrany do posledního zničil, přesto jsem však byl spokojený a tentokrát jsem vyvolal deset Essence Eaterů a vyletěl z úzké uličky abych měl víc prostoru pro létání a Elin méně budov kolem které by mohl využít aby se ke mě dostal. Otočil jsem se na něj a s očekáváním dalšího přímého útoku jsem ho ještě provokoval gestem ať si pro mě jde jestli to dokáže.
    Admin
    Admin
    Admin

Příspěvek pro Admin 24/4/2018, 22:32

Balaur celou situaci se zájmem pozoroval a byl připraven kdykoliv zakročit, bude-li to třeba. Kael však zatím vypadal v pořádku a Rage se... Nejspíš bavil.
    "Přestaň utíkat, ty srabe!" zařve na mladíka a když na něj pošle další havrany, ožene se po nich znovu drápy. Tentokrát je jeho útok však zničí. Hned na to začne mrštně šplhat na budovu a brzy byl na jejím vrcholu. Velmi rychle se vrhne po Kaelovi a dřív, než stačí zcela uletět chytí ho za nohu, do které mu zaryje drápy a zakousne. Rozhodně to nevypadalo, že by se chtěl pustit, spíše byl odhodlaný dostat Kaela na zem. Balaur je chvíli sledoval, než se pomocí levitace vznese do vzduchu a přistane na střeše budovy. Stále oba obezřetně sledoval a přemýšlel, kdy bude nejlepší je od sebe odtrhnout.
    Kael Kuroshi
    Kael Kuroshi

Příspěvek pro Kael Kuroshi 24/4/2018, 22:45

Čekal jsem, že na mé havránky tentokrát použije magii a znovu se bude divit proč se jim nic nestalo, ale on, jako by se před chvílí nepoučil, na ně znovu zaútočil drápy a tak můj plán nevyšel a všichni byli zničeni. Rychle vyšplhá na jednu z budov a než se od ní dostatečně vzdálím z ni na mě skočí. Už to vypadalo, že nedoskočí, ale na poslední chvíli se mi chytl za nohu a pokusil se do ní zabodnout drápy a zuby. V tom mu však zabránila bariéra z temné magie, která kopírovala povrch mého těla už od začátku souboje. V téhle pozici se však Elin téměř nemohl bránit a tak jsem zvedl druhou nohu a s plnou silou CounterForce mu dupnul do obličeje s úmyslem ho poslat k zemi a kolem sebe jsem vytvořil několik nožů z temné magie, připravený je na něj poslat, kdyby chtěl stále bojovat.
    Admin
    Admin
    Admin

Příspěvek pro Admin 24/4/2018, 22:53

Silné kopnutí přímo do obličeje pošle elina k zemi, rozplácne se na střeše budovy, ale v mžiku vyskočí na nohy a zavrčí s úmyslem na Kaela znovu skočit, vlna magie ho však znovu přešpendlí ke střeše.
    "To by stačilo," zavrčí Balaur, který stál jen kousek od Rage a na zadívá se na Kaela.
    "Dobrá práce, kluku," poznamená, než svou pozornost přesune na naštvaného elina.
    "Nepleť se do toho, kreténe! Tohle je můj boj!" zařve naštvaně elin, ale nevypadalo to, že by to staršího démona zrovna dvakrát zajímalo.
    "Spíš si běž pohrát s tím vysokým, černovlasým nováčkem... Je to špeh," zamumlá potichu Balaur, díky čemuž se Rage trochu uklidní a se sadistickým úsměvem seskočí z budovy. Chvíli na to byl zespodu slyšet křik démona.
    "Ostatní mě následujte do základny," přikáže démon, než se znovu pomocí levitace vznese do vzduchu a plnou rychlostí se vydá do základny, aniž by ho zajímalo, zda mu ostatní stíhají, nebo ne.
    Kael Kuroshi
    Kael Kuroshi

Příspěvek pro Kael Kuroshi 24/4/2018, 23:08

Když Elin vyskočil na nohy potom co jsem ho poslal k zemi připravím se na něj poslat dýky, ale to už ho Balaur okřikne, že by to stačilo a přišpendlí ho pomocí magie aby se nemohl hýbat. Pak se otočí na mě, pochválí mě a já nechám dýky zmizet. Když mezi nimi proběhl ještě další tichy rozhovor, Elin seskočil z budovy dolů a Balaur nám řekl ať ho následujeme načež vyletěl poměrně vysokou rychlostí někam pryč. Taktak jsem mu stačil a na ostatní jsem se neohlížel ani v okamžiku kdy se za námi ozval bolestný křik jednoho z démonů.

Sponsored content

Příspěvek pro Sponsored content

Právě je 25/11/2024, 01:09