Atreia

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Soukromá TRPG = Textová Role Play Game

2 posters

Ireth & Khargo

Licht
    Licht
    Admin

Ireth & Khargo - Stránka 2 Empty Re: Ireth & Khargo

Příspěvek pro Licht 22/7/2018, 16:10

Sledovala jsem jeho oči abych v nich mohla vyčíst každou pochybnost, která se tam ale neobjevila. Trochu se mi uleví a když se rozesměje s tím že mu to říká každý, pousměji se.
    "Nejspíše k tomu mají důvody a mladý opravdu jsi," odpovím s úsměvem a když pokračuje ve větě, rozhodnu se mu věnovat plnou pozornost. Měl pravdu, kdybych byla nepříátel, dávno ho zabiju a nebo bych si také počkala na vhodnější chvíli. Po téhle debatě se krátce odmlčím a zahledím na barmana. Očima prohlédnu celou místnost, než si přehodím nohu přes nohu a pohodlněji se opřu o židličku.
    "Khargo, působíš na mě jako milý mladík a tvé cíle jsou ctnostné, abych pravdu řekla, máme je stejné. Také chci ochraňovat svou rodinu, přátelé a všechny na kterých mi záleží a být mladší a naivnější, bez váhání tvou nabídku přijmu, ale teď po všech těch zkušenostech, kterými jsem si prošla v podsvětí v nebi a dokonce v Atrei, už si dávám pozor, po jak tenkém ledě vlastně kráčím," vydechnu a znovu se natáhnu pro skleničku ze které se napiji.
    "To však neznamená že mě tvůj návrh nezaujal. Pokud chceš být silnější... pak bych ti možná mohla pomoci zesílit," vydechnu svůj návrh a usměji se na Kharga co nejmileji jsem dokázala.
    Khargo
    Khargo

Příspěvek pro Khargo 22/7/2018, 16:29

Ireth se usmála a podotkla že jsem opravdu mladý... to samé udělal Fen když jsem se sním seznámil tak mě začalo docházet že je asi taky o dost let starší než já, ale zeptat jsem se neodvážil protože by to bylo značně neslušné... následně se pohodlněji opřela do židle a začala mi povídat o tom že mé důvody jsou ctnostné což mě potěšilo a dokonce mi to potvrdilo mojí myšlenku o tom že je o dost starší když mi řekla že si toho tu v podsvětí dost zažila... a dokonce v nebi? a pravděpodobně v lidském světě...
    Byl jsem rád že sdílíme stejné hodnoty...
    pak mi řekla že to co řekla neznamená že jí můj návrh nezaujal a že by mi možná mohla pomoct zesílit... a já se zaradoval protože to byla jedna z věcí co jsem potřeboval... zesílit.
    A když se usmála tak mě to až oslnilo... vypadala tak krásná že jsem to ani slovy popsat nemohl... byl to nejhezčí úsměv co jsem kdy viděl a chtěl jsem aby se tak usmívala navždy... proto jsem jí chvíli pozoroval a nemohl se odtrhnout od jejího úsměvu...
    "Rozhodně bych chtěl zesílit!" řeknu radostně " takovéhle nabídky si moc cením..." pokračoval jsem už klidně netušil jsem jak tohle skončí, ale byl jsem rád jakým směrem se to upíralo... přeci jen když zesílím tak budu moci lépe ochraňovat ty na kterých mi záleží.
    Licht
    Licht
    Admin

Příspěvek pro Licht 22/7/2018, 16:38

Když jsem mu navrhla svou nabídku, chvíli mi přišel mimo, jenom se na mě díval a tak párkrát zamrkám, než se rozpačitě zadívám někam k baru. Od pohledu nepůsobil jako špatný démon a jeho společnost byla konec konců příjemná a fajn. Bavila jsem se s nim a byla jsme ráda že mě poslouchá, stejně tak jako já jeho, přeci jenom jsem so dlouho takhlenezávazněs nikým nepopovídala. většinou každý věděl kdo jsem a choval se ke mě jinak, což mě rozčilovalo. V tuhle chvíli jsem nebyla královnou, ale zase jenom potulnou upírkou, kterou nikdo neznal.
    "Oceňuji tvůj zápal, můžu tě naučit pár triků a věcí které znám a nejednou mi v soubojích zachránily život," zasměji se a znovu zabloudím do Khargových očí.
    "Žiješ v podsvětí odjakživa?" zeptám se po chviličce, přeci jen jsem o něm chtěla vědět dřív a to byl pvní krůček k tomu, abych si získala jehp důvěru a kdo ví, třeba se mu podaří získat i tu mou a navíc, byla jsem už taková, zajímala jsem se o druhé, o ty, kteří mě něčím dokázali oslovit a neprahli jenom po síle a moci k tomu, aby ji mohl zneužít a on... on byl přesný opak. Chtěl zesílit aby mohl chránit, tak jako já.
    Khargo
    Khargo

Příspěvek pro Khargo 22/7/2018, 16:56

Ireth ocení můj západ a řekne mi že mě naučí pár triků které jí zachránili život v bojích... což se mi líbilo protože já v boji zkušený nebyl a mít někoho kdo tě učí je mnohem lepší než zkoušet na všechno přijít sám... po otázce jestli žiji v podsvětí odjakživa jsem se trochu pousmál.
    "Ano... před jednadvaceti lety mě moji rodiče stvořili z části svých duší protože nemohli získat dítě... a z nějakého důvodu jsem se zrodil v té démoní podobě ve které jsi mě viděla a proto jsem nebyl moc oblíbený mezi démony, kteří mě jen mlátili a díky tomu jsem studoval doma..." řekl jsem trochu smutně protože to nebyli zrovna vzpomínky na které bych rád vzpomínal...
    po chvilce mlčení... "Ty by jsi mi mohla taky říct něco o sobě nebo o tom jaký je to v lidském světě pokud ti to nevadí..." navrhnu s úsměvem, protože jsem byl moc zvědavý jaká je a co si v životě prožila...
    Licht
    Licht
    Admin

Příspěvek pro Licht 22/7/2018, 17:08

Na mou otázku mi odpoví, že odjakživa žije v podsvětí a že ho rodiče stvořili, což jsem opravdu nečekala a chvíli jsem si myslela že si ze mě dělá legraci, jenže... on to myslel vážně. Párkrát zmateně zamrkám, než se zadívám na skleničku se saké ale nenapiji se z ní, jenom ji začnu studovat pohledem a zamyslím se. Chtěl vědět něco o mě a já netušila jestli jedobrý nápad mu něco říkat, ale vlastně to bylo jenom fér, také jsem byla zvědavá a on mi vstřícně odpovídal, proč bych tedy nemohla já?
    "Vyrůstala jsem v lidském světě s matkou, jsem ze šlechtické rodiny, která mě nikdy neměla moc v lásce protože jsem se odmítala vdát za muže, kterého mi vybrali. Jsem čistokrevná a když jsem byla mladá, měla jsem svou vlastní havu, což se rodině nelíbilo a tak jsem v den svatby utekla. Od té doby jsem tak nějak žila ve stínech a skrývala se před matkou, která mě stopovala jako lovnou zvěř. Naučit se žít mezi lidmi nakonec nebylo tak těžké jak jsem si myslela, až tolik se od nich neliším, jen nesmrtelností a schopnostmi řekla bych. Čirou náhodou jsem se v lidském světě zamilovala do démona a jak už to tak chodí, jeho domov byl tady i když jsme spolu nějakou dobu žili v lidském světě. Nakonec musel odejít do podsvětí kvůli válce a když se dlouho nevracel, rozhodla jsem se ho jít hledat. Přestože mi podsvětí bylo neznámé, tak nějak jsem se tu naučila jednat s démony a nakonec jsem se tu usadila. Je to ale mnohem složitější, moc se mi nechce zacházet do detailů, navíc by tě nejspíše nezajímaly," zasměji se a až teď se natáhnu pro skleničku a napiji se.
    Khargo
    Khargo

Příspěvek pro Khargo 22/7/2018, 17:24

Řekla mi o svojí minulosti a já byl lehce zdrcený když jsem slyšel o tom že je zamilovaná do jednoho démona s kterým se tady v podsvětí usadila... to se dalo čekat jen mě to nenapadlo ale neztrácel jsem naději a tak jsem na sobě nedával nic najevo a jen jí poslouchal... nechtěla zacházet do detailů a jelikož jsme se teprve dneska poznali tak jsem jí ani nehodlal nutit do toho aby do nich zacházela... bylo by to nepatřičné a taky jsem jí chtěl poděkovat za nabídku co mi navrhla ohledně toho že mi pomůže zesílit.
    "No vypadá to že nejsem jediný koho rodina do něčeho nutila..." zasměju se a napiji se ze své skleničky s pitím... měla zajímavou minulost a já byl ještě víc zvědavý jaká je její minulost...
    "Neber to nijak špatně, ale když se na tebe dívám tak je pro mě poměrně těžké si představit že by jsi bojovala... ale jsi upírka takže asi budeš o dost silnější než já.." řeknu s úsměvem "Popravdě kdybych nevěděl že jsi upírka a viděl tě jen nějak z dálky tak bych si myslel že jsi křehká dívenka." pokračoval jsem s úsměvem a doufal jsem že jí tím nijak neurazím...
    Licht
    Licht
    Admin

Příspěvek pro Licht 22/7/2018, 17:59

Pousmála jsem se na něj v momentě když sdělil, ženení jediný koho rodina do něčeho nutila. Měl pravdu, byl pozorný a nic mu neuteklo. Navíc jsem sledovala každý jeho výraz a snažila se v něm číst, dělala jsem to tak už odmala, bylo pro mě poté jednoduší se v ostatních vyznat a věděla jsem na jaké témata si mám dát pozor.
    "To máš pravdu, ale nenechala jsem se od rodiny zvyklat a šla si za svým," pousměji se a když mi Khargo sdělí, že je pro něj těžké představit si, že bych bojovala, pousměji se. "Tak to nejsi první ani poslední. Hodně démonů si myslí, že jenom protože jsem pěkná tvářička, můžou si vůči mě dovolit něco víc. Jenže tak jednoduché to zase není," ušklíbnu si a vzpomenu na jednoho démona, který mě pár dní zpátky otravoval v hostinci. Doteď si ještě nejspíše léči své zlomené ruce. Do reality mě ale vrátí hlas společníka a nad jeho větou se musím hlasitě zasmát.
    "Taky jsi na mě neudělal zrovna dojem bojovníka, zvláště když sebou sekneš upřosted lesa," ušklíbnu se a hrávě na něj vypláznu jazyk. Musela jsem mu to nějak vrátit a zkrátka se mi vybavila tahle chvilka.
    Khargo
    Khargo

Příspěvek pro Khargo 22/7/2018, 18:19

Ani mě moc nepřekvapí že když mi řekne že nejsem ani první a ani poslední kdo si myslí že je jen pěkná tvářička a můžou si k ní dovolit víc... já bych jí spíš nazval nádhernou dívkou než jen pěknou tvářičkou...
    "Pff... takový démony nenávidím... který si dovolují na ženy jen kvůli tomu, že jsou slabší..." řeknu trochu znechuceně při představě že by si na Ireth někdo takhle dovoloval... "Ale zníš tak že když to na tebe už někdo zkoušel tak dostal pěkně za uši." pousměji a představím si jak tahle poměrně malá dívenka mlátí skoro dva metry vysokého démona...
    Při její další poznámce ohledně toho že já na ní taky jako bojovník moc nezapůsobil zrudnu... trochu jsem doufal že na to už zapomněla... přeci jen ještě nejsem na lidské tělo zas tak zvyklí a proto se mi občas stane že takhle sletím na zem, ale už se to pomalu zlepšuje...
    "N..no.. já vím... ještě nejsem tak moc zvyklí na svoje lidské tělo a tak je pro mě občas problém chodit po dvou..." usměji se s křečovitým úsměvem aby snad nebylo moc vidět to jak trapně se cítím... ale asi to moc nepomůže...
    Licht
    Licht
    Admin

Příspěvek pro Licht 22/7/2018, 19:32

Byl tak čitelný zvláště když jsem dokázala říci něco, co ho orzhodilo, což mi na něm přišlo hrozně legrační a tak jsem se uchechtla nad tím, že mu to stále v lidské podobě moc nejde a já tak nějak pochopila že je zvyklejší na svou démoní podobu.
    "To je v pořádku, není to nic neobvyklého. Každý má talent na něco jiného a i já dokážu spoustu věcí pokazit," pousměji se. Bylo milé když řekl že takové démony nesnáší a tak jenom přikývnu. Byla pravda že jsem si s mnoha démony poradila, ale to proto, že jsem měla výcvik a tak nějak už jsem se naučila. Navíc když vás nepřátelé podceňovali, bylo o to snažší je vyvést z míry a nakopat jim.
    "Jak to řít... umím si poradit," zasmeji se a na chvíli zavřu oči, než párkrát zamrkám a prohlédnu si tmavé vlasy mého společníka.
    "Podsvětí tě naučí to, že všude může číhat nebezpečí a tak by měl být člověk vždy připraven," šeptnu tiše a prohrábnu si dlouhé sněhové vlasy.
    Khargo
    Khargo

Příspěvek pro Khargo 22/7/2018, 21:01

Trochu se mi smála... nevěděl jsem zda je to kvůli tomu že si mě představuje jak jsem spadl nebo že poznala jak trapně se cítím... ale vzápětí mě začala uklidňovat že to není nic neobvyklého že v něčem nevynikám a že sama dokáže spoustu věcí pokazit to mě lehce uklidnilo...
    Všiml jsem si že si mě často prohlíží což bylo normální vzhledem k tomu že jsme tam byli spolu a já se nemohl vynadívat na její rubínové oči které vypadali tak krásně a mile a přesto tak nebezpečně... vůbec jsem ten pocit nechápal...
    Tiše zašeptala že podsvětí tě naučí že nebezpečí číhá na každém rohu... skoro jsem jí ani nerozuměl kvůli hluku v hospodě, ale díky tomu že jsem sledoval její rty tak jsem pochopil co mi šeptá...
    Pak si prohrábla své sněhové vlasy a já přesunul pozornost na ně... byl jsem tak zabraný jejíma očima že jsem si ani nevšiml že má tak nádherné bílé vlasy... ačkoliv jsem věděl že je to upírka tak mi připadala jako anděl... i když většina démonů je neměla ráda tak já uznával krásu jejich žen... ale na kompliment jsem ze nezmohl...
    "Takže zítra začneme trénovat ? nebo někam spěcháš ?" odpověděl jsem už s menším úsměvem úžasu, který jsem nasadil když jsem se zadíval do jejích očí...

Sponsored content

Příspěvek pro Sponsored content

Právě je 21/11/2024, 10:51