Když jsem konečně přišla k sobě, uvědomila jsem si hned dvě věci. První byla, že necítím žádnou bolest a ta druhá, že jsem stále k něčemu připoutaná. Nebyl to však strom, ale něco...Měkkého? Pootočím hlavu a všimnu si, že za mými zády seděl Nagash, měli jsme dohromady svázané ruce a seděli jsme na chladné zemi. Rozhlédnu se po tmavé místnosti, seděli jsme uprostřed jakéhosi... Kruhu? Na zemi bylo krví nakreslené nějaké kruhovité znamení a kolem nás bylo hned několik démonů. Jeden z nich byl otec, který měl na tváři krutý úšklebek. Vedle něj stál jiný démon, kterého jsem poznala. Byl to Xaphan, který byl už pár měsíců v sídle a často s otcem něco řešil.
"Nagashi?" zašeptám potichu a v mém hlase nezněla jediná emoce. Nic jsem ani necítila. Bylo mi tak nějak jedno, co se děje kolem. Až na jedno. Chtěla jsem věděl, zda je je bratr v pořádku.
"Nagashi?" zašeptám potichu a v mém hlase nezněla jediná emoce. Nic jsem ani necítila. Bylo mi tak nějak jedno, co se děje kolem. Až na jedno. Chtěla jsem věděl, zda je je bratr v pořádku.