Atreia

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Soukromá TRPG = Textová Role Play Game

2 posters

Inori & Nagash

Inori
    Inori
    Admin

Inori & Nagash - Stránka 4 Empty Re: Inori & Nagash

Příspěvek pro Inori 10/7/2018, 18:13

Když jsem konečně přišla k sobě, uvědomila jsem si hned dvě věci. První byla, že necítím žádnou bolest a ta druhá, že jsem stále k něčemu připoutaná. Nebyl to však strom, ale něco...Měkkého? Pootočím hlavu a všimnu si, že za mými zády seděl Nagash, měli jsme dohromady svázané ruce a seděli jsme na chladné zemi. Rozhlédnu se po tmavé místnosti, seděli jsme uprostřed jakéhosi... Kruhu? Na zemi bylo krví nakreslené nějaké kruhovité znamení a kolem nás bylo hned několik démonů. Jeden z nich byl otec, který měl na tváři krutý úšklebek. Vedle něj stál jiný démon, kterého jsem poznala. Byl to Xaphan, který byl už pár měsíců v sídle a často s otcem něco řešil.
    "Nagashi?" zašeptám potichu a v mém hlase nezněla jediná emoce. Nic jsem ani necítila. Bylo mi tak nějak jedno, co se děje kolem. Až na jedno. Chtěla jsem věděl, zda je je bratr v pořádku.
    Nagash
    Nagash

Příspěvek pro Nagash 10/7/2018, 18:52

Pomalu jsem se probíral a měl jsem pocit, jako by uběhlo velké množství času. Rozhlížel jsem se kolem a viděl nějaké démony, což mě překvapilo, ikdyž jsem si zatím nebyl jistý proč. Seděl jsem na zemi a opíral se o něco... co se hýbalo. Stále jsem měl spoutané ruce, ale nebyl jsem v takovém nepohodlí jako předtím. Kdy předtím... co se vlastně stalo...
    Když se mi začala projasňovat mysl, pomalu jsem začal chápat co se děje a co mi přijde zvláštní. Zajali nás přece andělé, tak proč jsme najednou byli mezi démony a pokud nás zachránili, proč jsem byl stále spoutaný. Když za sebou uslyším své jméno, otočím se a zjistím, že to o co jsem se opíral byly záda Inori, která... vypadala jako by byla mimo. Prázdný pohled a i její hlas byl bez života, proto jsem ji nepoznal ihned po hlase. Ulevilo se mi však, když jsem si všiml, že nemá žádná zranění a v tom jsem si poprvé uvědomil, že i já jsem naprosto v pořádku a nic mě nebolí. Stále to ale nevysvětlovalo, kde to jsme a co se vlastně děje. Znovu jsem se rozhlédl a když se mé oči zastavili na našem otci, zavrčel jsem. "Okamžitě nás pusť!" zařvu na něj, ale on se dál jen vítězoslavně šklebil, což ve mě vyvolávalo strach víc než cokoli jiného. Když se mi nedostalo odpovědi, znovu jsem se rozhlédl kolem a všiml si, že sedíme s Inori uprostřed magického kruhu a vedle otce stojí Xaphan, kterého si tehdy pozval aby provedl ten nechutný rituál. Chtěl jsem roztrhnout pouta, která mě svazovala, ale jakmile jsem sebou škubnul, ucítil jsem jak to škublo i s Inori a tak jsem toho zase nechal.
    "Proč se bráníš? Copak nechápeš, že až bude tenhle rituál hotový, budete něco víc, než jste teď... síla, které se žádný jiný démon nemůže rovnat" řekne otec a pak se znovu ušklíbne a dodá "a také už vás dva nikdy nic nerozdělí". Pak už jen kývl na Xaphana vedle sebe a ten začal nashromažďovat magickou energii ze sebe i ze všech přítomných démonů krom našeho otce. Začal jsem se rozhlížet kolem sebe a hledat něco co by se dalo použít k uprchnutí, ale situace se zdála beznadějná. Seděl jsem v kruhu z krve a magických kamenů, spoutaný a kolem nás bylo asi deset démonů, kteří byli sice oslabení tím, jak odevzdávali magickou energii, ale i tak jich bylo dost. A co bylo nejhorší, Inori se celou dobu ani nepohnula a jen tam nepřítomně seděla a zírala do prázdna.
    Zapojil jsem veškeré mozkové buňky, které jsem měl i ty o kterých jsem ani nevěděl, že je mám a přemýšlel jak se odtud dostat, nebo alespoň přerušit ten rituál. Stačilo by aby se jeden z nás dostal pryč z toho magického kruhu a bylo by. Vzhledem k tomu kolik magické energie bylo potřeba by se o něj nemohli pokusit okamžitě znovu a to by nám dalo nějaký čas. Když se krvavý kruh kolem nás rozzářil a obarvil do ruda magické kameny na něm, napadl mě konečně způsob jak bych se odtud snad mohl dostat. Neměl jsem moc času nad tím víc přemýšlet, nebo vymyslet něco lepšího a tak jsem se prostě převrátil i se sestrou na bok, svou paží přímo proti jednomu z magických kamenů. Jakmile jsem dopadl a ucítil teplou krev na ruce, věděl jsem, že se mi povedlo říznout o kámen a hned jsem pomocí té krve aktivoval tetování a proměnil se do své pravé podoby. Mé zápěstí se ale neuvolnila z provazu, který mi je teď silně stahoval a tak jsem ho přetnul rychlým pohybem drápu a během okamžiku jsem stál mimo magický kruh, který se právě v tu chvíli rozzářil až jsem musel odvrátit pohled a ucítil jsem v jeho středu, přesně tam kde ležela Inori silný výboj magie.
    Inori
    Inori
    Admin

Příspěvek pro Inori 10/7/2018, 19:57

Seděla jsem na studené podlaze a přestože mě už nic nebolelo, vůbec se mi nechtělo hýbat. Bráška cosi zařve a škubne s námi, nijak jsem nereagovala, ale nakonec se přeci jen zaposlouchám do slov otce. Takže chtěl udělat ten rituál a spojit nás do jednoho. Minule mě to vyděsilo, nechtěla jsem zemřít, ale teď... Mi to bylo fuk. Sledovala jsem, jak démoni shromažďují velké množství magie a jen sebou lehce cuknu, když si vzpomenu na bílou magii andělů. poté se však uklidním a zůstanu nepřítomně sedět na místě. Nagash nás však najednou převrátí na stranu, jen zamrkám a ani si neuvědomím, že vedle mě už neleží. Najednou však ucítím obrovský příliv magie, které se vlije do mého těla a zcela mě obalí. Zaslechnu ještě otcův naštvaný řev, než magie prostoupí celé mé tělo. Tentokrát to však bylo jiné, než s anděli. Necítila jsem bolest, bylo to... Příjemné, osvobozující. Zcela se tomu pocitu poddám, stejně jako magii. Najednou však ucítím bolest, ještě horší, než předtím, která trvala jen pár vteřin, které mi však přišly jako věčnost. Okamžitě vyskočím na nohy a rozhlédnu se po místnosti, v hlavě jsem měla zmatek, jedna myšlenka se mísila s druhou, stejně jako všemožné pocity. Strach, vztek, nenávist, radost... Netušila jsem, proč je ani cítím, v momentě, když se však ke mně jeden z démonů rozejde, jediný, který nevypadal unaveně a měla jsem u něj pocit, že ho znám, zavrčím a vyšlu proti němu silnou vlnu magie, která ho odhodí na druhou stranu místnosti. Rozhlédnu se a když uvidím východ, rozběhnu se k němu, cestu mi však zastoupí démoni, které však srazím k zemi a zabořím jednomu ruku do břicha. Dívala jsem se zpoza masky, jak mi démonova krev zamazala bílou srst.
    Nagash
    Nagash

Příspěvek pro Nagash 10/7/2018, 21:12

Když světlo zmizelo a magie ve vzduchu zmizela, okamžitě jsem chtěl vystřelit k Inori a utéct, ale tam kde ještě před chvílí ležela najednou stál někdo úplně jiný. Otec se vydal k té osobě, ale ta jen mávne rukou a odhodí ho vlnou magie. Nevěděl jsem kdo to je, ale ovládala silnou magii. Najednou se rozběhla směrem k východu a když jí ostatní démoni zatarasili cestu, povalila je a jednomu z nich dokonce udělala rukou díru do břicha. Okamžitě se chopím šance a vydám se za ní, jestli byla tak mocná a očividně nebyla spojencem mého otce, mohla by mi pomoci utéct a třeba i říct co se stalo s mojí sestřičkou. Proběhl jsem kolem ní, rozrazil dveře a naznačil jí, že nikdo další venku není a můžeme utéct.
    Inori
    Inori
    Admin

Příspěvek pro Inori 10/7/2018, 21:22

Cuknu sebou, když kolem mě proběhne jakýsi démon připomínající šakala. Byl dost vysoký, mnohem větší než já. Ale nezaútočil, místo toho mi něco naznačí a rozběhne se pryč. Nakloním hlavu na stranu a vydám se za ním, zatímco ještě uvolním vlnu magie za sebe, která srazí případné démony, kteří by nás nechtěli následovat. Má kopyta klapala po kamenné podlaze, ale brzy jsem byla venku z budovy a ihned zamířím do lesa. Netušila jsem, kam onen šakalí démon zmizel, nechtěla jsem jít za ním. Místo toho se vydám vlastním směrem. Do lesa, pryč od démonů, kteří mě děsili a chtěli mi ublížit. Rozběhnu se tam, aniž bych se ohlížela za sebe, nezajímalo mě, kam běžím, dokud to bylo pryč od nich. Vybavím si jen démona, který neútočil. Byl mi povědomý, ale nedokázala jsem ho nikam zařadit. Rychle zavrtím hlavou, abych ho vyhnala z mysli. Určitě by mi také dříve či později ublížil a to jsem nehodlala riskovat.
    Nagash
    Nagash

Příspěvek pro Nagash 10/7/2018, 21:37

Démonka se vydá za mnou a tak vedu cestu... Teď už jsem poznal, že jsme byli ve sklepeních pod naším sídlem a tak jsem znal cestu ven moc dobře. Byla tam tajná chodba, která nás provedla pod celým městem a za hradbami ven. Jakmile jsem byl venku, nebyl jsem si jistý kam jít... mohl jsem buď směrem k lesům, k dalšímu nejbližšímu městu a nebo do hor. Usoudil jsem, že hory budou nejlepší místo pro schování se a tak jsem běžel k nim. Po celou cestu jsem se nezastavil a až když jsem byl dost daleko a schovaný za prvními vyššími kameny jsem se otočil a... démonka za mnou neběžela. Dovolil jsem si se kousek vrátit a pohlédnout směrem k městu, ale nebylo po ní ani stopy. Byl jsem si jist, že se mnou vběhla do tunelu, takže se musela dostat ven z města aniž by ji chytili, ale musel jsem utíkat moc rychle a zmizet jí z dohledu, takže mě nemohla pak dál následovat. Netušil jsem co teď mám dělat, Inori zmizela, otec mi byl určitě v patách a moje jediné vodítko k nalezení sestry a ochrana byla teď taky pryč. Zatím jsem se rozhodl najít nějaké místo, kde bych se cítil alespoň částečně v bezpečí a budu si tam moct promyslet situaci a vymyslet co dál.

Sponsored content

Příspěvek pro Sponsored content

Právě je 21/11/2024, 11:17