Byla jsem bráškovi vděčná, že démona zaměstnává, i když jsem o něj měla velký strach. Stále jsem čekala na vhodnou příležitost, kdy se budu moci dostat k meči, nebo skočit na démona, aby nezranil brášku. Nechtěla jsem, aby se mu cokoliv stalo. Najednou se však ozve hlasitý řev, který upoutá pozornost démona a tak kolem něj proběhnu, rychle zvednu svůj meč ze země a vyrazím proti démonovi, kterého se mi podaří seknout do boku. Nejspíš si nevšiml, že jsem kolem něj proběhla. Znovu jsme na něj s bráškou útočili, ale najednou se znovu ozve hlasitý řev. Uskočím od démona a otočím se po jeho směru zrovna ve chvíli, kdy mezi stromy vletí obrovský pták, jehož peří se lesklo jako ostří čepele. Na chvíli zmrznu na místě, ale nakonec uskočím stranou a poryv větru, který ten tvor vytvořil, když velkou rychlostí prosvištěl kolem nás a srazil démona k zemi, mě odhodí ještě trochu dál.
"Pryč!" křiknu na brášku a rozběhnu se zpátky k městu. Adrenalin mi koloval žilami a běžela jsem rychleji, než kdykoliv předtím.
"Pryč!" křiknu na brášku a rozběhnu se zpátky k městu. Adrenalin mi koloval žilami a běžela jsem rychleji, než kdykoliv předtím.