pro Sherah 17/1/2018, 22:30
*Jasně, že pochybuji.. Spíš.. Jen zkoumám, zda se nemýlím..* Pomyslí si zprvu trochu ironicky, než přejde do věcnější odpovědi, ač jen k sobě samé na jeho otázku, nikoliv nahlas. Přejde to tedy mlčky. *Milénium.. Milénium...* Přimhouří oči, když mračení se v téhle podobě není dvakrát dobře podporováno. "Nechápu..!" Trochu nevychytala situaci, kdy došlo k málem neočekávané katapultaci jejího já z klobouku kamsi vpřed. Ujel jí proto i hlas v ten drobný moment. Srdce trochu zdivočelé. Pro uklidnění se, začne kontrolovat své peří a pařátky svírá klobouk pevněji. Nejspíš v něm tentokrát pár drobných stop bude. Zhoupne hlavu vpřed. "Fajn, fajn.. To mě Váš titul také ne.. Ani ta mluva.. Ale.. Nechápu.. Jak to myslíte tím miléniem? Hodně jsem sházela v... Mám mezery v určitém studiu. Ocením, pokud mi to přiblížíte." Prve ho urychleně ujišťuje, že je vše v pořádku, přidá svou trošku do mlýna a zadrhne se u celistvěji pokládané otázky co předtím utrpěla škody. Trochu nastal i problém s jejím vysvětlením, proč žádá obeznámení s označením milénia. Školu nikdy moc nemusela. Ani si teď nevzpomíná, že by na nějakou chodila. A po pravdě, nechodila. Od deseti let byla dítětem ulice. "A mladá.. Zřejmě ano." Odpoví mimoděk na jeho slova co vůbec nebyla otázkou. Vítr jí však slova vezme od zobáku. Kdo ví, zda z toho vůbec něco Thomas zaslechl. Skoro si na ten jeho klobouk zalehne, aby měl vítr co nejmenší šanci odtrhnout ji, vymrštit ji do vzduchu a sebrat to bidýlko. *Kam vůbec jde?.. Tohle určitě nevede k městu.. Spíš mi přijde, že je ta cesta směrem od města..?* Hádá zběžně. Cíl cesty má už její pozornost. V okamžik, kdy by došlo na zklidnění větru se pustí a rozletí na obhlídku po směru cesty. Určitě zprvu sklouzne blíž k zemi, než ji vítr nadnese a máváním křídel vyrazí vpřed.