Ariana si s Lukasem hrála jako opravdové štěně s puberťáckým štěnětem, ale musela jsem se smát i já. Alespoň ze začátku jsem se tomu smála na celé kolo, ale brzy jsem je nechala, ať si hrají a sama jsem se začetla do knihy, kterou jsem si přinesla. Nebylo divu, že si ani nevšimli, když jsem se zvedla a šla se trochu projít. Zrovna zahučeli do nějakého křoví, takže mě neviděli ani odcházet, ale vzhledem k tomu, že jsem zanedlouho po té uslyšela cákání vody, si toho prostě nevšimli. Bylo mi to trochu líto, na druhou stranu jsem možná byla i trochu ráda za chvilku soukromí. *Vypadali v té podobě tak šťastně a já...* Smutně jsem si prohlížela svoje ruce, když jsem šla pomaloučku dál a dál lesem. *Třeba by se mi to taky zalíbilo. Být zvíře, vlk, štěně, které nic nemusí a může si jen hrát.* Přemýšlela jsem tak nad tím, že mě zastavil až podivný pocit, který se pomalu měnil na bolest. Nechtěla jsem, aby si o mě dělali starosti a tak jsem zatla zuby a sedla si v naději, že to pomůže, ale jak jsem brzy pochopila, tohle by mi ani vzdáleně nemohlo pomoct, protože ta bolest byla kvůli tomu, jak se mi měnily kosti, svaly, šlachy, kůže... prostě všechno.
Ale netrvalo to dlouho a bolest byla zase ta tam. Najednou jsem se na svět dívala jinýma očima. Bála jsem se a nevěděla co dělat. Ale zdálo se, že moje instinkty to věděly docela dobře. Zvedla jsem se ze země v podobě černého vlka a radši se pomalu vrátila, aby mi Lukas s Arianou mohly pomoct. *Jenže..Co když mě teď nepoznají?* Radši jsem tu myšlenku rychle zahnala a pomalu se vynořila z křoví zase na mýtinku, kde se moji sourozenci bavili ve vodě.
Ale netrvalo to dlouho a bolest byla zase ta tam. Najednou jsem se na svět dívala jinýma očima. Bála jsem se a nevěděla co dělat. Ale zdálo se, že moje instinkty to věděly docela dobře. Zvedla jsem se ze země v podobě černého vlka a radši se pomalu vrátila, aby mi Lukas s Arianou mohly pomoct. *Jenže..Co když mě teď nepoznají?* Radši jsem tu myšlenku rychle zahnala a pomalu se vynořila z křoví zase na mýtinku, kde se moji sourozenci bavili ve vodě.