pro Kwan Kim 14/11/2017, 21:32
Ta dívka mi připomínala kohosi z vyprávění a ze starých legend nebo spíš, ze starých dobových obrazů? Či fotek? Možná, jen jsem se na ni podíval. Usmál se. Jo, Shannon, něco to jméno mi mělo napovědět, ale já byl asi moc mimo mísu, nebo byl absolutně nevzdělaný. Ale věřil jsem, že dívka bude velkým profíkem ve své branži. Nikoho jiného by si snad ani na tohle focení nevybrali, ne? Jak jinak, chtějí tu mít jen profíky, protože chtějí mít ty nejlepší fotky. Pohledů dívek - modelek, jsem si moc nevšímal, maximálně jsem ukazoval svůj maximální sharm a flaming charisma, kterým jsem byl nadupaný, ale jinak jsem byl klidný.
,,Mě také těší a byl bych rád, kdybychom si tykali," usmál jsem se, ale lehce sklonil hlavu, načež jsem ji pozvedl a ušklíbl se nad vyzývavým pohledem. Pohladil jsem svůj nejlepší fotoaparát a pousmál se. Jsou připraveny vydat ze sebe nejlepší fotky, hlavně tenhle.
,,Někdy ani nezáleží tolik na fotoaparátu, ale na tom, kdo jej obsluhuje... jinak... někoho mi připomínáš," usmál jsem se a prohlédl si její fotoaparát. ,,A určitě z obou dvou budou skvělé fotky," kývl jsem a lehce se protáhl v ramenou.
Podíval jsem se na vedoucího, který nám oznámil, abychom se vydali na focení. Dvě scénérie a nebudeme si tak zavážet... nebudeme si stínit. Bezva! Sundal jsem si víčko a trochu si s ním pohrál, kdy jsem se podíval krátce na dívku, ale pak se rozešel k modelkám, které znázorňovaly Austrálii. Docela málo toho měly zahalené... jen co je pravda. Nejraději bych je posednul a udělal z nich loutky, aby dělaly to, co já chci! Mírně jsem se zašklebil, podíval se na Shannon, ale udělal první fotku modelky.