Atreia

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Soukromá TRPG = Textová Role Play Game

2 posters

Pět elementů

Admin
    Admin
    Admin

Pět elementů Empty Pět elementů

Příspěvek pro Admin 21/7/2018, 13:30

Společenství sídlí v akademii, která byla postavena v Atreii již před několika staletími, přesto vypadá jako nová. Její prostory jsou opravdu obrovské, ať už se jedná o křídlo s pokoji pro studenty, rozsáhlou knihovnu, mnoho velkých tříd, kde se studenti učí ovládat magii, nebo velké nádvoří, kde se většinou zkouší nebezpečnější typy magie. Celá akademie je obehnána magickou bariérou, díky které každý místo akademie vidí starou, polorozpadlou, opuštěnou továrnu, tato bariéra zároveň působí tak, že se nikdo do této továrny nechce vydat. Skrz tuto bariéru dokáží vidět jen ti, jenž vlastní pozvánku, nebo členové akademie.
    Jednou za čas se zde objeví úkol, který budou moct splnit členové s určitou hodností a budou moci získat nejrůznější odměny.

Najdete zde také přehled členů a počet splněných misí. Čím více misí splníte, tím větší šanci máte na povýšení.

Členové: Mirys - Učedník (15 CP)

Hodnosti: Učedník (Magie + 10 Inteligence + 10)
    Novic 50CP (Magie + 20 Inteligence + 20)
    Mág 200Cp (Magie + 20 Inteligence + 20 Síla vůle + 20)
    Velmistr 500CP (Magie + 40 Inteligence + 40)
    Arcimág 1 000CP (Magie + 40 Inteligence + 40 Síla vůle + 20)

Naposledy upravil Admin dne 5/8/2018, 03:40, celkově upraveno 1 krát
    Admin
    Admin
    Admin

Pět elementů Empty Re: Pět elementů

Příspěvek pro Admin 2/8/2018, 19:05

--------------------------------------------------------------
    Úkol aktivní
    Hodnost: Učedník
    Počet osob: Neomezen
    Obtížnost: 1/5
    Odměna: 500S a 15CP
    Splnili: Mirys
    Pět elementů získalo za poslední dobu několik nových studentů a tak se Kimberly rozhodla všechny pozvat a dát jim soukromou lekci ohledně ovládání magie. Nesoustředí se na schopnosti, jako takové, ale na ovládání samotné magické energie, kterou je člověk po chvíli meditace schopen vypustit ze svého těla. Magie každého tvora má jinou barvu a toto cvičení nemá v podstatě žádné praktické využití, nehodí se na útok, ani obranu, jelikož je magie nehmotná. Pomůže vám však lépe ovládat magii jako takovou, což se podepíše i na nejrůznějších schopnostech.
    Mirys Stellae de Caelo
    Mirys Stellae de Caelo
    Admin

Příspěvek pro Mirys Stellae de Caelo 2/8/2018, 21:08

Hodnost: Učedník
    Pět elementů získalo za poslední dobu několik nových studentů a tak se Kimberly rozhodla všechny pozvat a dát jim soukromou lekci ohledně ovládání magie. Nesoustředí se na schopnosti, jako takové, ale na ovládání samotné magické energie, kterou je člověk po chvíli meditace schopen vypustit ze svého těla. Magie každého tvora má jinou barvu a toto cvičení nemá v podstatě žádné praktické využití, nehodí se na útok, ani obranu, jelikož je magie nehmotná. Pomůže vám však lépe ovládat magii jako takovou, což se podepíše i na nejrůznějších schopnostech.

Bylo to už pár měsíců, co jsem v akademii nebyla. Hlavně kvůli tomu, že pár dnů po mém přijetí jsem skončila v podsvětí a pak... Jak to jen říct? Nedokázala jsem ani vyjít z domu, natož se ukázat tam. Teď jsem se však konečně odhodlala vrátit se tam a konečně se začít učit o magii, o schopnostech - o čemkoli. Navíc to bylo lepší než sedět doma za zadku. Vešla jsem do akademie a až když jsem procházela chodbami, jsem zjistila, že vlastně nevím kudy a kam. "Jééé Ty jsi Mirys, že ano?!" Vyštěkl za mnou někdo. S trhnutím jsem se otočila za jeho hlasem a prohlédla si ho. Byl to takový hyperaktivní malý klučina s tmavými vlasy. Mohlo mu být tak sotva osmnáct.
    "Emm, ano?" Pokrčila jsem rameny, jako by mě tu snad všichni znali, ale v duchu jsem se ptala, jak to že zná mé jméno. Třeba tu všichni znají jména nových členů, co já vím?
    "No...už jsem se bál, že se tu neukážeš. Po složení zkoušky  to vypadalo, žes to vzdala. A no moc jsi u nás nepobyla." Zaculil se snad až dětským úsměvem. Jenže to co říkal mě donutilo vzpomenout si na to, proč jsem tu nebyla. Zachvěla jsem se a otočila se k němu zády.
    "Neměla jsem čas." Odsekla jsem a s tím jsem vyšla zase dál chodbou. Nechtěla jsem se o tom bavit, natož poslouchat, jak jsem to vzdala. *Tse! Nic neví, ale soudil by mě!* Ano, byla jsem rozmrzelá a neuvažovalo mi to úplně jasně. Nemohl za to, nevěděl, co se stalo. Ale přesto mě jeho slova jaksi zasáhla. Ale zamítla jsem si slzy, pláč tady... Nevím proč, ale asi bych si to pak neodpustila. Navíc jsem je nehodlala vysvětlovat, už ne. Už jsem se k tomu nechtěla vracet. A abych mu rychle zmizela z očí, otevřela jsme první dveře a zmizela za nimi. Jen co jsem je za sebou zavřela upřelo se na mě několik párů očí zmatených učňů (nejspíš) a také ty Kimberliny. "Já..omlouvám se, nevěděla jsem, že tu jste." Vyhrkla jsem najednou a už se otáčela ke dveřím, když mě Kimberly zastavila.
    "To je v pořádku, prosím, připoj se k nám. Učím pár nových členů lépe ovládat svou magii. Myslím, že i tobě bude tohle cvičení k užitku." Usmála se na mě mile a já, protože jsem stejně nevěděla, kam jinam bych tady šla, tak jsem vděčně přikývla.
    Usadila jsem se do tureckého sedu jako ostatní a vyslechla si pár rad od Kimberly. Zavřela jsem oči a snažila se meditovat, což bylo nezbytné k uvolnění magické energie, čehož jsme chtěli dosáhnout. Uvolnila jsem se, zhluboka se nadechla čerstvého vzduchu, který do místnosti přivál vánek zvenčí a zaměřila se na svou magii. Bylo těžké se od všeho oprostit a soustředit se jen na magii jako takovou. Tedy pro mě, ostatním zjevně dělalo potíže něco jiného. Kimberly mezi námi chodila a ostýchavě nám dávala rady, jak pokračovat. Sice radila každému zvlášť, ale já jejím radám naslouchala i když nebyli určené mně. Znovu jsem se zhluboka nadechla a ponořila se do magie, jako jsem to už párkrát udělala. Nechala jsem se prostoupit magií a cítila jsem, jako by mi najednou pulzovala žilami místo krve. Byla chladná i horká, uklidňující a zároveň znepokojující. Byl to živel sám o sobě, živoucí věc, energie. Nechala jsem ji, aby mě zaplavila, až bylo mé tělo příliš malé, takže ze mě vytryskla ven v podobě tyrkysové záře. Byla to jen energie, která nemohla nikomu ublížit, což byla další věc, která mě uklidňovala. Nechala jsem ji tedy proudit kolem ostatních a dál jsem se na ni soustředila. Už ani nevím jak dlouho. Ale bylo mi to jedno. Hrála jsem si s ní, tvarovala jí, dávala ji podoby... Bylo to uklidňující, jenže pak jsem na sobě pocítila první pohled. To už tak příjemný pocit nebyl. A stupňovalo se to. Nakonec jsme se přestala soustředit, magie se kolem mě rozplynula a když jsem otevřela oči, zjistila jsem, že se na mě zase všichni dívají. I Kimberly vypadala docela překvapeně. Naprázdno jsem polkla a zvedla se. "Děkuji za lekci." Poděkovala jsem Kimberly a věnovala jí trochu nervozní úsměv, než jsem s rozloučením zmizela z místnosti. Většinou nebývám stydlivá, ale tohle... Mi bylo nepříjemné - a to nás tam bylo jen pár. No, kdo ví, třeba příště najdu někoho, kdo mě bude učit někde osamotě.
    //Uznáno//
    Admin
    Admin
    Admin

Příspěvek pro Admin 4/8/2018, 10:56

Úkol aktivní
    Hodnost: jakákoliv
    Arthur moc dobře ví, že nejlepší způsob, jak někoho něco naučit, je formou hry. Vytvořil tedy pro každého člena malý "míček," který však rozhodně není obyčejný. Pokud jej napustíte magií, můžete jej ovládat a volně s ním pohybovat pouze pomocí vůle. Svolá členy společenství, které následně rozdělí na dva týmy a dá jim pár minut, aby se s míčky naučili zacházet i ti, kteří s magií nemají tolik zkušeností. Následně míčky namočí v barvě a začne bitva, kdy se každý tým snaží zasáhnout členy opačného týmu a vyřadit je tak ze hry!
    Admin
    Admin
    Admin

Příspěvek pro Admin 9/8/2018, 13:52

Úkol aktivní
    Hodnost: jakákoliv
    Počet osob: 1
    Obtížnost: 2/5
    Odměna: 500S a 20CP
    Velmistr Bryan našel v lese starý, polorozpadlý chrám, který by mohl skrývat mnohá tajemství, ale i nebezpečí. Rozhodl se ho prozkoumat, chtěl jít sám, ale Arthur jej donutil, aby sebou vzal dalšího člena společenství, aby se od něj mohl učit. Bryan z toho nadšený není, ale poslechnout musí.

Sponsored content

Příspěvek pro Sponsored content

Právě je 24/11/2024, 07:39