pro Balaur 16/7/2018, 13:59
Odpoví, že je to zkušenost, kterou si prošel skoro každý, což... Byla pravda. Démoni u rodičů nezůstávali moc dlouho, jakmile dospěli.. Museli se naučit postarat sami o sebe. Jen přikývnu a už k tomuto tématu nic neříkám. Zavrtím hlavou, když se mě zeptá, jestli mi nebude vadit jeho démonická a poté se koutkem oka zadívám na velkého vlka. Neuniklo mi, že stále zakopával, muselo pro něj být divné najednou chodit po dvou.
"Víš že ale v lidském světě v této formě chodit nemůžeš," řeknu mu, bylo by pro něj lepší, kdyby si začal zvykat, ale představa, jak v hloučku obyčejných lidí nadává na 'pitomé lidské tělo, které neumí ovládat' byla opravdu velmi vtipná.
"Opravdu vypadáš jako Xeras..." zamumlám a sleduji, jak pobíhá kolem, než srovná krok se mnou a zatváří se kysele. Netušil jsem, jestli kvůli mojí poznámky nebo něčemu jinému.
"Musím ale uznat, že chození po čtyřech má něco do sebe... Přijde mi, že se vždycky méně unavím," řeknu zamyšleně a poté se raději znovu otočím na cestu. Přeci jen jsem doteď víc sledoval Kharga a nechtěl jsem zabloudit.