pro Darren. 24/2/2018, 18:24
Proklusali jsme městem, loukou a pak nás generál hnal pořádným tempem lesem, který rozhodně neměl nejlepší terén pro běh, takže jsme byli všichni brzy vyřízení. Bylo to jiné, než když jsme běhali kolečka na nádvoří. Tady byla sice měkčí půda, ale za to tu byli překážky, které jsme museli překonat - vyhýbat se stromům i větvím, přeskakovat spadlé kmeny, nespadnout do nějaké díry, nezakopnout o kořeny... Konečně generál zpomalil až zastavil. Byl zpocený, ale rozhodně ne tolik zadýchaný jako mi ostatní. Teď už bylo všem jedno, kde jsem já. Hlavně že byli minimálně na dva metry od Fen'lina. Ihned nám dal rozkaz připravit se na boj - takže ani chvilka odpočinku, jak jinak. Zhluboka jsem se nadechl. Byl jsem na tom o trochu lépe než ostatní díky tomu, že jsem dřel víc než oni. Ale křídla přivázaná k tělu mi moc nepomáhala. Vytáhl jsem svůj meč, který jsem si dnes málem zapomněl a rozhlédl se. Slova generála mi rozhodně nedávala smysl. Tedy než jsem si uvědomil, jaké potvory by tu mohly být. Takže o to mu jde. A já nemohl létat. Budu mít velké štěstí, jestli nenarazíme na opravdu smrtící potvoru. Bylo nás sice patnáct, ale jediný já nemohl uhnout tak, že bych vzlétl. Naštvaně jsem zavrčel jen co Fen'lin zmizel a snažil jsem se pořádně připravit. Ostatní začali zmatkovat a pár jich i začalo panikařit, že tu chcípnou. No - bylo to dost možný. A to se mi jen potvrdilo, když se generál vrátil a prohlásil, že se máme bavit a zkusit nechcípnout. Ale to už se k nám lesem hnal běsnící Warg. Další slova generála bych ani nevnímal, kdyby neříkal, že ten, kdo zdrhne bude mít co dočinění s ním. Zaúpěl jsem očekávanou bolestí, protože se Warg vrhl hned na mě, zatímco ostatní se mu vyhnuli tím, že vzlétli a rozhodli se použít mě jako návnadu, aby mohli zaútočit ze vzduchu. Nenáviděl jsem auriny! Zapřel jsem se proti Wargovi a nastavil mu meč, ale on ho ani nevnímal a na poslední chvíli se mu vyhnul hlavou aby mě pomocí ní udeřil ze strany a odhodil. Což se mu i povedlo. Ale já toho využil a udeřil jsem ho svým ocasem, když jsem odlétal. Jenže jsem na jedovatém bodci měl stále kovový kryt. Což mi došlo až tehdy, když mě zastavil strom a já měl pocit, že se mi snad křídla zlomila vejpůl, protože jsem s nimi nemohl uhnout - měl jsem je přivázané k tělu. A Fen'lin to věděl. Nenáviděl jsme toho parchanta! Ale na to teď nebyl čas. Rychle jsme se posbíral a snažil se nevnímat bolest, zatímco ostatní se do té potvory pustili. Rozhodně radši bojovali s ní než s Fen'linem.