5 posters
Herní Místnost
Guest- Anonymní
- Post n°76
Re: Herní Místnost
Upřímně se Ezekiel málem posral, když si všiml, že štít praskl, očividně byl dobrý nápad snížit svou tělesnou teplotu, tak jak to jen šlo, popáleniny Ezekiel vyléčí, moc tmy a stínů tam není, ale pro takové malé zranění mu postačí jeho vlastní stín. Prostě spálená pírka a ruce ignoruje, není to nic, co by nezvládl a nepřekonal. Nyní uvolní nohu mrtvého démona, kterému svázal jednu nohu bičem a prohlédne si své ruce, které na tom byli nejhůř, ale nyní už jsou na tom lépe a postupně se to lepší, sice by Ezekiel uvítal trochu magické energie, ale má pocit že to ještě vydrží. Párkrát bičem švihne o zem a pak se rozhlédne okolo sebe, chce zjistit, jak si daří ostatní. „Tady si někdo dělá prdel, už jsem si myslel, že bude klid.“ Poví a nakráčí to přímo k Mirys. Chtěl Mirys položit otázku zda je v pořádku, když v tom ho doslova paralyzuje strach, který cítí až moc dobře a silně, jakoby mu někdo do srdce zasel největší strach, jaký dokáže, protože nikdy Ezekiel necítil takový strach. Těžce se mu dýchá, nemá daleko k panice, která pomalu ale jistě přicházela a prokazovala se rychleným dýcháním, ale nakonec to ustalo a Ezekiel své dýchání se zavřenými oči zpomalí. V tom exploduje chrám a Ezekiel neustojí tlakovou vlnu a mrští to s ním trochu stranou, ale rychle to vybere pomocí křídel a zase přistane, ovšem snaží se dostat k Mirys, sice by to někomu přišlo divné, že by se chtěl držet u ní, ale ze všech lidí tu jí zná nejlépe. Když se podívá k místu, kde před okamžikem ještě stál chrám tak si svůj meč v podobě biče opět připevní k pasu, protože ten mu je k hovnu. Neví co teď dělat, ovšem žádost toho démona se mu nelíbí, Ezekiel i tak začne pomalu couvat. „Uhm rád bych si klekl, ale mám bolavá kolena, šlo by to bez kleknutí?“
Kael Kuroshi- Posts : 313
- Post n°77
Když jsme se postarali o posledního z trojice démonů, uslyšel jsem jak Fen'lin vykřikl "Ze mě děláš prdel?!" a hned na to jsem ucítil obrovský výboj magické energie a zanikající život Akky. Když se pomalu vydám směrem k Fen'linovi a myslím si, že je to za námi, ucítím novou magickou energii a mnohem silnější než jakou jsem kdy cítil. Magická energie však nebyla to jediné co jsem cítil, bylo tu ještě něco, nepříjemného... byl to strach a stále sílil. Jelikož jsem nebyl zvyklý na cítění jakékoli emoce, účinek strachu byl o to silnější a proto jsem jen s vyvalenýma očima a roztřeseným tělem dopadl na kolena a objal si hrudník. Můj dech byl zrychlený, ale srdce skoro jako by se zastavilo a celé tělo mi pokryl studený pot. Poslední pohyb, kterého bylo moje strachem téměř paralyzované tělo schopno bylo posunutí jedné ruky směrem ke krku, ze kterého jsem si strhnul amulet a vší silou své uvolněné magické energie bojoval proti vlivu démona na mou mysl. Poté jsem se znovu postavil a pomalými kroky se vydal směrem k démonovi, aniž bych věděl co vlastně udělám pokud se k němu vůbec dostanu.
Balaur- Admin
- Post n°78
Můj oštěp projde tělem Akky jak nic a Elias si vezme její duši. Zadívám se na něj, odfrknu si a nadechnu se, abych mu začala nadávat, co to bylo, že mě vyděsil a ať už to nedělá. Jenže místo toho jen zalapám po dechu, když ucítím obrovské množství magické moci a hned na to obrovský, nepopsatelný strach. Zůstanu paralyzovaně stát na místě a přeběhne mi mráz po zádech, než se oklepu a otočím zrovna ve chvíli, kdy chrám exploduje. Rozběhnu se ke Kaelovi, který byl jen kousek ode mě, paralyzován strachem a roztáhnu křídla, aby ho létající trosky nezasáhly. Pár mi jich narazí do zad, ale jinak většina dopadne okolo nás. Hned na to ucítím velké množství magie od samotného Kaela, když si strhne amulet z krku a jako smyslů zbavený se vydá k démonovi.
"Kaeli?" oslovím ho a položím mu ruku na rameno, okamžitě ucítím příliv energie, která se nevlila do mého těla, ale spíše na mě útočila, a tak ucuknu, než mu dám pořádný pohlavek, aby se vzpamatoval. Znal jsem své limity a zatímco jsem věděl, že o Akku se dokáži postarat, u tohoto démona... Jsem věděl, že to sám nezvládnu a že budeme muset spolupracovat.
"Kaeli?" oslovím ho a položím mu ruku na rameno, okamžitě ucítím příliv energie, která se nevlila do mého těla, ale spíše na mě útočila, a tak ucuknu, než mu dám pořádný pohlavek, aby se vzpamatoval. Znal jsem své limity a zatímco jsem věděl, že o Akku se dokáži postarat, u tohoto démona... Jsem věděl, že to sám nezvládnu a že budeme muset spolupracovat.
Elias- Admin
- Post n°79
Fen'linového pohledu, kterým ho chtěl jisto jistě zjebat, si rozhodně všiml a už se chtěl ohradit něčím ve smyslu, že si nemohl pomoct... ale nakonec se rozhodne nic neříkat, když to samé udělá jeho společník. Možná by k tomu něco dodal, kdyby se z chrámu nevznesla obrovská magická vlna, která místo toho aby odezněla, spíše zesílila. Na malý moment se v Eliasových očích odrazil strach, při kterém si vybavil situaci v podvsětí, kde ho skrz na skrz prostříleli magickým vybavením aby ho mogli ulovit. V tu chvíli se cítil stejně bezmocně jako tehdy a dokonce na chvíli přestal dýchat. Byla to jediná vzpomínka, ke které ten pocit dokázal přirovat a nebyla zrovna příjemná. Jeho tělo bylo paralyzováno strachem a ještě nějakou chvíli se nepohnul, zatímco jeho společníci už to tak nějak přešli. Když chrám explodoval a sutiny z něj se rozletěly do okolí, pár z nich trefilo i Eliase a jeden silnější ho dokonce trefil přímo do lebky, kde mu udělal větší povrchovou rýhu snad přes celou vrchní část tlamy, ostatní se jej sotva dotkly, ale prach ze sutin ho na chvíli oslepil a tak netušil co se děje. Pocit strachu za chvíli odezněl a jak se prach kolem ustálil, zahlédl Kaela, který si strhl přívěsek z krku a rozešel se k tomu démonovi. Chvíli na to jenom hleděl, než ho další várka magické moci doslova uzemnila. Nečekal to a tak se mu doslova podlomily nohy a chvíli trvalo než tuhle druhou mentální facku přešel. Problém byl, že působení magie nepřestávalo, až najednou.... Sotva zvedl hlavu, zahlédl Kaela, který se pod Fen'liho pohlavkem zapotácel, div u toho nespadl na zem a tak nějak zapřel všechny svaly v těle, až se konečně rozpohyboval a trochu si na tu tíhu magické moci navykl. To je něco co přesně hledá! Takové obrovsé množství magické moci! Chtěl ji! Tak moc ji chtěl, že mu to bylo vidět na očích! Lehce rozkročil nohy a hlasitě zavrčel, než je oba dva probodl rudýma žhnoucíma očima a vztekle pohodil ocasem, kterým praštil do země, až se roztříštila. Byl příliš zaujatý Kaelovou mocí, na to, aby se krotil nebo snad dokonce hlídal.
Mirys Stellae de Caelo- Admin
- Post n°80
Podařilo se nám zabít toho démona a jak jsem brzy zjistila, podařilo se nám zabít všechny. Až teď, když jsem si na chvilku oddechla, jsem obnovila pro jistotu Ezekielovi štít. Přeci jen pořád jsme byli tady... Bůh ví kde. Theia se proletěla někam dál, když už bylo po všem. Tedy... No nebylo, jak se brzy ukázalo. Začalo to tím, že byla ve vzduchu cítit ještě silnější magie, než kterou kdo z nás kdy cítil. Byla tak ochromující, že se pomalu měnila a přetvářela na strach, který nám všem zasévala do mysli, jak jsem mohla vidět. Tedy takhle jsem to cítila. Strach a nic jiného. Jako bych zkameněla a nemohla se pohnout, krom otočení hlavy, ale zdálo se, že u ostatních to bylo nejspíš ještě o něco horší než jak jsem to vnímala já. Vlastně jsem strachu byla vystavená 8 let. Nutili mě ho překonávat. Ale tohle bylo něco jiného. Byl to strach a já vlastně ani nevěděla z čeho. Dokud chrám neexplodoval a neukázal se asi třímetrový démon. Donutila jsem se konečně k pohybu a pokusila se o stejnou vlnu štítu, jako proti vzduchovým vlnám, která nás tentokrát ochránila alespoň před padajícím kusy bývalého chrámu, ze kterého nyní nezbylo více než trosky. Ale s tím konečně zmizel strach vyvolaný mocnou magií toho démona. *Zdá se, že tu ještě nejsme hotoví a že nebudu schopná splnit úkol, který jsem si zadala.* Připustila jsem si v myšlenkách s pohledem upnutým k Fenovi a Kaelovi. Následně jsem pohledem přelétla Ezekiela a nakonec i Eliase. Všichni vypadali odhodlaně to tu dokončit. Tedy až na Eliase, který najednou hladově sledoval Kaela. Chvíli jsem nechápala proč, nejspíš jsem byla stále ochromená magickou mocí, že jsem si neuvědomila, že se změnila. Teď vycházela přímo z Kaela. Netrvalo mi moc dlouho domyslet si, proč se na něj Elias tak dívá. Jenže teď jsme měli řešit jiný a řekla bych i větší problém než Eliase a jeho touhu po...po Kaelovi? Proto jsem mu také zastoupila cestu i výhled. "Zapomeň na to! To, že nám tu moc nepomáháš mě už začíná štvát! Jo - ochránil jsi Fena v těch zasraných chodbách, ale co jsme z nich vylezli, děláš naprostý kulový! Buď nám pomoz, nebo se nepleť a neotravuj!" Zavrčela jsem mu přímo do obličeje, ale stejně nás všechny - tedy teď už kromě Eliase, obalila další a další vrstvou štítu a stále jsem je zesilovala. To rozhodně budeme potřebovat, pokud se máme postavit tomu novýmu hajzlovi, který se doteď schovával. a Jestli teď půjde proti Kaelovi ještě Elias... No bohové nám pomáhejte.
Admin- Admin
- Post n°81
Nikdo před ním nepoklekl a Ezekiel si ještě dovolil se vymlouvat. Bylo jasně vidět, že to démona naštvalo a ještě víc to, když s ním tito mravenci před ním chtěli bojovat. Zavrčí, než se vrhne k Eliasovi, kterého od pohledu považoval za největší hrozbu. Ve vteřině byl u něj, kdyby ho viděl obyčejný člověk, myslel by si, že se teleportoval, ti bystřejší však viděli, že se k Eliasovi dostal několika málo skoky, než ho prudce udeří drápy ze strany do lebky. Do své rány dal hodně síly i magie a tak nebylo divu, že štít praskl a Elias přepadl na bok k zemi. Démon moc dobře cítil štít a věděl, čí je, proto se jeho pohled ihned otočí na Mirys. I když se pokusila dostat od něj pryč, nenechal ji a místo toho jí prudce udeří do břicha. Znovu narazil na štít, který byl kolem ní mnohem silnější a tak nepraskl, démon však využije vlastní magii k tomu, aby ho oslabil, narušil. Poté i svou magii vpustí do Mirys, aby její schopnosti byly nestabilní a nemohla je použít. Než však stihne udělat cokoliv dalšího, ostatní se na něj vrhnou. Bránil se svou magickou mocí i obrovskou silou, jeho kůže byla jako brnění a i když ho někdo zranil, nevypadalo to, že by ho to nějak štvalo.
Guest- Anonymní
- Post n°82
Pozoruje nového démona a uvažuje nad tím, jaká strategie by proti němu mohla být nejlepší, Ezekiel předpokládal, že bude pomalejší, ovšem to nebyla tak úplně pravda. To se totiž potvrdilo v momentě, kdy se démon objevil u Eliase, Ezekiel to nechápal. Démon mu takřka zmizel ze zorného pole a než ho Ezekiel znovu zahlédl při rozhlížení tak démon sejmul Eliase, byl tak rychlej, že tomu Ezekiel nerozumí. „Teleportace?“ Zeptá se nahlas sám sebe, ovšem kdyby mu něco odpověděl, nestěžoval by si. Ovšem rychlost pohybu toho démona je problém, poslední kapka přijde v moment, kdy zaútočí na Mirys, Ezekiel tedy sebere většinu své magie, která mu zůstala a dlaněmi udeří do země a veškeré okolo zamrazí v kluzkou podlahu a poměrně tlustou aby to uneslo i váhu toho démona. Doufá, že mu to bude klouzat, pak se zasoustředí na nohy každého ze svých spojenců a doslova jim vytvoří na nohou něco jako brusle, doufá, že s tím nebudou mít problém, ale potřebuje nějak omezit možnost pohybu démona. Ovšem dost to Ezekiela vyčerpá, další ledovou magii si už nemůže dovolit používat a to aby měl ještě dost k tomu, aby se mohl léčit, nikdo neví, kdy si démon vybere za cíl i Ezekiela. Nyní si vytáhne zlaté pouta, která si nasadí. Zlatý řetěz, který je spojuje, zmizí a pouta pokryjí celé jeho předloktí, jako dokonalé chrániče, protože jsou nerozbitná, jedná se o Azaelova pouta. Poté si vytáhne meč v podobě biče a ten zformuje zase do formy meče a zadívá se pozorně na démona, potřebuje najít nějakou jeho slabinu, ale to nenajde jen tak. Rozhodně nechce slepě útočit a tak potřebuje vymyslet nějakou strategii, i když stále nějakou svou části doufá, že někdo vymyslí něco místo něj, nestojí ale na místě, bruslí různě kolem démona aby si ho mohl pořádně prohlédnout a vyhledat na něm jeho slabinu.
- Post n°83
Udělal jsem sotva pár kroků směrem k démonovi když se ozve hlas volající mé jméno, zněl však jakoby z obrovské dálky a když se mě někdo dotkne na rameni, vůbec to nevnímám, myslím jen na to jak porazit démona přede mnou a zachránit ostatní i za cenu vlastního života. Když mi však dá Fen'lin pohlavek, který mě málem srazí na zem zavrávorám a rozhlédnu se kolem sebe. Všude kolem jsou sutiny a na místě kde jsem ještě před chvílí klečel je malý kruh, na kterém není ani kamínek. Podívám se na Fen'lina, který byl nejblíž a usoudím, že to on mě před nimi ochránil "Díky a... díky, potřeboval jsem to, jen se příště drž ještě o něco víc zpátky. Myslel sem, že mi snad uletí hlava" pak se podívám směrem k Eliasovi, který zavrčí a upře svůj pohled na... na mě?
Nestihnu ani pořádně popřemýšlet o tom co to vlastně znamená když mezi mě a Eliase vstoupí Mirys a začne po něm cosi řvát. V dalším momentu si uvědomím, že jí vlastně pořádně nerozumím a tak ještě trochu zatřepu hlavou abych se vzpamatoval po té ráně od Fen'lina. Když už to vypadá, že se po ní Elias vrhne, nebo spíš přímo na mě ať už před ním Mirys stojí nebo ne, objeví se vedle něj démon skoro jako by se teleportoval, ale podle mihnutí, které jsem stihl taktak zaregistrovat usoudím, že to byl jen obyčejný rychlý pohyb a jedinou ranou prorazí štít kolem něj a pošle ho k zemi, načež se ještě otočí k Mirys a druhou ranou narazí na její štít, který tentokrát vydrží. Nemyslel jsem si, ale že vydrží těch ran o něco víc a tak zhmotním své křídlo a s jeho pomocí jedním skokem přiletím až k Mirys, kterou chytím přesně v momentu kdy magie démona prorazila její štít a pronikla do jejího těla a hnáni silou mého odrazu oba letíme ještě kousek dál, kde Mirys znovu postavím na zem a zavrávorám jak najednou stojím na ledu a místo bot mám něco jako brusle. Zasoustředím se na svou magickou energii a vezmu z ní tak velkou část jaké jsem schopen a vyvolám s ní pouhé dva Flesh Eatery, kteří nabití množstvím energie lehounce září. S tím kolik magické energie obsahují by je neměla zničit žádná magie až na tu úplně nejsilnější a dám jim jen jediný povel. Přineste mi ještě bijící srdce toho zmrda. Spolu se strachem, který mě donutil cítit se vrátily vzpomínky i na ostatní emoce a pozůstatek hněvu ve mě stále hořel. Havrani se nejvyšší možnou rychlostí rozletí přímo k démonovi a začnou kolem něj kroužit. Jejich schopnost procházet fyzickou obranou jim dovolí proletět skrze jeho tlustou démoní kůži i maso pod ní a zaútočit na orgány přímo.
I přes obrovské množství magické energie, které jsem právě použil jsem začínal cítit jak se další a další hromadí v mém těle a vůbec mi to nebylo příjemné.
Nestihnu ani pořádně popřemýšlet o tom co to vlastně znamená když mezi mě a Eliase vstoupí Mirys a začne po něm cosi řvát. V dalším momentu si uvědomím, že jí vlastně pořádně nerozumím a tak ještě trochu zatřepu hlavou abych se vzpamatoval po té ráně od Fen'lina. Když už to vypadá, že se po ní Elias vrhne, nebo spíš přímo na mě ať už před ním Mirys stojí nebo ne, objeví se vedle něj démon skoro jako by se teleportoval, ale podle mihnutí, které jsem stihl taktak zaregistrovat usoudím, že to byl jen obyčejný rychlý pohyb a jedinou ranou prorazí štít kolem něj a pošle ho k zemi, načež se ještě otočí k Mirys a druhou ranou narazí na její štít, který tentokrát vydrží. Nemyslel jsem si, ale že vydrží těch ran o něco víc a tak zhmotním své křídlo a s jeho pomocí jedním skokem přiletím až k Mirys, kterou chytím přesně v momentu kdy magie démona prorazila její štít a pronikla do jejího těla a hnáni silou mého odrazu oba letíme ještě kousek dál, kde Mirys znovu postavím na zem a zavrávorám jak najednou stojím na ledu a místo bot mám něco jako brusle. Zasoustředím se na svou magickou energii a vezmu z ní tak velkou část jaké jsem schopen a vyvolám s ní pouhé dva Flesh Eatery, kteří nabití množstvím energie lehounce září. S tím kolik magické energie obsahují by je neměla zničit žádná magie až na tu úplně nejsilnější a dám jim jen jediný povel. Přineste mi ještě bijící srdce toho zmrda. Spolu se strachem, který mě donutil cítit se vrátily vzpomínky i na ostatní emoce a pozůstatek hněvu ve mě stále hořel. Havrani se nejvyšší možnou rychlostí rozletí přímo k démonovi a začnou kolem něj kroužit. Jejich schopnost procházet fyzickou obranou jim dovolí proletět skrze jeho tlustou démoní kůži i maso pod ní a zaútočit na orgány přímo.
I přes obrovské množství magické energie, které jsem právě použil jsem začínal cítit jak se další a další hromadí v mém těle a vůbec mi to nebylo příjemné.
Balaur- Admin
- Post n°84
Po mojí ráně Kael zavrávorá a konečně se probere, poděkuje mi s tím, že se mám příště víc krotit, jen přikývnu s pohledem upřeným na Eliase. Vrčel a díval se na Kaela, jako by ho chtěl zabít. Mirys se mu sice postaví do cesty, ale věděl jsem, že na to dbát nebude.
"Mirys! Uhni mu!" zařvu na ni a rozběhnu se k nim. Hned na to však prudce zabrzdím, když si všimnu démona, který se jakoby objevil těsně vedle nich a s obrovskou silou pošle Eliase k zemi, než zaútočí na Mirys. Se zavrčením se proti němu rozběhnu a i když se mi najedenou objeví na nohách brusle, nevšímám si toho a pokračuji dál. Po boku dvou Kaelových havranů se pustím do démona. Snažil jsem se mu zasadit jakoukoliv ránu, spoutat ho pomocí drátů, paralyzovat pomocí elektřiny. Cokoliv, ale přišlo mi, jako bych byl jen otravnou mouchou, která kolem něj poletuje. Věděl jsem, že v této situaci se opravdu nesmím držet zpátky a budeme muset spolupracovat, aby jsme tohle vůbec přežili.
"Eliasi! Hodláš se na zemi válet dlouho?! Hodila by se pomoc!" zavolám na něj a omotám démona obrovským počtem drátů, které byly připevněné k zemi. Na chvíli jsem mu znemožnil pohyb, ale kdoví, jak dlouho to vydrží...
"Mirys! Uhni mu!" zařvu na ni a rozběhnu se k nim. Hned na to však prudce zabrzdím, když si všimnu démona, který se jakoby objevil těsně vedle nich a s obrovskou silou pošle Eliase k zemi, než zaútočí na Mirys. Se zavrčením se proti němu rozběhnu a i když se mi najedenou objeví na nohách brusle, nevšímám si toho a pokračuji dál. Po boku dvou Kaelových havranů se pustím do démona. Snažil jsem se mu zasadit jakoukoliv ránu, spoutat ho pomocí drátů, paralyzovat pomocí elektřiny. Cokoliv, ale přišlo mi, jako bych byl jen otravnou mouchou, která kolem něj poletuje. Věděl jsem, že v této situaci se opravdu nesmím držet zpátky a budeme muset spolupracovat, aby jsme tohle vůbec přežili.
"Eliasi! Hodláš se na zemi válet dlouho?! Hodila by se pomoc!" zavolám na něj a omotám démona obrovským počtem drátů, které byly připevněné k zemi. Na chvíli jsem mu znemožnil pohyb, ale kdoví, jak dlouho to vydrží...
Elias- Admin
- Post n°85
Elias byl chvíli naprosto mimo a jediné co ho zajímalo byla Kaelova duše. Nesla právě teď tolik energie kterou potřeboval a popravdě by mu hodně pomohla. Byl by skoro u konce k jeho snažení oživit Chise, zesnulou démonku kterou nejspíše miloval, ačkoli pocitům zrovna dvakrát nerozuměl. Byla to jediné na co se za celá staletí dokázal upnout a jeden by řekl, že spolu opravdu dobře vycházeli. Chise to s Eliasem uměla, ale potom ji Fen'lin zabil a to ho navždy změnilo. Tahle skutečnost dala průchod zrůdě uvnitř, kterou přes všechno snažení a skrývání se, vždycky bbyl a bude. Okolí ho mohlo akorát postrčit jiným směrem a přesně o tohle se jeho společník snažil. Dostal šanci i když ho zabil a připravil o život, vyvolal u něj noční můry, to jak se mu rudé oči pošklebují do tváře a ostré drápy se boří do jeho těla, ne jendou, ne dvakrát... Moc dobře si ten okamžik pamatoval a potom? I přes tohle ho Fen'lin nezabil a rozhodl se mu pomoci, přijal ho jako zrůdu, jako osobu a nazval ho členem rodiny, kdo by něco takového udělal? Na chvíli pohlédl k zemi, ale ihned upřel oči na Kaela. Zavzpomínal a vypadalo to, že se uklidní, jenže v tom mu dívka zastoupila cestu. Začala po něm řvát, že na to má zapomenout. Nepomáhá a štve ji, ochránil sice Fena, ale ostatním nijak nepomohl a když zavrčela že nemá otravovat, zalesklo se mu v očích. Rozzuřilo ho to, snad byl ještě agresivnější než před chvílí a tak na ni hrozivě zavrčel a udělal krok k ní. Ani nevnímal Fena, který na ni pokřikoval, jenom ji chtěl převálcovat a vrhnout se na Kaela. Magie v okolí se najednou zvedla a byla o něco silnější, štíty které dívka vytvářela byly mocné, ale pro něj to neplatilo.
V dalším momentě si nestačil všimnout démona, který ho jednou pruidkou ranou poslal k zemi. Elias skončil na zemi a zem pod nim okamžitě praskla a kdyby neměl alespoň tu malou vrstvu šítu, nejspíše by skončil v bezvědomí. I tak mu lebka napraskla ještě více a démon zůstal ochromeně ležet. Od oka se mu táhla velká prasklina až ke kraji předních zubů. Nějakou chvíli se nehýbal, jenom nehnutě ležel a zhluboka dýchal, čekal až ten otřes z nečekaného útoku trochu ustane, než se vůbec pokusí postavit na nohy. Jenže to už skončil přimrzlí k zemi docela tlustou vrstvou ledu. Chvíli jenom ležel a sekundu po sekundě ho popadal neuvěřitelný vztek, který v sobě ještě chvíli dusil, než zapřel svaly v celém těle a zcela nekroceně využil stíny k tomu aby se dostal pryč ze zamrzlé země. Když se na ni postavil, okamžitě do ledu zabořil drápy a díky tomu mu to ani trochu neklouzalo. S dalším hrozivým zavrčením na velkého démona, prudce švihl ocasem až se led na místě rozbil a až poté si uvědomil, že na něj Fen'lin vůbec mluvil.
"Proč jim mám pomáhat? Stejně mě tu nechtějí! Kromě toho nepomáhám, já prostě neumím spolupracovat, co na tom ta ženská nechápe?!" zavrčí na něj zlostně, ale v tu samou chvíli se změní do lidštější podoby. (obrázek)Na nic ale nečeká, okamžitě si v ruce zhmotní hůlku a zvedne ji do vzduchu. Ze své vlastní životní energie, ihned vyléči zranění všem okolo, i když žádná z nich nebyla nijak moc vážná a mohlo jít jen o odřeniny nebo pohmožděniny, i tak to bylo jediné co mohl udělat, než se zadíval na Fen'lina, Ezekiela i Kaela, kteří se snažili démona poslat k zemi salvou útoků. Chvíli je pozoruje a snaží se najít slabinu démona, kterou ale stále neviděl. Okamžitě se dostane blíže k démonovi a jakmile ho Fen'lin sváže velkým počtem drátů, neváhá a použije trny, které posilní temnou magií k tomu, aby mu pomohl ho udržet, než se pomocí stínů dostane za démonova záda a zaútočí mu vší silou drápy na křídla a silou rozhodně nešetřil, šel do toho na plno a na vážno, už se trochu vzpamatoval, ale pořád si připadal lehce otřesený, možná kvůli naruplé lebce, ale to teď neřešil a zahrnoval démona salvou útoků a útočil i na jeho nohy a záda a snažil se neublížit ostatním a neplést se jim pod nohy tak, jako oni jemu. Jak moc to pomůže, netušil.
V dalším momentě si nestačil všimnout démona, který ho jednou pruidkou ranou poslal k zemi. Elias skončil na zemi a zem pod nim okamžitě praskla a kdyby neměl alespoň tu malou vrstvu šítu, nejspíše by skončil v bezvědomí. I tak mu lebka napraskla ještě více a démon zůstal ochromeně ležet. Od oka se mu táhla velká prasklina až ke kraji předních zubů. Nějakou chvíli se nehýbal, jenom nehnutě ležel a zhluboka dýchal, čekal až ten otřes z nečekaného útoku trochu ustane, než se vůbec pokusí postavit na nohy. Jenže to už skončil přimrzlí k zemi docela tlustou vrstvou ledu. Chvíli jenom ležel a sekundu po sekundě ho popadal neuvěřitelný vztek, který v sobě ještě chvíli dusil, než zapřel svaly v celém těle a zcela nekroceně využil stíny k tomu aby se dostal pryč ze zamrzlé země. Když se na ni postavil, okamžitě do ledu zabořil drápy a díky tomu mu to ani trochu neklouzalo. S dalším hrozivým zavrčením na velkého démona, prudce švihl ocasem až se led na místě rozbil a až poté si uvědomil, že na něj Fen'lin vůbec mluvil.
"Proč jim mám pomáhat? Stejně mě tu nechtějí! Kromě toho nepomáhám, já prostě neumím spolupracovat, co na tom ta ženská nechápe?!" zavrčí na něj zlostně, ale v tu samou chvíli se změní do lidštější podoby. (obrázek)Na nic ale nečeká, okamžitě si v ruce zhmotní hůlku a zvedne ji do vzduchu. Ze své vlastní životní energie, ihned vyléči zranění všem okolo, i když žádná z nich nebyla nijak moc vážná a mohlo jít jen o odřeniny nebo pohmožděniny, i tak to bylo jediné co mohl udělat, než se zadíval na Fen'lina, Ezekiela i Kaela, kteří se snažili démona poslat k zemi salvou útoků. Chvíli je pozoruje a snaží se najít slabinu démona, kterou ale stále neviděl. Okamžitě se dostane blíže k démonovi a jakmile ho Fen'lin sváže velkým počtem drátů, neváhá a použije trny, které posilní temnou magií k tomu, aby mu pomohl ho udržet, než se pomocí stínů dostane za démonova záda a zaútočí mu vší silou drápy na křídla a silou rozhodně nešetřil, šel do toho na plno a na vážno, už se trochu vzpamatoval, ale pořád si připadal lehce otřesený, možná kvůli naruplé lebce, ale to teď neřešil a zahrnoval démona salvou útoků a útočil i na jeho nohy a záda a snažil se neublížit ostatním a neplést se jim pod nohy tak, jako oni jemu. Jak moc to pomůže, netušil.
- Post n°86
Sotva jsem domluvila, už na mě Fen křikl, abych uhnula. To jsem tedy rozhodně nehodlala udělat a už jsem se přichystávala, že se po mně Elias vrhne, jenže v tu ránu vedle něj byl obrovskej démon a jednou ranou ho poslal k zemi o pár metrů dál. Můj štít byl proti jeho útoku jako tenká záchrana před bezvědomím, ale ničím jiným. A pak se otočil na mě. Vytřeštila jsem na něj oči a ihned se pokusila mrštit po něm nějaké dýky z krystalů. Moc dobře jsme věděla, že bych mu neutekla, navíc kdybych měla utíkat, vůbec jsem tu nemusela být. Byla - a chtěla jsem tu být - proto, abychom ho zabili. Jenže on se po mě vrhl, jako by chtěl rozplácnout pouze otravný hmyz. Můj štít naštěstí vydržel. Jenže jak dlouho? Byla jsem otřesená jeho silou, že bych nestihla včas zareagovat. Kael naštěstí včas zareagoval a dostal mě z démonova dosahu, zatímco se na něj Fen vrhl a Ezekiel pod námi vytvořil tlustou vrstvu ledu a nám vytvořil brusle. Proto jsem trochu klopýtla nebo možná spíš málem uklouzla, když mě Kael postavil na nohy. Jenže to se mi už štítem prodíraly úponky démonovy síly a bylo to, jako by mě ta magie zaplavovala jako jed. Dostala se mi do těla a snažila se mě celou pohltit. Bolest z toho, jak se jeho magie snaží zničit tu mou, byla nepopsatelná. Nevydržela jsem na nohou ani pár vteřin a už jsem se na kolenou chytala za hlavu. Měla jsem pocit že zešílím. A přitom jsem viděla, jak se na něj ostatní vrhly. I Elias se na něj vrhl. Všichni, jen já ne. A když jim nepomůžu jinak, musím zkusit alespoň udržovat kolem nich štíty a vytvářet jim nové a nové. Ano, o to jsem se pokoušela a na nic jiného jsem nemyslela. Snažila jsem se ignorovat i tu bolest a soustředit se jen na ten jeden úkol udržet na živu ostatní. Jenže bolest byla silná a démonova magie mě každou vteřinou pohlcovala.
Admin- Admin
- Post n°87
Jakmile podlaha zamrzne, démon trochu podklouzne a zavrávorá na místě, neměl však moc času, než na něj zaútočil jak Kael pomocí magie, tak Fen'lin. Bránil se útokům, ale otravné havrany blokoval jen stěží, dokud si nevšiml, že na ně platí magie a tak je dorážel pomocí ní. Kluzká podlaha mu však dělala problémy a když jej omotají dráty i trny, zůstane stát na místě. Na jeho tváři se objeví zuřivý výraz, než hlasitě zařve a znovu uvolní obrovské množství magie, kterou jeho tělo nashromáždilo za staletí, kdy zde byl uvězněn a teď prostupovala jeho tělo, zahalovala jeho mysl. Měl obrovskou moc, která téměř trhala jeho tělo na kusy a tak se s ní rozhodně nebál plýtvat. Magie kolem něj zničí všechny struny, trny i dva flesh eatery od Kaela, led popraská, stejně jako země pod ním. Démon ožene po Fen'linovi a jeho drápy mu projdou břichem, než ho prudce odhodí stranou. Hned se otočí na Eliase, nechtěl mu dát příležitost nikoho dalšího vyléčit a tak ho prudce udeří do hrudníku a když přízrak odletí stranou, otočí se na Ezekiela s Kaelem. Proti Ezekielovi vyšle vlnu magie, která zafungovala jako nárazová vlna a tak jej odmrští o několik metrů dozadu a při nárazu mu zlomí pár žeber. Přiskočí ke Kaelovi, kterého chytí pod krkem a zavrčí mu do obličeje. O Mirys se zatím nezajímal. Věděl, že sice bolest z jeho magie odezní, pokud přestane používat svou magii, což ale zatím neudělala... Navíc i když se snažila vytvořit štíty, vždy se kolem někoho jen na malou vteřinku zaleskly, než znovu praskly. Zadívá se na Kaela, kterého stále dusil, než ho pustí na zem a jednou nohou ho přišlápne k zemi, zatímco mu drápy na noze zaryje trochu do těla.
Guest- Anonymní
- Post n°88
Ezekiel si všimne, že s Mirys něco není v pořádku a tak jediný způsob jak by jí mohl pomoct je zabít toho démona, nebo aspoň tak to Ezekiel vidí. Nyní tedy nemá čas se starat o Mirys a o to jak jí je, protože by jí tím rozhodně nepomohl, momentálně se musí starat o démona. Ezekiel usoudí, že zamražení podlahy byl dobrý nápad, nikdo si nestěžuje a trochu to démonu ztížil. Doufal, že dostanou nějakou šanci ale démon má velkou výdrž a je silný, zrovna když si Ezekiel usmyslí, že nalezl jeho slabinu a mohl by jí vyzkoušet, démon zničil led, trny a struny a samozřejmě i led který začne společně se zemí praskat. *Kurva! *Ezekiel začne celkem panikařit, protože Fen'lin má nyní díru v břichu a jak se zdá i Elias bude mít problémy porazit toho démona, tak jak má něco dokázat zrovna Ezekiel? Než si uvědomí, proti čemu stojí, narazí do něj silná vlna magie, která mu při nárazu zlomí několik žeber, které Ezekiel okamžitě začne léčit, jenže při dopadu na zem se ještě několikrát odrazí od země a přitom si způsobí dalších pár zranění, která si musí vyléčit. Pohlédne na démona, který momentálně zarývá své drápy do těla Kaela. Okamžitě zamává svými křídly a nabere plnou rychlost se svým mečem v ruce, hodlá totiž proletět těsně kolem tváře démona a seknout ho mečem tak aby zasáhl jeho oči, nebo aspoň jedno. Může být pevný a tvrdý jak chce, ale věří, že pokud zasáhne něco tak měkkého a slabého jako jsou oči tak by to vyjít mohlo, bohužel musí šetřit magii, protože další složitější léčení nepřipadá v úvahu, to by už nezvládl. *Pokud to nevyjde, doufám, že aspoň jeho pozornost bude upřená na mě a oni mezitím zjistí jak ho sejmout. *
- Post n°89
Ležím na zemi a do hrudi se mi zarývají drápy... jak se to vlastně stalo? Ještě před chvílí jsme byli v útoku a vypadalo to nadějně, když najednou všichni letíme k zemi a... proč mám takový pocit, že mám nejmenší zranění a přesto největší smůlu? Ten hajzl se na mě navíc postavil jako bych nebyl víc než mravenec. A au ty drápy v hrudníku vážně nejsou ani zdaleka tak příjemný jak by si někdo mohl myslet.
Sípavě se nadechnu (jak to jen jde s několikametrovým démonem na hrudníku) a vykašlu trochu krve. No nekecejte, tak on mi ještě probodl drápem jednu plíci, no to je vážně super. Rozhlédnu se kolem sebe a ani se nesnažím s démonem bojovat ve strachu, že by mohl ještě přitlačit. Všimnu si Mirys, která klečela a držela se za hlavu s výrazem, který prozrazoval bolesti v jakých byla. Neviděl jsem, že by ji démon něco provedl a tak usoudím, že to musel být magický útok a tak k ní natáhnu ruku, taktak se dotknu špičkou prstů jejího kolene a proženu svou magickou energii jejím tělem jako bych vodou proplachoval trubky a zbavil jí jakéhokoli magického vlivu. Poté jí doplním energii a začnu ztrácet vědomí z nedostatku kyslíku.
Sípavě se nadechnu (jak to jen jde s několikametrovým démonem na hrudníku) a vykašlu trochu krve. No nekecejte, tak on mi ještě probodl drápem jednu plíci, no to je vážně super. Rozhlédnu se kolem sebe a ani se nesnažím s démonem bojovat ve strachu, že by mohl ještě přitlačit. Všimnu si Mirys, která klečela a držela se za hlavu s výrazem, který prozrazoval bolesti v jakých byla. Neviděl jsem, že by ji démon něco provedl a tak usoudím, že to musel být magický útok a tak k ní natáhnu ruku, taktak se dotknu špičkou prstů jejího kolene a proženu svou magickou energii jejím tělem jako bych vodou proplachoval trubky a zbavil jí jakéhokoli magického vlivu. Poté jí doplním energii a začnu ztrácet vědomí z nedostatku kyslíku.
Balaur- Admin
- Post n°90
Elias se mě zeptá, proč by jim měl pomáhat, že to neumí a tak se na něj pootočím a jsem rád, že se i on snažil démona spoutat pomocí trnů.
"Nepřátelé našich nepřátel jsou naši přátelé?!" vypadne ze mě po chvilce, ale na vysvětlování teď vážně nebyl čas- Snažil jsem se démona udržet a už jsem se pomalu rozbíhal, abych mu skočil po krku, když najednou zařve a zvedne se od něj vlna magie, která mě odsune trochu dozadu. Než se naději, ucítím pronikavou bolest a když se podívám na své břicho, uvidím, že mi do něj démon zarazil drápy. V dalším momentě jsem letěl vzduchem a tvrdě dopadnu na zem. Zůstanu chvíli nehnutě ležet a jen si přitlačím ruku na břicho. I tak ale pode mnou byla za chvilku loužička krve. Vyškrábu se na nohy a zadívám na démona, který přišlápl Kaela k zemi a teď nás jen sledoval. Rychle napíšu runu, která mi zamezovala v cítění bolesti a další, která zvyšovala mou sílu. Démon byl silný, nebyl jsem si jistý, jestli ho porazíme, ale něco jsem zkusit musel. Aktivuji temnou magii, která kolem mě začne vířit, soustředil jsem ji do svých rukou, abych prorazil démonovu kůži a poté se k němu znovu rozběhnu. Zatím jsem ho však chtěl alespoň odstrčit od Kaela, aby mohl dýchat.
"Nepřátelé našich nepřátel jsou naši přátelé?!" vypadne ze mě po chvilce, ale na vysvětlování teď vážně nebyl čas- Snažil jsem se démona udržet a už jsem se pomalu rozbíhal, abych mu skočil po krku, když najednou zařve a zvedne se od něj vlna magie, která mě odsune trochu dozadu. Než se naději, ucítím pronikavou bolest a když se podívám na své břicho, uvidím, že mi do něj démon zarazil drápy. V dalším momentě jsem letěl vzduchem a tvrdě dopadnu na zem. Zůstanu chvíli nehnutě ležet a jen si přitlačím ruku na břicho. I tak ale pode mnou byla za chvilku loužička krve. Vyškrábu se na nohy a zadívám na démona, který přišlápl Kaela k zemi a teď nás jen sledoval. Rychle napíšu runu, která mi zamezovala v cítění bolesti a další, která zvyšovala mou sílu. Démon byl silný, nebyl jsem si jistý, jestli ho porazíme, ale něco jsem zkusit musel. Aktivuji temnou magii, která kolem mě začne vířit, soustředil jsem ji do svých rukou, abych prorazil démonovu kůži a poté se k němu znovu rozběhnu. Zatím jsem ho však chtěl alespoň odstrčit od Kaela, aby mohl dýchat.
Elias- Admin
- Post n°91
"Nepřátelé našich nepřátel jsou naši přátelé?" zopakuje Elias a krátce se zadívá na svého společníka, než přikývne. Všichni až na Mirys, která se krčila někde v bolestech, se snažili démona nějak zasáhnout a nemilosrdně na něj útočili, zahrnovali ho mnoha útoky a zdálo se, že na kátkou chvíli se jim daří démona zahánět do kouta... Moc dlouho to ale nevydrželo, jelikož se démon s každou další ranou akorát rozzuřil a když kolem sebe uvolnil obrovské množství magie, i s Eliasem to trochu otřáslo a jen se ztěžka nadechl. Sotva se však stačil otočit na Fen'lina, který dostal přímý zásah do břicha a odletěl stranou. Elias však neměl příliš času se ohlížet, věděl že ho něco takového nezabije, ale tak tak stihl využít vitaaru aby pokryl své tělo, když ho démon prudce udeřil do hrudníku. I tak to byla ničivá síla, kterou neustál a tak odletěl stranou a zastavil se až o stěnu za ním. Sledoval co se odehrávalo dál... Ezekiel byl odmrštěn stranou ale vypadalo to, že si se svou situací poradí a tak ho nechal být a nestaral se o něj. Jenže když se démon otočil na Kaela, věděl že je zle. Prudce ho uchopil za krk a začal ho škrtit. Elias se okamžitě odrazil od stěny a rychle zkontroloval všechny okolo. Vypadalo to, že každý ihned pohotově zareagoval. Fen'lin se řítil k démonovi, který přišlápl Kaela k zemi a vypadalo to, že ho chce rozmačkat. Vlastně on ho chtěl rozmačkat... a Ezekiel... okamžitě roztáhl křídla a blížil se k démonovi velkou rychlostí. Elias chvíli přemýšlel co má v plánu, nechtěl mu zavázet v útoku a tak mu po chviličce z pohybů těla a trasy kterou mířil došlo že míří na jeho oči. Což musel uznat za velice chytrý tah, jenom měl jeden jediný háček. Nedostane se k jeho očím, dřív... než ho odmrští stranou nebo mu způsobí další oškliá zranění. Ne s takovou mocí, která démonovým tělem procházela. Elias se prudce řítil k démonovi a sevřel ruce v pěsti, vytvořil kolem nich poměrně tlustou vrstvu temné hmoty, kůži si zpevnil vitaarem a zesílil svůj úder pomocí temné magie. Rozhodně se nedržel zpátky a všechnu fyzickou sílu teď směřoval do jednoho jediného úderu. Věděl že bude rychlejší než Ezekiel, který se řítil k démonovi a když už byl téměř u Fen'lina, chtěl toho využít a načasovat svůj útok s tím jeho. Byl rád, že se na něj společník otočil a pochopil co má v plánu. Společně s Fen'linem udeřili démona tak silně, až to s nim zacloumalo a byl doslova donucen slézt z Kaela a popravdě měl co dělat aby jejich útok vůbec ustál. Jenže jeho magie byla opravdu mocná a tak mu to nijak více neublížilo. To však Eliasovi nevadilo, účel byl splněn a tak se okamžitě otočil na Kaela, kterého zvedl ze země. Z boku však ucítil prudký poryv větru a byl rád, když si všiml fen'lina, který právě chytil démonův ocas, kterým by schytal jendu nehezkou ránu. Vděčně přikývl a prudce odskočil stranou, když se mu pod nohama něco zalesklo. Byl to Kaelův amulet a tak se pro něj rychle natáhl. Cítil z něj jakýsi neznámý druh magie, ale nějak více se o to teď nezajímal. Několika rychlími kroky se dostal dostatečně daleko od démona a položil Kaela na pevou zem.
"Drž se," řekne mu krátce, než zvede hůlku k úrovni kaelových plic a pomocí životní energie v hůlce, začne mladíka léčit. Stále se však nehýbal a tak se k němu zohne a zatřese s nim. Vypadalo to že je v bezvědomí a tak se ho snažil chvíli probrat, až se zdálo, že to začíná účinkovat a tak si Elias oddechne. Za krátkou chvíli byl hotov a tak se otočil na démona, kterého se Fen snažil zaměstnat. Když však ucítí náhrdelník v ruce, hodí ho Kaelovi přímo do klína, málem by na něj totiž zapomněl. Opatrně se však otočí na obrovského démona, který neustále odrážel útoky od Fen'lina a Ezekiela, který to s útokem na oči pořád nevzdával. Nemohl se však dostat blíž.
Elias vykryje další magickou vlnu a čekal, až se společník za nim trochu otřepe z bezvědomí, nehodlal ho nechat jenom tak na ráně. Sledoval své dva společníky, kteří zahrnovali démona mocnými útoky a přemýšlel. Jenom tam stál a sledoval je, přemýšlel, hledal jakékoli slabiny... a až za malou chvíli si uvědomil, jaký obrovský nápor má jeho vlastní moc na jeho samotné tělo. Magické i fyzické útoky neměly příliš velké účinky a tak se nsažil najít jiné východisko, rozhodne tady nehodlal chcípnout. Chvíli mu trvalo než se mu v hlavě zrodil takový malý plán, se kterým se otočil na Kaela.
"Propůjčil by jsi mi trochu magické energie? Mám plán, ale s mou dosavadní magií by mě to asi zabilo," vysvětlí mu v rychlosti a když k němu Kael natáhne ruku, pevně ho za ni uchopí a pomůže mu na nohy. Věděl že mladík nemá jediný důvod k tomu mu věřit a tak by se ani nedivil, kdyby ho poslal někam. Když však jeho tělem začne proudit obrovské množství magické energie, zprvu se zasekne na místě a chvíli jenom ochromeně přemýšlí nad tím přísunem magické energie, než kývne hlavou, pustí mladíkovu ruku a vrhne se proti démonovi. Magií teď rozhodně nešetřil a tak sváže démona hned několika trny, které byly posilněné magií a využije k tomu i stíny. Fen'lin se okamžitě přidal a svázal démona velkým počtem drátů a podařilo se jim udržet démona na místě, který se ze svého vězení snažil neustále dostat.
"Ezekieli! Teď máš příležitost!" řekne Elias a když se proti němu temný anděl prudce vyřítí, ještě více utáhne trny a dává si s Fen'limem velký pozor na to, aby byl jeho pohyb zcela omezen a temný měl tak volný přístup k jeho očím. Když už byl téměř u něj, démon i přesto prudce škubl hlavou do strany, což nečekal ani jeden z nich, ale i tak se Ezekielovi podařilo zasáhnout alespoň jedno oko.
Okolím se rozezněl bolestný křik démona, kterého jeho rána opravdu rozčílila. Jenže toho Elias hodlal využít. V momentě kdy zpřetrhal všechny dráty i trny, k němu Elias přiskočil, pevně uchopil hůlku do ruky a nechal energii z duší proudil volně svým tělem, než se k němu pomocí trnů připoutal a nedobrovolně ho začal cpát magickou mocí. Zem pod jejich nohama několikrát zapraskala a ani pro Eliase nebylo příliš příjemné, nechat tělem proudit takové množtví magické moci, protože ať chtěl nebo nechtěl, část moci se v jeho těle nedobrovolně hromadila. Cítil ten neúprosný tlak a snažil se ho co nejrychleji zbavit, ale jeho tělo začínalo pomalu protestovat a tak byl rád, když démon naproti němu už nebyl schopen nějakého odporu a o pár vteřin na to... explodoval. Elias to nijak nekomentoval, někomu by to přišlo nechutné, taková sprška orgánů, krve a kdo ví čeho všeho... Elias se však podepřel hůlkou a když udělal jeden krok dozadu, na lebce se mu objevila další prasklina, která tentokrát byla i na hůlce, než začal přepadávat dozadu. Hůlka dopadla na zem a duše démona zůstala na místě, kde ještě před chvíli stál. Elias věděl že neudrží vědomí a tak se zahalil do iluze dítěte, aby jim nepůsobil další problémy, než zcela ztratil vědomí.
"Drž se," řekne mu krátce, než zvede hůlku k úrovni kaelových plic a pomocí životní energie v hůlce, začne mladíka léčit. Stále se však nehýbal a tak se k němu zohne a zatřese s nim. Vypadalo to že je v bezvědomí a tak se ho snažil chvíli probrat, až se zdálo, že to začíná účinkovat a tak si Elias oddechne. Za krátkou chvíli byl hotov a tak se otočil na démona, kterého se Fen snažil zaměstnat. Když však ucítí náhrdelník v ruce, hodí ho Kaelovi přímo do klína, málem by na něj totiž zapomněl. Opatrně se však otočí na obrovského démona, který neustále odrážel útoky od Fen'lina a Ezekiela, který to s útokem na oči pořád nevzdával. Nemohl se však dostat blíž.
Elias vykryje další magickou vlnu a čekal, až se společník za nim trochu otřepe z bezvědomí, nehodlal ho nechat jenom tak na ráně. Sledoval své dva společníky, kteří zahrnovali démona mocnými útoky a přemýšlel. Jenom tam stál a sledoval je, přemýšlel, hledal jakékoli slabiny... a až za malou chvíli si uvědomil, jaký obrovský nápor má jeho vlastní moc na jeho samotné tělo. Magické i fyzické útoky neměly příliš velké účinky a tak se nsažil najít jiné východisko, rozhodne tady nehodlal chcípnout. Chvíli mu trvalo než se mu v hlavě zrodil takový malý plán, se kterým se otočil na Kaela.
"Propůjčil by jsi mi trochu magické energie? Mám plán, ale s mou dosavadní magií by mě to asi zabilo," vysvětlí mu v rychlosti a když k němu Kael natáhne ruku, pevně ho za ni uchopí a pomůže mu na nohy. Věděl že mladík nemá jediný důvod k tomu mu věřit a tak by se ani nedivil, kdyby ho poslal někam. Když však jeho tělem začne proudit obrovské množství magické energie, zprvu se zasekne na místě a chvíli jenom ochromeně přemýšlí nad tím přísunem magické energie, než kývne hlavou, pustí mladíkovu ruku a vrhne se proti démonovi. Magií teď rozhodně nešetřil a tak sváže démona hned několika trny, které byly posilněné magií a využije k tomu i stíny. Fen'lin se okamžitě přidal a svázal démona velkým počtem drátů a podařilo se jim udržet démona na místě, který se ze svého vězení snažil neustále dostat.
"Ezekieli! Teď máš příležitost!" řekne Elias a když se proti němu temný anděl prudce vyřítí, ještě více utáhne trny a dává si s Fen'limem velký pozor na to, aby byl jeho pohyb zcela omezen a temný měl tak volný přístup k jeho očím. Když už byl téměř u něj, démon i přesto prudce škubl hlavou do strany, což nečekal ani jeden z nich, ale i tak se Ezekielovi podařilo zasáhnout alespoň jedno oko.
Okolím se rozezněl bolestný křik démona, kterého jeho rána opravdu rozčílila. Jenže toho Elias hodlal využít. V momentě kdy zpřetrhal všechny dráty i trny, k němu Elias přiskočil, pevně uchopil hůlku do ruky a nechal energii z duší proudil volně svým tělem, než se k němu pomocí trnů připoutal a nedobrovolně ho začal cpát magickou mocí. Zem pod jejich nohama několikrát zapraskala a ani pro Eliase nebylo příliš příjemné, nechat tělem proudit takové množtví magické moci, protože ať chtěl nebo nechtěl, část moci se v jeho těle nedobrovolně hromadila. Cítil ten neúprosný tlak a snažil se ho co nejrychleji zbavit, ale jeho tělo začínalo pomalu protestovat a tak byl rád, když démon naproti němu už nebyl schopen nějakého odporu a o pár vteřin na to... explodoval. Elias to nijak nekomentoval, někomu by to přišlo nechutné, taková sprška orgánů, krve a kdo ví čeho všeho... Elias se však podepřel hůlkou a když udělal jeden krok dozadu, na lebce se mu objevila další prasklina, která tentokrát byla i na hůlce, než začal přepadávat dozadu. Hůlka dopadla na zem a duše démona zůstala na místě, kde ještě před chvíli stál. Elias věděl že neudrží vědomí a tak se zahalil do iluze dítěte, aby jim nepůsobil další problémy, než zcela ztratil vědomí.
- Post n°92
Nebyla jsem schopná nic moc vnímat, jen tu bolest, která proudila mým tělem a usazovala se mi v hlavě a kolem páteře. Bylo to pár dlouhých mučivých minut, které mi přišli jako snad celá věčnost, než se mě dotkly Kaelovy špičky prstů a jimi do mě pronikla jeho energie. Zalapala jsem ostře po dechu a vytřeštila jsem na něj oči, ve kterých mě štípaly slzy. Viděla jsem, jak se pomalu noří do bezvědomí a ještě aby ne, když na něm stál ten přerostlý démoní parchant. Kaelova energie byla dost silná, aby mě zbavila bolesti i naplnila snad každičkou mou buňku novou magickou energií, která se hned drala na povrch. Ani jsem se nestihla rozhlédnout a zjistit co dělají ostatní, když ze mě ta energie vytryskla v podobě štítu, který se zdál být nejdřív malý, ale obrovskou rychlostí narůstal do velkých rozměrů. Takže pomohl ostatním, když donutili démona ustoupit. Vrazil do něj, jen do něj velkou silou, která se násobila tím, že se stále rozrůstal, když do démona vrážel.
Nezvedla jsem se, stále jsem klečela na kolenou a zrychleně dýchala. Kael byl však naštěstí v bezpečí, díky Eliasovi. Moc ně neuklidnilo, když jsem je viděla spolu, ale stačil pár vteřin, ve kterých mě Elias ujistil svými činy, že Kaela nechce zabít. To mi muselo stačit. Znovu jsem kolem všech vytvořila co nejpevnější štíty a při tom jsem se vrhla na démona jako ostatní. Hlavně, abychom ho zaměstnali a snad mu i nějak ublížili. Po nějaké chvíli se k nám opět Připojil Elias a spolu s Fenem démona spoutali, a já se jim snažila pomoct a spoutat ho pomocí krystalů také, aby naše pouta vydržela o něco déle. Ezekiel tak měl šanci zaútočit na jeho oči, ale trefil jen jedno. To druhé ale démonovi nevydrželo o moc déle, protože se objevila Theia v těsném závěsu za Ezekielem a svými spáry připravila démona o druhé oko. Hned na to se ale zase vytratila kamsi do bezpečí.
V dalším okamžiku už byl Elias u démona a zřejmě mu jaksi ubližoval, ale já sama byla od nich dál, takže jsem nevěděla, co přesně se děje. Ale za chvíli démon explodoval a to doslova. Znechuceně jsem sledovala jak kolem nás lítají části jeho těla a pokryla jsem nás štíty, abychom neskončili celý od jeho krve tím zbytkem magie, která ve mě ještě zbývala. A když už vzduchem nic z těla toho démona nelétalo, tak se mi na rameni usadila Theia. Jemně jsem ji pohladila po peří na krku a pak se s ní pomalu vydala za ostatními, ale ona rychle zamířila k Eliasovi. Dosedla mu na hruď, když už byl v bezvědomí v podobě malého chlapce a prohlížela si jeho tvář, než mu následně dopadla její slza na čelo. Znaveně jsem se tedy rozeběhla k nim a prohlédla si ho také. Rychle jsem zkontrolovala že dýchá a ujistila se, že je jen v bezvědomí, ale žije, než jsem si dovolila sednout si vedle něj a dát pohov rozbolavělým kostem, svalům i šlachám, které se teď hlásili o slovo. "Je...je konec?" Zeptala jsem se nikoho určitého a rozhlédla se po ostatních.
Nezvedla jsem se, stále jsem klečela na kolenou a zrychleně dýchala. Kael byl však naštěstí v bezpečí, díky Eliasovi. Moc ně neuklidnilo, když jsem je viděla spolu, ale stačil pár vteřin, ve kterých mě Elias ujistil svými činy, že Kaela nechce zabít. To mi muselo stačit. Znovu jsem kolem všech vytvořila co nejpevnější štíty a při tom jsem se vrhla na démona jako ostatní. Hlavně, abychom ho zaměstnali a snad mu i nějak ublížili. Po nějaké chvíli se k nám opět Připojil Elias a spolu s Fenem démona spoutali, a já se jim snažila pomoct a spoutat ho pomocí krystalů také, aby naše pouta vydržela o něco déle. Ezekiel tak měl šanci zaútočit na jeho oči, ale trefil jen jedno. To druhé ale démonovi nevydrželo o moc déle, protože se objevila Theia v těsném závěsu za Ezekielem a svými spáry připravila démona o druhé oko. Hned na to se ale zase vytratila kamsi do bezpečí.
V dalším okamžiku už byl Elias u démona a zřejmě mu jaksi ubližoval, ale já sama byla od nich dál, takže jsem nevěděla, co přesně se děje. Ale za chvíli démon explodoval a to doslova. Znechuceně jsem sledovala jak kolem nás lítají části jeho těla a pokryla jsem nás štíty, abychom neskončili celý od jeho krve tím zbytkem magie, která ve mě ještě zbývala. A když už vzduchem nic z těla toho démona nelétalo, tak se mi na rameni usadila Theia. Jemně jsem ji pohladila po peří na krku a pak se s ní pomalu vydala za ostatními, ale ona rychle zamířila k Eliasovi. Dosedla mu na hruď, když už byl v bezvědomí v podobě malého chlapce a prohlížela si jeho tvář, než mu následně dopadla její slza na čelo. Znaveně jsem se tedy rozeběhla k nim a prohlédla si ho také. Rychle jsem zkontrolovala že dýchá a ujistila se, že je jen v bezvědomí, ale žije, než jsem si dovolila sednout si vedle něj a dát pohov rozbolavělým kostem, svalům i šlachám, které se teď hlásili o slovo. "Je...je konec?" Zeptala jsem se nikoho určitého a rozhlédla se po ostatních.
Admin- Admin
- Post n°93
Skupince se nakonec přeci jen podařilo společnými silami zabít a démon se rozprskl na všechny strany. Zůstala po něm jen velká louže krve a spousta vnitřností. Nebezpečí bylo zažehnáno a tak si všichni mohli konečně oddechnout. Po chvíli se však celým okolím rozezní tleskání, které nepatřilo ani jednomu z 'hrdinů' kteří démona porazili. Po chvíli ze stínů vystoupí vysoký muž, zahalený do černého pláště, i přes který šlo vidět, že je muž velký jako hora a svaly mu rozhodně nechybí. Byla to ta samá osoba, která nechala dopis před kostelem.
"Výborně, doufal jsem, že se na dopis podepíše někdo velmi silný, ale opravdu jsem si myslel, že nakonec budu muset zasáhnout a pomoci vám," řekne veselým tónem a jeho hlas byl ten samý, jako hlas muže, který ke všem promlouval pomocí telepatie předtím, než je sem teleportoval.
"Musím vám za celé město poděkovat," dodá a všechny přelétne pohledem.
"Výborně, doufal jsem, že se na dopis podepíše někdo velmi silný, ale opravdu jsem si myslel, že nakonec budu muset zasáhnout a pomoci vám," řekne veselým tónem a jeho hlas byl ten samý, jako hlas muže, který ke všem promlouval pomocí telepatie předtím, než je sem teleportoval.
"Musím vám za celé město poděkovat," dodá a všechny přelétne pohledem.
Guest- Anonymní
- Post n°94
Ani nevěděl, jak dlouho ještě vydrží, magie mu téměř žádná nezbyla. Fyzická síla už taky jede na zálohu, protože už je velmi vyčerpaný a opravdu těžce dýchá. Když v tom se jim to konečně podaří a zdolají i toho velkého démona a to společnými silami, nyní se rozhlíží okolo a když se ujistí, že jsou všichni v pořádku tak svůj meč opět změní do podoby biče a připevní si ho okolo pasu, křídla nechá zmizet a pak jen padne na zem. Lehne si zády na zem a rozpaží své ruce a sleduje strop tohoto místa. „Ano tohle je konec, dalšího šmejda bych už nedal.“ Podotkne a zasměje se tomu, sice je rád že se po dlouhé době dělo v jeho životě něco důležitého a že byl někde důležitý ale ta únava na něj už pomalu doléhala. Nevěděl, jak dlouho to ještě vydrží, ani se zrakem nepřesunul směrem k osobě, která se tma zjeví a začne ke všem promlouvat. Nakonec tím směrem upřel aspoň svůj zrak, aby si tu osobu prohlédl, co kdyby ho ještě někdy potkal že? „Příště by se hodila nějaká ta indicie. Sakra mám pocit, že umřu vyčerpáním i ležet je pro mě náročné a vyčerpávající. Nechce někdo dýchat místo mě?“
- Post n°95
Černo... Tma... Ticho...
Najednou se mnou někdo zatřese a já se proberu a začnu zhluboka nabírat vzduch do plic. Poté se rozkašlu a vyplivnu posledních pár zbytků krve, které tam ještě zůstali a rozhlédnu se kolem. Zdá se, že všichni bojují s démonem a nade mnou stál Elias, který mě nejspíš vyléčil. Také chvilku sleduje ostatní jak bojují, ale pak se na mě otočí a požádá mě o magickou energii, bez váhání k němu natáhnu svou ruku a když mě vytáhne na nohy mu jí začnu posílat ať si vezme kolik jen potřebuje. Vypadalo to jako by Elias nečekal, že mu ji dám, ale neměl jsem jediný důvod proč to neudělat. Poté na mě kývne a přidá se k ostatním, spolu se jim podaří ho zastavit na místě a dokonce mu poranit obě oči. Pak už jen vidím jak ho Elias chytil a ucítím obrovské proudění magie z Eliasovi hůlky přes jeho tělo do démona, který je po chvíli obrovským množstvím magické energie ve svém těle roztrhán na kusy. Kusy démona doletěly málem až ke mě a tak pro jistotu udělám krok dozadu. Elias, ale zdá se také nevyvázl z přesměrovávání energie skrze své tělo bez následků a padá k zemi, asi v bezvědomí. Pomalým krokem se vydám za ostatními, když se nás Mirys zeptá jestli je to konec rozhlédnu se kolem a když neuvidím ani neucítím nic dalšího řeknu "nejsem si jistý, ale řekl bych, že ano... doufám, že ano".
Když se kolem začne rozléhat tleskání, rozhlédnu se znovu a na místě, kde ještě před chvílí určitě nikdo nestál stojí muž zahalený v černém plášti. Na jeho první větu si jen pomyslím, že troška té pomoci by byla vítána, ale raději nic neříkám, ale když nám poděkuje jménem celého města, trošku se uvolním a když si uvědomím jak moc mě bolí celé tělo, trošku zavrávorám a opřu se o Fen'lina, který stál vedle mě. Omluvně se na něj podívám, ale teď jsem vážně neměl sílu ani zůstat stát a asi zanedlouho usnu, i kdyby třeba ve stoje.
Najednou se mnou někdo zatřese a já se proberu a začnu zhluboka nabírat vzduch do plic. Poté se rozkašlu a vyplivnu posledních pár zbytků krve, které tam ještě zůstali a rozhlédnu se kolem. Zdá se, že všichni bojují s démonem a nade mnou stál Elias, který mě nejspíš vyléčil. Také chvilku sleduje ostatní jak bojují, ale pak se na mě otočí a požádá mě o magickou energii, bez váhání k němu natáhnu svou ruku a když mě vytáhne na nohy mu jí začnu posílat ať si vezme kolik jen potřebuje. Vypadalo to jako by Elias nečekal, že mu ji dám, ale neměl jsem jediný důvod proč to neudělat. Poté na mě kývne a přidá se k ostatním, spolu se jim podaří ho zastavit na místě a dokonce mu poranit obě oči. Pak už jen vidím jak ho Elias chytil a ucítím obrovské proudění magie z Eliasovi hůlky přes jeho tělo do démona, který je po chvíli obrovským množstvím magické energie ve svém těle roztrhán na kusy. Kusy démona doletěly málem až ke mě a tak pro jistotu udělám krok dozadu. Elias, ale zdá se také nevyvázl z přesměrovávání energie skrze své tělo bez následků a padá k zemi, asi v bezvědomí. Pomalým krokem se vydám za ostatními, když se nás Mirys zeptá jestli je to konec rozhlédnu se kolem a když neuvidím ani neucítím nic dalšího řeknu "nejsem si jistý, ale řekl bych, že ano... doufám, že ano".
Když se kolem začne rozléhat tleskání, rozhlédnu se znovu a na místě, kde ještě před chvílí určitě nikdo nestál stojí muž zahalený v černém plášti. Na jeho první větu si jen pomyslím, že troška té pomoci by byla vítána, ale raději nic neříkám, ale když nám poděkuje jménem celého města, trošku se uvolním a když si uvědomím jak moc mě bolí celé tělo, trošku zavrávorám a opřu se o Fen'lina, který stál vedle mě. Omluvně se na něj podívám, ale teď jsem vážně neměl sílu ani zůstat stát a asi zanedlouho usnu, i kdyby třeba ve stoje.
Balaur- Admin
- Post n°96
Jakmile jsme začali s Eliasem spolupracovat, bylo to mnohem lepší a vypadalo to, že má plán. Proto jsem se mu snažil pomoci jak jen to šlo, společně démona spoutáme a jakmile přijde o obě oči, všimnu si, že švihl ocasem k Eliasovi. Vstoupím mu do rány a zablokuji jej a zároveň připoutám k zemi pomocí drátů. Netušil jsem, co má v plánu, ale doufal jsem, že to vyjde. Překvapeně se na něj zadívám, když démona začne krmit energií z duší, které skladoval v hůlce a jen tiše doufám, že bude v pořádku. Démon se brzy rozprskne a nebýt štítu Mirys, byl bych celý od krve, střev a dalších orgánů. Otočím se na Eliase, který se opět zahalí do iluze, než dopadne na zem v bezvědomí. Udělám k němu pár rychlých kroků, ale nakonec zvednu jeho hůl a uvězním do ní duši démona. Alespoň to jsem pro něj mohl udělat. Vpustím do ní trochu vlastní temné magie, aby se nerozbila úplně, než zvednu Eliase do náruče a prohlédnu si ostatní. Všichni vypadali vyčerpaně, ale jinak v pořádku.
"Ano, je konec," odpovím Mirys a v tu chvíli se rozezní tleskání. Otočím se na neznámou osobu v plášti a propálím ho pohledem. Byl to však muž, který nás sem přenesl a tak to asi nebyl nepřítel? TO by nás nejspíš dorazil rovnou. Ušklíbnu se při Ezekielově poznámce a sám si trochu oddechnu, než zruším veškerou magii, kterou jsem používal a změním se do lidské podoby. Jenže to rozhodně nebyl dobrý nápad. Prudce zalapám po dechu, když znovu ucítím bolest na břiše, kde mě démon probodl a nejspíš mi dojde i adrenalin v žilách, jelikož se mi zamotá hlava. V tu chvíli se o mě opře Kael a omluvně se pousměje, jenže to já už letěl dozadu a rozplácnu se na zemi. Elise přitisknu víc k sobě, takže dopadl na mě, nechtěl jsem mu lebku rozbít ještě víc, to by už možná nerozchodil.... Párkrát zamrkám s pohledem upřeným na strop, než si povzdechnu.
"Nevím jak vy, ale já bych šel domů," zamumlám potichu.
"Ano, je konec," odpovím Mirys a v tu chvíli se rozezní tleskání. Otočím se na neznámou osobu v plášti a propálím ho pohledem. Byl to však muž, který nás sem přenesl a tak to asi nebyl nepřítel? TO by nás nejspíš dorazil rovnou. Ušklíbnu se při Ezekielově poznámce a sám si trochu oddechnu, než zruším veškerou magii, kterou jsem používal a změním se do lidské podoby. Jenže to rozhodně nebyl dobrý nápad. Prudce zalapám po dechu, když znovu ucítím bolest na břiše, kde mě démon probodl a nejspíš mi dojde i adrenalin v žilách, jelikož se mi zamotá hlava. V tu chvíli se o mě opře Kael a omluvně se pousměje, jenže to já už letěl dozadu a rozplácnu se na zemi. Elise přitisknu víc k sobě, takže dopadl na mě, nechtěl jsem mu lebku rozbít ještě víc, to by už možná nerozchodil.... Párkrát zamrkám s pohledem upřeným na strop, než si povzdechnu.
"Nevím jak vy, ale já bych šel domů," zamumlám potichu.
- Post n°97
Seděla jsem chvíli vedle Eliase, než ho vzal do rukou Fen, ale já jsem rozhodně vstávat nehodlala. Naopak jsem si lehla a jen se pousmála na Ezekielovou poznámkou. Fen mi odpověděl,že je konec, stejně jako Kael, který to nevěděl jistě, ale doufal v to. Byl konec... Možná jsem si to ani pořádně neuvědomovala, protože jsem necítila žádné nadšení. Jen únavu a touhu prospat celý den. A v tom se ozvalo to tleskání a rozezněl se kolem nás hlas, kterým to všechno začalo, když nás přenesl. Povzdechla jsem si, ale to bylo to jediné, co naznačovalo, že bych ho snad vnímala. Po tom, co nám on poděkoval za záchranu města, se ozval Fen a prohodil, že by šel domů. "Já taky.." Zamumlala jsem slabě a ohlédla se po Theie. Ta se držela i Eliase dokud i ním Fen nespadl. Po tom slétla k Fenovu zraněnému břichu a pár slzami mu ho zhojila. Nakonec uronila ještě pár slz pro Eliase, aby mu zacelila praskliny na lebce a oblétla ostatní. Ale nikdo jiný její pomoc nepotřeboval a tak se vrátila ke mě. "Takže pane...bohové ví kdo seš - doufám, že když jsi nás přenesl sem, tak nás zase přeneseš i zpět domů..." Vydechla jsem ochraptělým hlasem a očima vyhledala ty jeho, ale jinak jsem se nehýbala.
|
|